123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Leifheit jaloezie reiniger

Leifheit jaloezie reiniger kopen?

Jaloezieën maakt u eenvoudig schoon met de Leifheit jaloezie reiniger. De handige stoffer bevat microvezels en neemt daardoor stof en vuil moeiteloos op zonder deze verder te verspreiden. Bekijk ook onze andere schoonmaakartikelen van Leifheit.


Bestel goedkoop een Leifheit jaloezie reiniger

Reinigen van jaloezieën is kinderspel als er een jaloezie reiniger aan te pas komt. Hiermee wordt een tijdrovende klus een stuk gemakkelijker. Lees hieronder meer over de Leifheit jaloezie reinigers of bestel bovenaan de pagina de producten die u nodig heeft.

Jaloezie reiniger van Leifheit

Jaloezieën vangen veel stof en daarom is het regelmatig schoonmaken hiervan fijn en nodig. Dit zijn de ideale producten om uw jaloezieën mee te reinigen:

  • Jaloeziestoffer: Met een jaloeziestoffer maakt u binnen een handomdraai uw jaloezieën schoon. De jaloeziestoffer bestaat uit meerdere stokjes met stoffers. Deze stoffers maken het makkelijk om meerdere jaloezieën te reinigen en de stoffers houden het stof vast zonder dat het naar beneden valt.
  • Duster (XL): Een Duster verwijdert met gemak vuil van de meest lastige plekjes, dus ook jaloezieën. Met een Duster moet u de jaloezieën stuk voor stuk afnemen. De Duster trekt vuil aan en houdt dit vast, zodat het niet naar beneden valt.

Natuurlijk kunt u de jaloezieën ook afnemen met een doek en een sopje. Voor het reinigen van houten jaloezieën kan beter een droge doek worden gebruikt. Dit neemt wel meer tijd en energie in beslag en voorkomt niet dat het stof naar beneden valt.
 

Waarom is het verstandig om de jaloezieën af te stoffen?

Naast het feit dat stofvrije jaloezieën schoon en fris oogt, is het ook beter voor uw gezondheid. Het leven in een stoffige omgeving vergroot de kans op het inademen van stof. Het inademen van stof kan leiden tot gezondheidsklachten. Denk hierbij aan het prikkelen van de luchtwegen, niezen en hoesten maar dit kan ook overgaan in het ontwikkelen van ernstigere klachten. Houd daarom uw jaloezieën goed schoon en stofvrij.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

veelgestelde vragen

Hoe maak ik mijn jaloezieën het beste schoon?

Het schoonmaken van jaloezieën kan op verschillende manieren. Het handigst is om een jaloeziestoffer te gebruiken. Met een jaloeziestoffer maakt u meerdere jaloezieën tegelijkertijd schoon zonder dat het stof naar beneden valt. U maakt hiermee ook meteen de boven- en onderkant van de jaloezieën schoon.

Wat is een Jaloeziestoffer?

Een jaloeziestoffer is een stoffer dat specifiek is gemaakt voor jaloezieën. Hiermee neemt u meerdere jaloezieën tegelijkertijd af en de stoffer houdt het stof vast zonder dat het vuil naar beneden dwarrelt.
 

Heeft u vragen over de Leifheit jaloezie reinigers of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.