123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Robijn droogtrommeldoekjes

Robijn droogtrommeldoekjes kopen?

Bestel voor een voordelige prijs Robijn droogtrommeldoekjes. Met deze doekjes krijgt uw was in de droger een lekkere geur, wordt het extra fris, wordt uw kleding niet statisch en blijft de kleding verzorgd. Meerdere verpakkingen nodig? Koop droogtrommeldoekjes in de aanbieding.


Bestel Robijn droogtrommeldoekjes online

Met droogtrommeldoekjes van Robijn kunt u naast het wassen en het drogen van uw kleding een extra stap zetten, namelijk uw kleding niet alleen voorzien van een lekkere geur in de droogtrommel, maar ook voor een lange tijd daarna. Daarnaast zorgen de doekjes voor een antistatische werking waardoor uw kleding minder pluist. Ook worden de vezels verzorgd en blijft de lekkere, frisse geur in de droogtrommel hangen.

Robijn droogtrommeldoekjes gebruiken

De droogtrommeldoekjes van Robijn zijn zeer eenvoudig te gebruiken. U haalt simpelweg een doekje uit de doos, doet deze in de droogtrommel, en het doekje laat door de vochtige was en de centrifugale werking zijn stoffen gedoseerd los. U hoeft hier verder dus niets meer aan te doen.

 

Let wel op dat u de droogtrommeldoekjes alleen in de droger gebruikt, en niet in de wasmachine. De doekjes kunnen door de grote hoeveelheden water in een wasmachine niet goed hun werk doen.

Robijn droogtrommeldoekjes in de aanbieding

Wilt u een grote voorraad van Robijn droogtrommeldoekjes aanleggen? Koop dan de droogtrommeldoekjes in de aanbieding. Deze aanbieding bestaat uit 6 normale verpakking. Zo krijgt u in totaal 120 doekjes geleverd. Aangezien u per droogbeurt maar één doekje nodig heeft, heeft u dan genoeg Robijn droogtrommeldoekjes voor maar liefst 120 droogbeurten.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat kun je met Robijn droogtrommeldoekjes?

De hoofdfunctie van droogtrommeldoekjes is het verzorgen, verfrissen en antistatisch maken van de was in door de doekjes bij de was in de droogtrommel te doen. Zo blijft de kleding langer goed, wordt deze niet statisch (en daardoor minder pluizig) en krijgen de kleding en de droogtrommel langdurig een frisse geur.

Hoeveel Robijn droogtrommeldoekjes heb ik nodig?

De Robijn droogtrommeldoekjes zijn dusdanig krachtig dat u maar één droogtrommeldoekje per wasbeurt nodig heeft. Dit betekent ook dat u met lange tijd voorruit kunt met een voorraad droogtrommeldoekjes van Robijn.

Kan ik Robijn droogtrommeldoekjes ook in de wasmachine gebruiken?

Nee, de Robijn droogtrommeldoekjes functioneren alleen naar behoren wanneer ze bij de was in de droogtrommel worden gestopt. In de wasmachine is er teveel water voor de doekjes om naar behoren te werken.
 

Wilt u meer weten over ons assortiment Robijn droogtrommeldoekjes? Of heeft u vragen over andere artikelen van Robijn? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.