123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Robijn wasmiddel

Robijn wasmiddelen voor een stralend schone was

Sinds de oprichting van Robijn in 1970 is het motto: wat mooi is, moet mooi blijven. Dat ziet u terug in de wasmiddelen die zij op de markt gebracht hebben. Deze zijn zo ontwikkeld dat uw kleding en andere textiel hiermee zeker weten mooi blijft. Bij ons vindt u verschillende wasmiddelen en andere producten van dit populaire merk.

Robijn wasmiddelen: ons assortiment

Het assortiment van Robijn bestaat uit diverse wasmiddelen. Allereerst kunt u bij ons selecteren op de kleur van het wasgoed. U bestelt wasmiddelen voor uw witte was, zwarte was of bonte was. Verder heeft u de keuze uit de volgende producten:

  • Robijn vloeibaar wasmiddel: Robijn heeft een breed aanbod aan vloeibare wasmiddelen. Deze hebben allemaal specifieke toepassingen. Zo zijn er speciale wasmiddelen voor gekleurde was, voor zwarte was en voor witte was. De wasmiddelen zijn allemaal zo ontwikkeld dat ze de kleuren van het specifieke kledingstuk versterken en tot diep in de vezels reinigen. Zo blijft de kleding langdurig fris en mooi.
  • Robijn capsules: Waar u bij vloeibare wasmiddelen en waspoeder misschien weleens moeite heeft met het doseren, heeft u daar met Robijn capsules geen last meer van. Per wasbeurt gebruikt u gewoon één capsule. In deze capsule zitten vervolgens geavanceerde waskracht, actieve kleurbeschermers en een fris parfum verwerkt waarmee uw was altijd schoon en fris uit de machine komt.
  • Robijn wasverzachter: Met de wasverzachters van Robijn blijft uw kleding altijd extra zacht aanvoelen en extra lekker ruiken. Wasverzachter is vaak zeer geconcentreerd, waardoor u slechts kleine hoeveelheden nodig heeft. Sommige wasverzachters van Robijn brengen bovendien een beschermlaag aan over de kledingstukken waarmee slijtage wordt tegengegaan.
  • Robijn waspoeder: Wasmiddelpoeder van Robijn dringt door tot in de vezels van het textiel. Hierdoor worden de vezels tijdens het wassen altijd beschermd, zodat de kleuren en stoffen niet worden aangetast. Ideaal voor uw gekleurde was en kwetsbare kleding.
  • Robijn Professional: Ga voor een professioneel schoon resultaat met de Robijn Professional capsules. Perfect voor professionele reiniging.
Robijn heeft daarnaast ook diverse andere producten op de markt gebracht. Hang Robijn geurbuiltjes op in de kast om kleding die langdurig opgehangen wordt schoon te houden. Zorg met Robijn droogtrommeldoekjes dat uw kleding ook in de droger nog extra frisheid krijgt. Gebruik Robijn geurstokjes voor een heerlijke geur in huis. En bestel tot slot Robijn strijkwater voor kledingstukken die extra fris ruiken na het strijken.

Robijn wasmiddel in de aanbieding kopen?

Ook voor iedereen die een klein budget heeft en graag wil besparen op wasmiddelen is Robijn geschikt. U vindt bij ons geregeld een fijne Robijn aanbieding waarmee u een hoop bespaart. Ook ideaal voor als u een voorraad wilt aanleggen. Zo geniet u altijd van uw frisgewassen kleding.
 

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Welke Robijn wasmiddelen zijn er?

Robijn biedt een groot assortiment aan wasmiddelen: vloeibaar, capsules, waspoeder en wasverzachter. Daarnaast heeft Robijn ook een aanbod van geurstokjes, geurbuiltjes, droogtrommeldoekjes en strijkwater. Bij 123schoon kunt u al deze producten voordelig online bestellen.

Voor welke was is Robijn wasmiddel geschikt?

De wasmiddelen van Robijn zijn verkrijgbaar voor de donkere, witte en bonte was. Ook voor delicate stoffen zoals wol en zijn biedt Robijn het juiste wasmiddel. Bij 123schoon vindt u al deze wasmiddelen voordelig in het assortiment.

Heeft u vragen over Robijn wasmiddel of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.