123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Nordic Stream

Nordic Stream producten kopen?

Op deze pagina vindt u ons complete assortiment van Nordic Stream schoonmaakartikelen dat u bij ons kunt bestellen. Met de moderne, praktische en effectieve producten kunt u vloeren, ramen en andere oppervlakken in huis of op kantoor op de beste manier reinigen. Gebruik het Quick Click-systeem om eenvoudig te switchen tussen verschillende accessoires. Zo voert u echt alle schoonmaakklussen gemakkelijk uit.

1 - 0 van 0

Bestel voordelig Nordic Stream schoonmaakartikelen

Op deze pagina kunt u de ruime collectie van Nordic Stream bekijken. Lees verder om meer te weten te komen over dit merk, het Quick Click-systeem waarmee gewerkt wordt en de veelzijdigheid van het aanbod.

Wat is Nordic Stream?

Nordic Stream is een Zweeds merk dat zich gespecialiseerd heeft in het ontwerpen van schoonmaakartikelen die functionaliteit, design en comfort combineren, om altijd voor een prettige schoonmaakervaring te gaan. Er worden regelmatig tests uitgevoerd om te zorgen dat alle producten een bewezen hoge kwaliteit hebben. Hieronder ziet u een impressie van de Nordic Stream vloerwisser set telescopische steel.
 

Het Nordic Stream Quick Click-systeem

Nordic Stream werkt met het Quick Click-systeem. Iedere telescopische steel van dit merk kan gecombineerd worden met verschillende accessoires, zoals vloerwissers, raamwissers of plumeaus. Met slechts één klik kunt u het accessoire verwisselen, zodat de steel voor verschillende schoonmaakklussen te gebruiken is.

Telescopische stelen met het Quick Click-systeem

Alle telescopische stelen van Nordic Stream werken met dit Quick Click-systeem, en zijn dus voorzien van een handig uiteinde waaraan verschillende accessoires te bevestigen zijn. Dit zorgt voor een grote flexibiliteit. De telescopische stelen kenmerken zich daarnaast door hun kwalitatieve materialen en hun hoge gebruiksvriendelijkheid. Doordat ze in lengte verstelbaar zijn, kunt u ze eenvoudig aanpassen aan uw lengte. In combinatie met de ergonomische handgreep zorgt dit voor een groot comfort tijdens het schoonmaken. Rugpijn is zo verleden tijd.

Nog meer flexibiliteit? Maak dan gebruik van de Nordic Stream flexibele telescopische steel. Deze heeft een buigbaar verlengstuk van 40 cm, zodat u hiermee ook onder de bank, het bed of de kast kunt dweilen. Eenvoudiger schoonmaken? Dan kunt u kiezen voor de Nordic Stream spray vloerwisser. Deze steel is voorzien van een 0,5 liter ruime watertank, waaraan u water en schoonmaakmiddelen kunt toevoegen. Even sprayen en dweilen maar! Zo wordt het schoonmaken van uw vloer makkelijker dan ooit.

Accessoires voor het Quick Click-systeem

In een paar seconden kunt u een van de volgende accessoires bevestigen aan de telescopische steel:

  • Vloerwisser: De 46 cm brede vloerwisser kan gebruikt worden voor het dweilen van uw vloer. U kunt hieraan verschillende (microvezel) doeken toevoegen, waarmee vuil en vet opgenomen worden.
  • Vloermop: De microvezel of viscose vloermop kan ook gebruikt worden voor het dweilen van harde vloeren. Vooral viscose mops zijn met uitstek geschikt voor het verwijderen van hardnekkige vervuilingen; hier zit namelijk een handige scrublaag op die het vuil op krachtige wijze losmaakt.
  • Plumeau: De plumeau, die ook los gebruikt kan worden, heeft een elektrostatische werking, waardoor stof aangetrokken wordt. Zo kunt u diverse oppervlakken stofvrij maken.
  • Raamwisser: Met een 2-in-1 raamwisser kunt u uw ramen zowel inzepen als afzemen, haalt u alle vervuilingen moeiteloos weg en geniet u weer van blinkende ruiten en spiegels.
  • Watertrekker: Met de watertrekker kunt u uw (badkamer)vloer in enkele seconden schoon en droog krijgen. Doordat er sprake is van een push- en pull-technologie, kunt u dit op verschillende manieren doen.
  • Rubberen borstel: De rubberen borstel kan gebruikt worden voor het bezemen van de vloer of als watertrekker. Stof, dierenharen en andere vervuilingen worden hiermee eenvoudig weggehaald.
  • Ophangsysteem: Alle telescopische stelen en vele hulpstukken van Nordic Stream zijn op te hangen aan het handige ophangsysteem. Zo kunt u uw schoonmaakspullen op een nette manier opbergen.

De Nordic Stream Easy Squeezer 

Met het Nordic Stream Easy Squeezer-systeem wordt dweilen makkelijker dan ooit. Er is namelijk sprake van een handig perssysteem: zodra u de dweil uit het water haalt en in het perssysteem plaatst, wordt deze automatisch uitgewrongen. Zo kunt u gelijk aan de slag, gebruikt u nooit te veel water en verbetert u uw gebruiksgemak aanzienlijk.


Ook het speciale mop-frame is hierop aangepast; die draait namelijk automatisch een kwartslag als u deze omhooghaalt, zodat deze eenvoudig door het perssysteem gehaald kan worden. Dit systeem is speciaal ontwikkeld om voor een zo prettig mogelijke schoonmaakervaring te gaan. Door het perssysteem worden het schone en vieze water van elkaar gescheiden, zodat het vervangen van het water niet nodig is en u altijd voor een zeer hygiënisch resultaat gaat.

Ruim aanbod aan Nordic Stream accessoires

Nordic Stream heeft, naast telescopische stelen met het Quick Click-systeem, ook diverse accessoires op de markt gebracht. Klik verder naar deze categorie om onder meer microvezeldoeken, emmers en tegelborstels te bestellen.
 

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is het Nordic Stream Quick Click-systeem?

Nordic Stream werkt met het Quick Click-systeem. Elke telescopische steel kan gecombineerd worden met diverse hulpstukken, zoals: bezems, vloermoppen en vloerwissers. Met maar één klik kunt u het opzetstuk vervangen, zodat u de steel voor verschillende schoonmaaktaken kunt gebruiken.

Wat is de Nordic Stream Easy Squeezer?

De Nordic Stream Easy Squeezer maakt dweilen zeer eenvoudig. Dankzij het handige perssysteem wordt de dweil automatisch uitgewrongen. Hierdoor kunt u direct aan de slag en hoeft u zich geen zorgen te maken over het gebruiken van te veel water. De Nordic Stream Easy Squeezer verbetert uw gebruiksgemak aanzienlijk.
 

Op deze pagina heeft u alles gelezen over het assortiment van Nordic Stream. Heeft u hier nog vragen over of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op.