123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Leifheit dweil

Leifheit dweil kopen?

Bent u op zoek naar een Leifheit dweil? Op deze pagina staan ze overzichtelijk op een rijtje. Voor grote en kleine oppervlakken vindt u verschillende formaten en (telescopische) stelen. Ook als u al een Leifheit dweilsysteem heeft kunt u hier een geschikte vervangingspad bestellen.


1 - 20 van 20

Bestel Leifheit dweil online

Maak uw vloeren stralend schoon met een Leifheit dweil. Leifheit heeft een uitgebreid assortiment aan dweilen, zo zit het perfecte product er altijd tussen. Lees hieronder meer over de Leifheit dweilen of bestel bovenaan de pagina de producten die u nodig heeft.

De dweilen van Leifheit

Van droog- en natreiniging tot rolvegers, Leifheit heeft het allemaal. De Leifheit producten zijn gemaakt om uw vloer in en handomdraai weer schoon te krijgen. Om dit te bereiken biedt Leifheit niet alleen producten aan die verschillende soorten reiniging mogelijk maken, maar hebben de producten ook een uniek Click Systeem dat het verwisselen van opzetstukken mogelijk maakt. Zo hoeft u niet voor elke vloerreinigingsklus een andere steel in huis te halen. Vaak zijn de producten van Leifheit verstelbaar en flexibel, zodat u met gemak het hele huis kunt schoonmaken.


Het assortiment dweilen van Leifheit is erg uitgebreid. In ons assortiment vindt u de volgende producten:

  • Dweilen
  • Vloerwissers
  • Vervangingsdoeken
  • Tegelwissers
  • Rolvegers

Effectief uw vloeren dweilen met het dweilsysteem van Leifheit

Een dweil van Leifheit is ideaal voor het reinigen van uw vloer. Voordat u gaat dweilen is het van belang om uw vloer goed schoon te maken met een stofzuiger of vloerwisser. Maak vervolgens een koud sopje met een klein beetje vloerreiniger of allesreiniger. Met een koud sopje voorkomt u dat zeepresten van het schoonmaakmiddel op uw vloer achterblijven. Idealiter wordt er richting de uitgang gedweild en voor een perfect, streeploos resultaat is het verstandig om in vaste banen te dweilen.

Het Click Systeem van Leifheit

Met het Click Systeem van Leifheit plaatst u verschillende Leifheit opzetstukken op één steel. Klik het opzetstuk in een handomdraai van de steel en klik een ander opzetstuk net zo gemakkelijk weer op de steel. Dankzij het kliksysteem hoeft u alleen het opzetstuk in huis te halen. Hiermee bespaart u ruimte in de opbergkast en geld. Met het kliksysteem heeft u namelijk minder producten nodig voor diverse schoonmaakklussen.
 

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Welke Leifheit dweil kan ik gebruiken voor een PVC vloer?

Het wordt aangeraden om PVC vloeren niet nat te dweilen, maar liever een stofwisser te gebruiken. Hiervoor is de Leifheit rolveger, vloerwisser Clean & Away of schuimbezem ideaal. Wilt u toch graag dweilen? Neem dan een Leifheit dweil of emmer met uitwringsysteem, zodat u gegarandeerd niet te nat dweilt.

Hoe werkt de Leifheit Combi Clean?

De Leifheit Combi Clean is uniek in het natmaken en uitwringen van de dweil. Met uw voet kunt u de bodemplaat losklikken, zo komt het doek los te hangen. Maak het doek nat en leg het in de Combi pers. Druk de wisser omlaag om deze vervolgens uit te wringen. Het doek klikt u er gemakkelijk weer op als u deze op de grond legt.

Hoe vaak moet ik de vloer dweilen?

Aangeraden wordt om de vloer één tot twee keer per week te dweilen. Als uw vloer snel weer vies is of vol vlekken zit, is het verstandig om meer dan twee keer per week te dweilen.

Heeft u vragen over de Leifheit dweilen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.