123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Oppervlaktereiniging

Leifheit oppervlakreiniging producten kopen?

Op deze pagina kunt u terecht voor alle oppervlaktereinigingsproducten van Leifheit. Met deze producten maakt u diverse oppervlakken, zoals vloeren, tafels, ramen grondig schoon. Dankzij het brede assortiment zit er gegarandeerd een product tussen dat perfect is voor uw schoonmaakklus. Bekijk ook onze andere schoonmaakartikelen van Leifheit.


Bestel goedkoop Leifheit oppervlaktereiniging producten

Oppervlakken in en rondom uw huis schoonmaken kan een hele klus zijn. Leifheit oppervlaktereiniging producten maken deze taken een stuk makkelijker. Lees hieronder meer over de Leifheit artikelen of bestel bovenaan de pagina de producten die u nodig heeft.

Diverse oppervlakken schoonmaken met Leifheit

Leifheit heeft een breed assortiment aan producten waarmee u diverse oppervlakken kunt reinigen. De volgende producten worden door Leifheit aangeboden:

  • Schuimbezemkoppen
  • Plumeaus
  • Stofbezems
  • Raamwissers
  • Stofdoekjes (eenmalig te gebruiken of gebruik tot het doek vuil is)

Met welk opzetstuk maak ik welk oppervlak schoon?

Opzetstuk Oppervlak
Schuimbezemkop Vloeren
Plumeau Tafels, kasten en andere stoffige oppervlakken
Stofbezem Lastige hoeken en muren
Raamwisser Diverse gladde oppervlakken

Het Leifheit Click Systeem

Dankzij het Leifheit kliksysteem klikt u diverse opzetstukken op één steel. Met één klik haalt u het opzetstuk van de steel en klikt u het andere opzetstuk op de steel. Zo verwisselt u met gemak het opzetstuk, zodat u snel het juiste schoonmaakartikel bij de hand heeft. Het kliksysteem bespaart tijd, opslagruimte en geld omdat u minder producten nodig heeft voor diverse schoonmaakklusjes.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is het Leifheit kliksysteem?

Het Leifheit kliksysteem is een uniek systeem dat het verwisselen van opzetstukken op een Leifheit steel erg gemakkelijk maakt. Zo gebruikt u diverse opzetstukken op één steel. Dit bespaart ruimte, tijd en geld.

Hoe werkt het Leifheit kliksysteem?

Het Leifheit Click Systeem werkt erg gemakkelijk. U klikt het ene opzetstuk los en vervangt deze met een ander opzetstuk door het opzetstuk op de steel te klikken. Zo functioneert één steel als meerdere schoonmaakartikelen.

Wat is een raam- en badkamerwisser?

Een raam- en badkamerwisser kan worden vergeleken met een normale raamwisser, alleen met een extra functie. De elektrische raamwisser zuigt namelijk vocht op en laat op deze manier geen strepen en druppels achter op het gereinigde oppervlak.
 

Heeft u vragen over de Leifheit oppervlakreiniging producten of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.