123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Leifheit radiatorstoffer

Leifheit radiatorstoffer kopen?

Uw verwarming of radiator maakt u eenvoudig schoon met de Leifheit radiatorstoffer. Dankzij de microvezels en het platte reinigingsvlak komt u gemakkelijk op lastig bereikbare plekken. Bekijk ook onze andere schoonmaakartikelen van Leifheit.


Bestel goedkoop een Leifheit radiatorstoffer

Om radiatoren gemakkelijk schoon te maken heeft Leifheit een speciale radiatorstoffer op de markt gebracht. Het plekje achter de radiator en tussen de radiatorribben is vaak erg smal, het verwijderen van vuil en stof is daarom erg lastig. Lees hieronder meer over de Leifheit radiatorstoffer of bestel bovenaan de pagina de producten die u nodig heeft.

Leifheit radiatorstoffer

De radiatorstoffer is handig om achter de radiator en tussen de radiatorribben vuil en stof te verwijderen. De zachte microvezels trekken stof aan als een magneet en houden het vast, zodat het niet op de grond beland. Als het doek erg vuil is, kan deze worden gewassen in de wasmachine op 40 graden. Na het wassen is het doekje weer zo goed als nieuw. Dankzij het ophangoog is de radiatorstoffer gemakkelijk op te bergen, zodat u deze altijd bij de hand heeft en de stoffer niet in de weg ligt.

Waarom is het verstandig om de radiator af te stoffen?

Een radiator met veel stofdeeltjes en vuiligheid op of tussen de radiatorribben brengt nogal wat nadelen met zich mee. Door een grote hoeveelheid stof kan de verwarming minder goed de warmte afgeven, hierdoor wordt de ruimte minder goed en langzamer opgewarmd. Dit kan zelfs zorgen voor meer stookkosten. Daarnaast is stof op uw radiator ook niet ideaal voor uw gezondheid, het inademen van stof is namelijk niet goed voor uw longen. Tot slot oogt een stoffige verwarming niet fris en schoon.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe maak ik achter de radiator schoon?

Achter de radiator schoonmaken kan best lastig zijn. Een radiatorstoffer maakt deze klus een stuk makkelijker. De platte en langwerpige vorm past achter en tussen elke radiator. Het doek trekt vuil aan en houdt dit vast, zodat het niet op de grond terecht komt.

Hoe vaak moet ik de radiator schoonmaken?

Het wordt aangeraden om uw radiator wekelijks of maandelijks af te nemen. Het uitgebreid reinigen van uw verwarming is een klus dat u het beste elk kwartaal of elk half jaar kunt uitvoeren. Hierbij is het belangrijk om goed schoon te maken tussen de verwarmingselementen en niet alleen het stof af te nemen.

Hoe kan ik besparen op mijn stookkosten?

Het schoonmaken van uw radiator kan u al helpen in het besparen op stookkosten. Stof en vuil kan ervoor zorgen dat de verwarming minder goed warmte afgeeft en het dus langer duurt voordat de ruimte verwarmd is.
 

Heeft u vragen over de Leifheit radiatorstoffer of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.