123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Robijn vloeibaar

Robijn vloeibaar wasmiddel kopen?

Op deze pagina vindt u ons ruime aanbod aan vloeibaar wasmiddel van Robijn, waaronder de Robijn Klein & Krachtig. U kunt filteren op soort wasgoed (geschikt voor) of het aantal wasbeurten om eenvoudig de juiste producten te vinden voor uw gekleurde, witte of donkere was.


1 - 24 van 28

Voordelig Robijn vloeibaar wasmiddel bestellen

Op deze pagina vindt u al onze vloeibare wasmiddelen van Robijn. Hiermee maakt u moeiteloos uw vervuilde wasgoed weer stralend schoon. Dankzij het brede assortiment zit er altijd wel wat voor u tussen. Lees hieronder meer over de Robijn vloeibare wasmiddelen of bestel hierboven direct wat u nodig heeft.

Soorten Robijn vloeibaar wasmiddel

In ons assortiment vindt u veel soorten wasmiddel die onderdeel zijn van de unieke wasmiddellijnen van Robijn. Hieronder leggen wij deze voor u uit, zodat u makkelijker het geschikte wasmiddel voor uw wasgoed kunt vinden.

  • Klein & krachtig: deze wasmiddelen zijn extra geconcentreerd. Hierdoor heeft u minder wasmiddel nodig voor hetzelfde schone resultaat. Bovendien komen deze wasmiddelen in kleinere flessen, echter kunt u genieten van dezelfde hoeveelheid wasbeurten als minder geconcentreerde varianten in grotere flessen, waardoor er minder plastic wordt verbruikt. Klein & krachtig is beschikbaar voor de gekleurde, witte en donkere was. De verpakkingen zijn geschikt voor 19 of 34 wasbeurten.
  • Regular: dit zijn de reguliere Robijn vloeibare wasmiddelen. Deze reinigen niet alleen grondig, maar bevatten ook actieve kleurbeschermers en laten de vertrouwde geur van Robijn achter op uw wasgoed. Deze wasmiddelen zijn beschikbaar voor de witte, gekleurde en zwarte was. De verpakkingen zijn geschikt voor 14 of 60 wasbeurten.

Robijn vloeibaar wasmiddel specials

Onder de Robijn specials lijn vallen diverse soorten wasmiddel. Deze zijn geschikt voor 18 wasbeurten. Hieronder lichten wij de specials binnen ons assortiment toe.

  • Fleur & fijn: dit wasmiddel is ontwikkeld voor fijne, gekleurde was. Dankzij de speciale formule vol fijnwasbeschermers wordt pluizen voorkomen en worden kleuren beschermd. Dit middel is ook geschikt voor de handwas.
  • Wol & fijn: dit wasmiddel beschermt wol, zijde en fijne was. De unieke fijnwasbeschermers voorkomen pluizen, pillen en zorgt ervoor dat kleuren worden beschermt. Dit wasmiddel is ook geschikt voor de handwas.
  • Stip & Streep: dit wasmiddel is ideaal voor gekleurde was met witte elementen. Het wasmiddel zorgt ervoor dat kleuren langdurig mooi blijven en dat deze niet gaan vervagen of uitlopen.

Robijn vloeibaar wasmiddel gebruiken

Het vloeibare wasmiddel van Robijn moet geplaatst worden in de wasmiddellade. Hanteer voor de juiste hoeveelheid het doseeradvies op de verpakking. Als u het wasmiddel gebruikt om een hoofdwas mee te draaien, dan wordt het wasmiddel vaak geplaatst in het grootste vakje in de wasmiddellade.

 

De vloeibare wasmiddelen van Robijn werken al uitmuntend op temperaturen vanaf 15 graden. Het wasmiddel is na het wassen volledig opgelost en uit de wasmachine verdwenen. Geen last van vervelende restjes dus. In het assortiment van Robijn vindt u wasmiddelen die geschikt zijn voor de donkere, witte en gekleurde was. Daarnaast zijn er ook speciale wasmiddelen voor fijn wasgoed, wol, zijde en voor artikelen met witte elementen.

De voordelen van Robijn vloeibaar wasmiddel

Het gebruiken van de vloeibare wasmiddelen van Robijn heeft veel voordelen, namelijk:

 Goede resultaten al op temperaturen vanaf 15 graden.
 Lost snel op.
 Schone wasmachine na het wassen.
 Breed assortiment, zodat er altijd wel wat voor u bij zit.
 Robijn is een expert op het gebied van wassen.
 

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoeveel wasbeurten gaat Robijn vloeibaar wasmiddel mee?

Hoeveel wasbeurten u kunt doen met Robijn wasmiddel verschilt per wasmiddel. De reguliere Robijn wasmiddelen zijn vaak geschikt voor 14 of 60 wasbeurten. De Robijn klein & krachtig wasmiddelen zijn goed voor 19 of 34 wasbeurten. Specials zijn geschikt voor 18 wasbeurten.

Welke soorten Robijn vloeibaar wasmiddel zijn er?

Robijn heeft de reguliere lijn, de klein & krachtig lijn en de specials. Onder de specials vallen de fleur & fijn, wol & fijn en de stip & streep. Al deze wasmiddelen kunt u vinden en bestellen op 123schoon.nl.

Is Robijn vloeibaar wasmiddel geschikt voor handwas?

De Robijn specials fleur & fijn en wol & fijn zijn geschikt voor de machinewas en handwas. U hoeft alleen water met de juiste dosering wasmiddel te mixen. Lees voor de specifieke dosering het etiket op de verpakking van het wasmiddel. De Robijn fleur & fijn en wol & fijn kunt u voordelig bestellen op 123schoon.nl.
 

Heeft u vragen over de vloeibare wasmiddelen van Robijn of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.