123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
Email: info@123schoon.nl
meer dan 3 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Robijn wasmiddel

Robijn wasmiddelen voor een stralend schone was

Sinds de oprichting van Robijn in 1970 is het motto: wat mooi is, moet mooi blijven. Dat ziet u terug in de wasmiddelen die zij op de markt gebracht hebben. Deze zijn zo ontwikkeld dat uw kleding en andere textiel hiermee zeker weten mooi blijft. Op 123schoon.nl vindt u verschillende wasmiddelen en andere producten van dit populaire merk.

Robijn wasmiddel

Het assortiment van Robijn bestaat uit diverse wasmiddelen, waarmee u uw was niet alleen schoon krijgt, maar het ook extra zacht wordt én extra lekker ruikt.
  • Waspoeder: Wasmiddelpoeder van Robijn dringt door tot in de vezels van het textiel. Hierdoor worden de vezels tijdens het wassen altijd beschermd, zodat de kleuren en stoffen niet worden aangetast. Ideaal voor uw gekleurde was en kwetsbare kleding.
  • Vloeibaar: Robijn heeft een breed aanbod aan vloeibare wasmiddelen. Deze hebben allemaal specifieke toepassingen. Zo zijn er speciale wasmiddelen voor gekleurde was, voor zwarte was en voor witte was. De wasmiddelen zijn allemaal zo ontwikkeld dat ze de kleuren van het specifieke kledingstuk versterken en tot diep in de vezels reinigen. Zo blijft de kleding langdurig fris en mooi.
  • Capsules: Waar u bij vloeibare wasmiddelen en waspoeder misschien weleens moeite heeft met het doseren, heeft u daar met Robijn capsules geen last meer van. Per wasbeurt gebruikt u gewoon één capsule. In deze capsule zitten vervolgens geavanceerde waskracht, actieve kleurbeschermers en een fris parfum verwerkt waarmee uw was altijd schoon en fris uit de machine komt.
  • Wasverzachter: Met de wasverzachters van Robijn blijft uw kleding altijd extra zacht aanvoelen en extra lekker ruiken. Wasverzachter is vaak zeer geconcentreerd, waardoor u slechts kleine hoeveelheden nodig heeft. Sommige wasverzachters van Robijn brengen bovendien een beschermlaag aan over de kledingstukken waarmee slijtage wordt tegengegaan.
  • Diversen: Robijn heeft tot slot diverse producten op de markt gebracht waarmee uw kleding ook tussen verschillende wasbeurten in schoon blijft. Zo hangt u geurbuiltjes op in de kast om kleding die langdurig opgehangen wordt lekker fris te houden, spuit u verfrissers en parfum op uw kleding als u nare geurtjes opmerkt en krijgt uw textiel met droogtrommeldoekjes ook in de droger nog extra frisheid.

Robijn wasmiddel aanbieding

Ook voor iedereen die een klein budget heeft en graag wil besparen op wasmiddelen is Robijn geschikt. U vindt op 123schoon.nl geregeld een fijne Robijn aanbieding waarmee u een hoop bespaart. Zo kunt u extra genieten van uw frisgewassen kleding.

Robijn wasmiddel kopen bij 123schoon.nl

Heeft u vragen over Robijn wasmiddel of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.
 
Bel 0294-787125 Mail naar klantenservice@123schoon.nl
Op werkdagen van 9.00 tot 22.00 uur Binnen 1 werkdag antwoord