123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Gillette Fusion Proglide

Gillette Fusion Proglide scheermesjes kopen?

Bent u op zoek naar Gillette Fusion Proglide scheermesjes? Bekijk dan ons assortiment en bestel zowel het scheersysteem als de navulmesjes. Het gaat hierbij om de scherpste en dunste mesjes die Gillette op de markt heeft gebracht. 


Bestel Gillette Fusion Proglide scheermesjes op 123schoon.nl

Gillette Fusion Proglide scheermesjes staan bekend om hun comfortabele en gebruiksvriendelijke ontwerp. Dit zijn namelijk de dunste en scherpste mesjes in het assortiment van Gillette, waarmee altijd een subliem en glad resultaat bereikt wordt tijdens het nat scheren van het gezicht of het lichaam. Bekijk ons ruime en complete assortiment om altijd de mesjes te kopen die u nodig heeft.

Gillette Fusion Proglide scheermesjes: ons assortiment

Het Gillette Fusion Proglide scheersysteem bevat dunnere mesjes met fijnere randjes, die ook nog eens een lage-weerstandscoating hebben. Hierdoor glijden deze gemakkelijk over de huid en ontstaan er zo min mogelijk huidirritaties. De haartjes worden eenvoudiger afgesneden. Zo wordt er een perfect en glad resultaat gecreëerd zónder dat u last heeft van een trekkerig gevoel.

Gillette Proglide scheermesjes bestaan uit vijf scheerbladen en bevatten een precisietrimmer. Ook bevatten ze een verbeterde lubricatiestrip, waardoor de mesjes nóg gemakkelijker over de huid glijden. Er zijn verschillende soorten:

  • Gillette Fusion Proglide: De standaard variant die voorzien is van vijf dunne mesjes met scherpe randjes, die dus zorgen voor minder irritatie tijdens het scheren. Hierdoor is dit ideaal voor mannen met een gevoelige huid.
  • Gillette Fusion Proglide Power: Met dit scheersysteem worden er micropulsaties afgegeven. Deze trillingen zorgen ervoor dat frictie voorkomen wordt en de mesjes nog gemakkelijker over de huid glijden. Het trekkerige gevoel wordt hierdoor snel minder.
  • Gillette Fusion Proglide Flexball: De Flexball-technologie zorgt ervoor dat de mesjes zowel horizontaal als verticaal kunnen kantelen. Hierdoor worden de contouren van het gezicht veel preciezer gevolgd en kunt u dichter op de huid scheren. Zo ontstaat er eenvoudiger een gladder resultaat.

Gillette Fusion Proglide mesjes vervangen

Deze scheermesjes gaan ongeveer een maand mee, al is dit natuurlijk ook afhankelijk van bijvoorbeeld uw type haar en uw gebruik. Om de levensduur te verlengen kunt u het scheersysteem met bijbehorend mesje het beste met de voorkant naar boven bewaren op een plek die niet al te vochtig is.

Andere scheermesjes bestellen?

Naast Gillette Fusion Proglide scheermesjes kunt u bij ons nog veel meer scheermesjes van Gillette bestellen. Zo kunt u bij ons ook de Gillette Fusion Proshield scheermesjes kopen. Doordat de lubrastrips hierbij aan de voor- én de achterkant zitten wordt uw huid hier nóg beter mee beschermd tegen irritaties en wondjes. Ook de bekende Gillette Fusion scheermesjes bestelt u bij ons.

Heeft u vragen over onze Gillette Fusion Proglide scheermesjes of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.