123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Schoonmaakpasta's

Schoonmaakpasta's bestellen?

Bestel op deze pagina multifunctionele schoonmaakpasta's van onder andere Scrub Daddy en The Pink Stuff. Deze allesreinigers in een kleine verpakking zorgen voor verbluffend resultaat bij iedere schoonmaakklus. Vandaag besteld is morgen in huis.


Bestel voordelig schoonmaakpasta's online

Schoonmaakpasta's zijn de laatste tijd erg populair. Deze allesreinigers in vaste vorm zijn ideaal voor het verwijderen van (hardnekkige) vlekken op diverse oppervlakken. Lees hieronder meer over onze schoonmaakpasta's of bestel bovenaan direct uw favoriete schoonmaakproduct.

Schoonmaken met schoonmaakpasta

Wanneer u (hardnekkige) vlekken wilt verwijderen in bijvoorbeeld uw keuken of badkamer gebruikt u hoogstwaarschijnlijk een vloeibare allesreiniger. Heeft u al eens aan schoonmaakpasta gedacht? Dit krachtige schoonmaakmiddel komt in een pot zodat u gemakkelijk met een doek of spons de gewenste hoeveelheid kunt pakken. Door het licht schurende effect verdwijnen vlekken moeiteloos van ieder oppervlak, zo ook van bijvoorbeeld tegels of meubels.

Een groot voordeel van schoonmaakpasta is dat de kleine verpakking minder ruimte in beslag neemt in uw opbergkast én dankzij de hersluitbare dop is het schoonmaakmiddel gemakkelijk mee te nemen.

Tabel: de verschillen in schoonmaakpasta’s

In onderstaande tabel ziet u de meest belangrijke kenmerken van 3 populaire schoonmaakpasta’s op een rij. Dit kan u helpen bij het maken van een keuze.
 

Kenmerken Scrub Daddy
Power Paste
The Pink Stuff Miracle Cleaning Paste Quick 'n Brite
Pasta
Inhoud 250 gram 500 gram en
850 gram
340 gram
Kleur Wit Roze Roze
Op basis van Natuurlijke klei Plantaardige oliën Water, natuurlijke kokosolie
Geur Fris Fruitig Neutraal
Parfum
pH-waarde 9.5-10.5 9.5-11.0 8-9.5
Veganistisch
Niet getest op dieren
Milieuvriendelijk en/of biologisch afbreekbaar
Toepassing(en) Binnen Binnen en buiten Binnen en buiten
 

Bovenstaande tabel komt uit een blog die wij hebben geschreven waarin deze pasta's specifieker worden toegelicht. Wilt u hier meer over weten? Lees dan de blog: Drie populaire schoonmaakpasta's.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is schoonmaakpasta?

Schoonmaakpasta is een allesreiniger in vaste vorm. Vaak wordt het geleverd in een pot. Met een spons of doek kunt u een beetje pasta pakken om zo diverse oppervlakken te reinigen. Schoonmaakpasta’s hebben meestal een licht schurend effect zodat hardnekkige vlekken moeiteloos verdwijnen.

Waarin verschilt schoonmaakpasta van allesreiniger?

Waar allesreinigers over het algemeen in vloeibare vorm worden geleverd in een fles of sprayflacon bestaat een schoonmaakpasta uit vaste vorm. Verkrijgbaar in een pot met een hersluitbare deksel. Een pot neemt tevens minder ruimte in beslag in de opbergkast.

Wat kan ik schoonmaken met schoonmaakpasta?

Met schoonmaakpasta’s kunt u over het algemeen meerdere soorten oppervlakken reinigen. Bijvoorbeeld uw keuken, badkamer, vloer of meubels. Bekijk altijd de omschrijving of gebruiksaanwijzing op de verpakking en test een klein hoekje om te kijken of het gewenste resultaat wordt behaald.
 

Heeft u vragen over onze schoonmaakpasta's of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.