123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Doucheschuim

Vegan doucheschuim bestellen?

Bestel op 123schoon.nl een vegan doucheschuim van Human+Kind. Deze doucheproducten bevatten geen dierlijke ingrediënten, zijn proefdiervrij en kunnen dus ook gebruikt worden door iedereen met een veganistische levensstijl. Toch liever vegan douchegel gebruiken? Ook dat koopt u in onze webshop.


Bestel vegan doucheschuim op 123schoon.nl

Vegan doucheschuim is vrij van dierlijke ingrediënten en ook proefdiervrij, waardoor u hiermee op een diervriendelijke manier kunt douchen. Op 123schoon.nl kiest u uit een ruim aanbod het product dat het beste bij u past. Vandaag besteld is morgen in huis, zodat u nooit zonder zit.

Wat voor vegan doucheschuim kan ik kiezen?

Met een goede vegan doucheschuim ontstaat er een grote hoeveelheid schuim tijdens gebruik. Dit zorgt niet alleen voor reiniging van de huid, maar creëert ook een zacht gevoel op het huidoppervlak. Kies op 123schoon.nl uit verschillende geuren om te zorgen dat het sterk schuimende doucheproduct altijd aansluit op uw wensen. Ga bijvoorbeeld voor kokosnoot, grapefruit of tropical splash.

 

Ons vegan doucheschuim is gemaakt door het bekende organische en duurzame merk Human+Kind. Alle producten van dit merk zijn 100% vegan en bestaan dus volledig uit natuurlijke ingrediënten. Hierdoor kan een doucheschuim van dit merk ook gebruikt worden door mensen met een gevoelige huid. De producten zijn dan ook vrij van chemische samenstellingen (zoals parabenen), chemicaliën en kleur- en geurstoffen en zijn mild voor de huid. Er is op deze manier een kleinere kans op allergische reacties.

Andere vegan verzorgingsproducten kopen?

Ook andere vegan verzorgingsproducten bestelt u in onze webshop. Zo kunt u bij ons terecht voor vegan shampoo, om naast uw lichaam ook uw haar op een diervriendelijke manier te kunnen wassen. En met vegan gezichtsreiniging maakt u ook uw gezicht schoon.

 

Weet u niet precies welk vegan doucheschuim u het beste kunt kopen en wilt u ons advies? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.