123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Raamwissers

Raamwisser kopen?

Bestel op deze pagina voor een voordelige prijs raamwissers. Hiermee maakt u uw ramen streeploos schoon. Bekijk in ons ruime assortiment wat voor een raamwisser u nodig heeft. Als u vandaag de raamwisser of raamzuiger naar keuze bestelt, heeft u hem morgen in huis.


Bestel voordelig uw raamwisser

De juiste raamwisser kan hét verschil maken voor een streeploos resultaat. Maar welke wisser dat precies is, verschilt per situatie. Belangrijk is dat hij goed over het raam glijdt en dat u makkelijk bij alle ramen kunt komen. Lees hieronder over ons aanbod raamwassers en toebehoren.

Streeploos ramen droogtrekken

Het ‘moeilijkste’ gedeelte van het wassen van ramen maar ook van andere gladde oppervlaktes zoals spiegels en douchecabines: het droogtrekken. Het lijkt zo makkelijk als u een glazenwasser aan het werk ziet. De truc voor het streeploos droogtrekken van de ramen zit voor een heel groot gedeelte in de raamtrekker. De ene raamwisser is de andere niet.

 

Wij hebben een uitgebreid aanbod aan raamwissers en allereerst is het goed om te letten op de stevigheid van de raamwisser. Ook is de afmeting belangrijk. Daarnaast is het belangrijk voor het gewenste streeploze resultaat dat de wisser soepel en zonder strepen over het raam glijdt. Dat kan alleen als het rubber soepel is en geen beschadigingen bevat.

Handmatig of automatisch

Naast raamtrekkers hebben we ook raamzuigers. Als u met de raamzuiger over het raam gaat, zuigt het automatisch het vuile sop van de ramen. Daardoor krijgt u gemakkelijk en in een sneltempo uw ramen schoon. Druppels op de kozijnen of de vloer die u met een raamwisser nog wel eens laat vallen, behoren hiermee tot het verleden. En de meeste raamzuigers kunnen in alle standen worden gebruikt, dus ook bij horizontale oppervlakken en op de kop zuigt de raamzuiger al het vuile water weg.

Lappen zonder ladder

Bent u zo ver dat u heeft gekozen voor een raamwisser of een raamzuiger? Bedenk dan goed waarvoor u de raamwisser of -zuiger nodig heeft. Als u ook moeilijk bereikbare oppervlakken zoals hoge ramen, serres en dakramen gemakkelijk en zonder ladder wilt lappen, dan kunt u raamwissers met een (telescoop)steel kopen. Op die manier kunt u uw raamwisser eenvoudig verlengen.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Welke raamwisser gebruikt een glazenwasser?

Professionele glazenwassers werken met veel uiteenlopende merken. Maar belangrijk is de stevigheid en het rubber. Ook gebruikt de glazenwasser voor de buitenramen tegenwoordig een lange steel met een borstel zonder na te drogen. Dat is telescopisch glasbewassing en daarbij wordt gebruik gemaakt van osmosewater.

Hoe vaak moet ik de ramen wassen?

Invloeden zoals weer, vogelpoep, ronddwarrelend zand en stof, of andere aanslag, zorgen voor vieze ramen. Daarom is het aan te raden in ieder geval elke zes tot acht weken de ramen buitenshuis schoon te maken. Binnenshuis voldoet eens in de twee tot vier maanden voor de meeste huishoudens.

Wanneer moet ik mijn raamwisser vervangen?

Het beste test u voor elke wasbeurt de raamtrekker. Controleer of de wisser geen scheurtjes of losse stukken rubber bevat. Is dit wel het geval dan heeft u een nieuwe raamwisser nodig.
 

Wilt u meer weten over de raamwissers in ons assortiment? Of heeft u vragen over andere producten in onze webshop? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.