123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Leifheit vervangingsdoek

Leifheit vervangingsdoek kopen?

Op deze pagina vindt u het ruime assortiment met Leifheit vervangingsdoeken. Doeken geschikt voor tegelvloeren, parket en laminaat, wij verkopen het allemaal. De doeken van Leifheit laten geen krassen achter en zorgen voor een streeploos resultaat. Wanneer u vandaag voor 23:59 uur besteld, ontvangt u de vervangingsdoeken morgen al in huis.


Voordelig Leifheit vervangingsdoeken kopen

Een schone en mooie vloer is belangrijk en zorgt ervoor dat uw huis er weer fris uitziet. Door het ruime aanbod en diverse soorten vervangingsdoeken voor uw dweilsysteem kan het onoverzichtelijk worden welke doek u nu precies nodig heeft. Wij helpen u graag verder. Lees meer over de Leifheit vervangingsdoeken hieronder of bestel hierboven direct het gewenste product.

Leifheit doeken voor een brandschone vloer

Een schone vloer is niet alleen hygiënisch, maar voorkomt ook schade aan de vloer. Voor het juist reinigen en onderhouden van de vloer is het kiezen van de juiste vervangingsdoek belangrijk. Elk vloeroppervlak heeft namelijk andere eisen. Zo kunnen tegels tegen een flinke hoeveelheid water, terwijl parket juist heel voorzichtig gereinigd moet worden.
 

Met de vervangingsdoeken van Leifheit maakt u uw vloer weer schoon en glanzend. Door uw vloeren regelmatig schoon te houden voorkomt u snellere slijtage en de ophoping van vuil en bacteriën. De vervangingsdoeken rekenen af met vuil, stof en haren en laten uw vloeren er weer uitzien alsof ze net zijn gelegd. De doeken beschikken over speciale borstelharen die uw vloer weer in een mum van tijd reinigen zonder deze te beschadigen. Daarnaast zijn alle vervangingsdoeken van Leifheit in ons assortiment wasbaar. Hierdoor bespaart u een hoop geld doordat u niet telkens nieuwe doeken hoeft te kopen.

Verschillende materialen Leifheit vervangingsdoeken

Voor de optimale reiniging en bescherming van uw vloeren zijn de vervangingsdoeken van Leifheit beschikbaar in verschillende materialen, zodat er voor ieder vloeroppervlak een geschikte vervangingsdoek beschikbaar is. Bekijk hieronder de verschillende materialen van Leifheit:

  • Katoen: katoenen doeken zijn zacht en absorberend. De doeken krassen niet en zijn ideaal voor delicate vloeren.
  • Microvezel: de doeken nemen water en vuil op en zijn extreem absorberend. Deze doeken zijn praktisch en uitermate geschikt voor harde vloeren en tegels.
  • Polyester: voor kwetsbare vloeren zijn polyester vervangingsdoeken het meest geschikt. De doeken reinigen voldoende en beschadigen kwetsbare vloeren zoals parket, laminaat en kurk niet.

Welke Leifheit vervangingsdoek heb ik nodig?

Door het grote aanbod met vervangingsdoeken van Leifheit kan het ingewikkeld zijn om de juiste doek te vinden. Om dit voor u eenvoudiger te maken, hebben wij een eenvoudig overzicht gemaakt waardoor u in een oogopslag kan zien welke doek u nodig heeft. Bekijk de tabel hieronder en zie direct welke doek u nodig heeft.
 

Type doek Type dweil     Type vloer Wasbaar Hoeveel graden
Classic Microfibre Classic en andere vloerwissers van 42 cm Alle vloeren Ja 60 °C
Clean Twist/Combi Soft Clean Twist Zeer kwetsbare vloeren (parket, laminaat en kurk) Ja 60 °C
Clean Twist/Combi Micro Duo Clean Twist/Combi Alle vloeren Ja 60 °C
Clean Twist/Combi Clean XL Extra Soft Clean Twist/Combi XL Zeer kwetsbare vloeren (parket, laminaat en kurk) Ja 60 °C
Clean Twist/Combi Clean Static Plus Clean Twist/Combi Harde vloeren (parket, laminaat en steen) Ja 40 °C
Flexipad Tegelwisser Tegelvloeren Ja 40 °C
Piccolo Cotton Plus Piccolo Natuursteen en tegelvloeren Ja 40 °C
Picobello Cotton Plus Picobello Stenen en tegelvloeren Ja 40 °C
Picobello Extra Soft Picobello Zeer kwetsbare vloeren (parket, laminaat en kurk) Ja 40 °C
Picobello Micro Duo Piccolo Tegelvloeren en parket Ja 40 °C
Pico Spray Pico Spray Alle vloeren Ja (100 keer) 60 °C
Profi Cotton Plus Profi XL Stenen en tegelvloer Ja 60 °C
Profi Extra Soft Profi XL Kwetsbare vloeren (parket, laminaat en kurk) Ja 60 °C
Profi Micro Duo Profi XL Gladde vloeren (steen, parket en laminaat) Ja 60 °C
Profi Outdoor Profi Outdoor vloeren Ja 60 °C
Profi Static Plus Profi Alle gladde vloeren Ja 40 °C

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Waar kan ik Leifheit vervangingsdoeken kopen?

Bij 123schoon.nl verkopen wij diverse vervangingsdoeken van Leifheit. De doeken zijn geschikt voor diverse vloeren zoals laminaat en kurk maar ook voor tegelvloeren. Wanneer u besteld, ontvangt u de vervangingsdoeken morgen al in huis.

Welke vervangingsdoek van Leifheit heb ik nodig voor laminaat?

Voor laminaatvloeren kunt u het beste kiezen voor polyester of katoen doeken. Deze doeken reinigen uw vloer grondig en beschadigen deze niet. Bekijk ons overzicht zodat u in één oogopslag kunt zien welke doek u nodig heeft.

Heeft Leifheit vervangingsdoeken die geschikt zijn voor alle vloeren?

De Pico Clean, Clean Twist en de Classic Microfibre vervangingsdoeken van Leifheit zijn geschikt voor alle vloeren. Deze doeken reinigen, beschadigen uw vloer niet en laten geen vlekken en strepen achter. Bekijk het overzicht op onze site en zie welke doek u nodig heeft.
 

Heeft u nog vragen over de vervangingsdoeken van Leifheit of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.