123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Geurparels

Geurparels kopen?

Bestel hier voordelig geurparels om uw wasgoed een geurboost te geven. Met maar een paar geurparels in de wastrommel, ruikt uw wasgoed dagenlang heerlijk fris. U heeft keuze uit verschillende geuren. Bestel direct en ontvang het morgen al in huis.


Voordelig geurparels bestellen

Geurparels geven uw wasgoed een extra geurboost en laat uw kleding tot wel 12 weken lang fris ruiken. De geurparels zien eruit als kleine bolletjes en gebruikt u tijdens het wassen. Lees hieronder meer over geurparels of bestel hierboven direct de gewenste geur.

Hoe gebruik ik geurparels?

Geurparels zijn zeer eenvoudig te gebruiken. De dop van de fles van de geurparels dient als een doseerdop waardoor u gemakkelijk het gewenste aantal geurparels aan uw was kunt toevoegen. De geurintensiteit is ook eenvoudig aan te passen. Wilt u een sterkere geur in uw wasgoed ervaren, dan gebruikt u meer geurparels voor uw wasgoed. Bent u echter ook content met een iets subtielere geur, dan kunt u uiteraard ook minder geurparels toevoegen.

De juiste hoeveelheid geurparels

De aanbevolen hoeveelheid geurparels per was is 18 gram. Dit houdt in dat u de doseerdop tot de tweede streep vult. Echter is dit slechts een advies, u kunt zoveel geurparels gebruiken als dat u zelf wilt. Het wordt wel afgeraden om meer dan drie maal de inhoud van de doseerdop te gebruiken. De geur is dan erg intens en de parels lossen mogelijk niet allemaal op waardoor er vlekken kunnen ontstaan.

Veelzijdigheid van geurparels

Geurparels worden voornamelijk als extra product in de wasmachine gebruikt voor een extra aangename geur van uw wasgoed. Echter, kunnen ze ook gebruikt worden als geurtje in uw kleding kast door de geurparels in een zakje in uw kast of lade te leggen. Daarnaast kunnen de geurparels ook gebruikt worden in de stofzuiger. Door de parels op te zuigen wordt er tijdens het stofzuigen een aangename geur verspreidt.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Zijn geurparels een vervanger voor wasverzachter?

Nee, geurparels kunnen niet gebruikt worden als vervanger voor wasverzachter. Geurparels valt onder dezelfde categorie als wasparfum en zijn dus alleen ontwikkeld als extra geurversterker voor uw was en heeft dus geen verzachtende werking zoals wasverzachter.

Kunnen geurparels in de droger?

Het is mogelijk om geurparels in de droogtrommel te gebruiken. In de wasdroger zal de geur zich gelijkmatig verspreiden en zal uw was fris ruiken na gebruik. Idealiter worden hiervoor Lenor droogtrommeldoekjes gebruikt.
 

Heeft u nog vragen over geurparels of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.