123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Leifheit emmer

Leifheit emmer kopen?

Gebruik de emmers van Leifheit in combinatie met de vloerwissers om thuis harde vloeren goed te kunnen reinigen. Beschikbaar in verschillende capaciteiten en voorzien van een stevig hengsel. Heeft u ook nog een vloerwisser nodig? Bekijk ons assortiment.


Bestel goedkoop een Leifheit emmer

Of u nu op zoek bent naar een grote of kleine emmer, Leifheit heeft een emmer die past bij uw schoonmaak behoeftes. Lees hieronder meer over de Leifheit emmers of bestel bovenaan de pagina de producten die u nodig heeft.

De emmers van Leifheit

De groene emmers van Leifheit staan bekend als emmers die erg betrouwbaar zijn en lang meegaan, deze zijn namelijk gemaakt van kunststof. De emmers komen in verschillende inhoudsmaten en variëren tussen de 8 en 20 liter. Elke emmer heeft een comfortabele hendel en sommige emmers hebben wieltjes, zodat u deze nog makkelijker kunt verplaatsen. Diverse emmers hebben zelfs een ingebouwde pers voor nog meer comfort. Heeft de emmer geen pers? Bij de meeste Leifheit emmers zonder pers is het mogelijk om een pers opzetstuk te monteren op de emmer. Als u klaar ben met het gebruiken van de emmer is het legen erg eenvoudig. De emmers hebben namelijk een praktische inkeping aan de onderkant voor goede houvast bij het legen.

 

Leifheit heeft ook een combi box schoonmaakemmer. Zo’n box maakt het mogelijk om een sopje en benodigde schoonmaak hulpmiddelen mee te nemen in één emmer. Zo heeft u altijd alles bij de hand.

Leifheit emmermaten

Leifheit biedt emmers aan in de kenmerkende groene kleur met verschillende inhoudsmaten. Hieronder worden de maten benoemd en vertaald naar maten in liters.

  • M: 12 liter
  • XL: 20 liter (breedte van 48 cm)

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is de inhoud van een Leifheit emmer?

De inhoud van een emmer verschilt natuurlijk per emmer. Emmers die worden gebruikt voor het huishouden hebben vaak een inhoud tussen de 10 en 12 liter. Als een emmer een grotere inhoud heeft, wordt deze vaker gebruikt op de werkvloer. De inhoud van de emmer is vaak terug te vinden aan de onderkant van de emmer.

Hoe zwaar is een emmer?

Een lege plastic of kunststof emmer weegt niet meer dan een paar honderd gram, natuurlijk ligt dit ook aan de grote van de emmer. Een volle emmer weegt net iets meer dan de hoeveelheid liter dat in de emmer zit. Een emmer met de inhoud van 12 liter weegt net iets meer dan 12 kg.
 

Heeft u vragen over de Leifheit emmers of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.