123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Neutral

Neutral producten kopen?

Op deze pagina vindt u ons assortiment met producten van Neutral. Babyverzorging, gezichtsverzorging, lichaamsverzorging en meer, bij ons vindt u het allemaal. Navigeer hieronder eenvoudig naar één van de groepen en bestel voordelig het gewenste product.

Zoek op type

1 - 0 van 0

Voordelig producten van Neutral kopen

Neutral heeft al meer dan 40 jaar de missie om de zorg voor de huid van u en uw gezin makkelijker te maken met milde producten die de huid beschermen tegen irritatie. Met elk product, van wasmiddel tot handcrème, helpt Neutral een veilige plek te creëren voor uw huid en de huid van uw gezinsleden. Benieuwd naar Neutral? Lees hieronder meer of selecteer hierboven de gewenste groep en bestel een product naar keuze.

Wat is Neutral?

Neutral is een Scandinavisch merk dat 40 jaar geleden opmerkte dat er een toename was in huidirritatie en allergieën. Vanaf dat moment is Neutral zich gaan richten op het ontwikkelen van veilige verzorgingsproducten die huidirritaties voorkomen bij mensen met een gevoelige huid. De producten zijn speciaal ontwikkeld om de gezonde huid gezond te houden en een geïrriteerde huid extra te voeden en ondersteunen. De producten van Neutral zorgen voor een milde reiniging en bieden de huid een intense voeding. Alle producten van Neutral zijn dermatologisch getest en gecontroleerd door verschillende astma- en allergieverenigingen.

De producten van Neutral in ons assortiment

Wij bieden een zeer ruim assortiment aan met producten van Neutral. Hieronder zullen wij een aantal productgroepen toelichten:

  • Neutral babyverzorging: een babyhuid is zeer kwetsbaar en gevoelig voor allerlei ingrediënten die in sommige babyproducten zitten. Neutral heeft een babyverzorgingslijn die al deze irriterende stoffen weglaat en alleen het beste voor uw kindje gebruikt. Zo bevatten de babyverzorgingsproducten ingrediënten die bijvoorbeeld de huid mild reinigen en de vetbalans van de babyhuid herstellen.
  • Neutral gezichtsverzorging: deze producten bevatten milde reinigingsmiddelen en voorkomen dat de huid uitdroogt of gaat irriteren. Daarnaast bevatten de producten glycerine dat de huid extra beschermt tegen irritaties.
  • Neutral haarverzorging: met de haarverzorgingsproducten van Neutral wordt uw haar gereinigd en verzorgd zonder dat de gevoelige hoofdhuid hierbij wordt aangetast.
  • Neutral handverzorging: droge of geïrriteerde handen zijn verleden tijd met de handverzorgingsproducten van Neutral. Deze producten voeden en reinigen op milde wijze uw handen.
  • Neutral lichaamsverzorging: met de lichaamsverzorgingsproducten van Neutral wordt uw huid op milde wijze gereinigd en gevoed. De producten bevatten vocht inbrengende crème die de huidbalans herstelt.

De voordelen van het gebruiken van producten van Neutral

Het gebruiken van de producten van Neutral heeft een aantal voordelen. Niet alleen voor uw huid, maar ook voor uw gezin en het milieu. Een aantal van deze voordelen zijn:
 

 Geschikt voor ieder huidtype: de producten van Neutral beschikken over een milde reiniging die voor alle huidtypen geschikt zijn. Zo zijn de producten te gebruiken voor mensen met een normale huid, maar ook voor de gevoelige babyhuid en een huid met eczeem zijn deze producten geschikt. Het hele gezin kan dezelfde producten van Neutral gebruiken.
 40 jaar ervaring: Neutral bestaat al 40 jaar lang en heeft al die tijd gewerkt aan betere en veiligere opties van hun persoonlijke verzorgingsproducten. Elk product is zorgvuldig geformuleerd om allergieën en irritaties te voorkomen.
 Irritatievrije formules: de producten van Neutral bevatten geen onnodige parfums en kleurstoffen. De ingrediënten die in de producten van Neutral zitten zijn enkel essentiële ingrediënten die nodig zijn om de huid te reinigen en te voeden. Alle overige bestanddelen die de huid mogelijk kunnen irriteren zijn dus weggelaten.
 Ontwikkeld door experts: de producten van Neutral zijn ontwikkeld in samenwerking met astma- en allergie verenigingen. Hierdoor zijn er producten ontwikkeld die door iedereen te gebruiken zijn. In samenwerking met deze verenigingen heeft Neutral milde formules kunnen ontwikkelen.
 Goedgekeurde formules: Neutral vindt het zeer belangrijk om de veiligheid van hun producten en formules te kunnen aantonen. Om die reden werkt Neutral samen met organisaties om dit te kunnen waarborgen. Wanneer u overige logo’s op de verpakkingen ziet staan, kunt u ervan uitgaan dat de formules volledige goedkeuring hebben van deze organisaties.
 Duurzaamheid: Neutral wil naast goede producten voor onze huid ook duurzame producten creëren. Dit doen zij door zo min mogelijk schadelijke chemicaliën te gebruiken tijdens de productie en ook zo weinig mogelijk onnodige energie te verspillen. Daarnaast zijn de verpakkingen gemaakt van recyclebaar plastic.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Zijn de producten van Neutral zeepvrij?

Een aantal producten van Neutral zijn zeepvrij zoals de handzeep, douchegel en baby douchegel. Deze producten van Neutral zijn te vinden in ons assortiment op 123schoon.nl.

Zijn de producten van Neutral hypoallergeen?

Ja, alle producten van Neutral zijn hypoallergeen en dermatologisch getest. De producten zijn speciaal ontwikkeld om de gezonde huid gezond te houden en een geïrriteerde huid extra te voeden en ondersteunen. Op deze manier kan iedereen de producten van Neutral gebruiken.

Waar is Neutral te koop?

U kunt producten van Neutral voordelig kopen op 123schoon.nl. Hier vindt u een breed aanbod aan douchegel, handzeep en voedende crèmes. Vandaag besteld, is morgen al in huis.
 

Heeft u nog vragen over de producten van Neutral of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.