123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Glasreinigers

Glasreinigers bestellen?

Bestel op deze pagina altijd de juiste glasreiniger voor het schoonmaken van glazen oppervlakken, zoals ramen en spiegels. Wij bieden een ruime collectie, met producten van verschillende A-merken.


Reinig glas eenvoudig met de glasreinigers in ons assortiment

Glasreinigers zorgen ervoor dat glas weer helder en schoon wordt. In ons assortiment vindt u glasreinigers van verschillende A-merken en ons eigen voordelige huismerk. Lees hieronder meer over glasreinigers of bestel hierboven direct het gewenste product.

Wat is glasreiniger?

Glasreiniger is speciaal ontworpen voor het reinigen van glazen oppervlakken zoals ramen, deuren, glazen tafels en spiegels. Glasreiniger bestaat uit oppervlakte-actieve stoffen die zijn verdund in water. Deze chemicaliën zorgen ervoor dat vet en vuil verwijderd wordt. Daarnaast zorgen oppervlakte-actieve stoffen voor een schoon en streeploos resultaat. De meeste glasreinigers bevatten bijvoorbeeld alcohol of ammoniak. Deze stoffen vervliegen snel waardoor de glasreiniger vlek- en streeploos opdroogt. Glasreinigers bevatten vaak geurstoffen en kleurstoffen. Glasreiniger is te herkennen aan de opvallende blauwe kleur in een transparante fles.

Glasreinigers: ons assortiment

In ons assortiment bieden wij glasreinigers aan in verschillende soorten, maten en merken. Bij ons vindt u bekende A-merken, maar ook ons eigen voordelige huismerk. Bekijk hieronder de verschillende soorten glasreinigers die wij aanbieden:

  • Spray: dit is de bekendste vorm van glasreiniger. Spray de glasreiniger direct op het glas en neem vervolgens af met een zachte doek. Glasreiniger in sprayvorm hoeft niet verdund te worden.
  • Doekjes: reinig glas eenvoudig en snel met reinigingsdoekjes. Deze glasreinigerdoekjes laten geen vlekken en strepen achter en door de samenstelling van de ingrediënten droogt het oppervlak snel . Glasreinigingsdoekjes zijn direct klaar voor gebruik.
  • Concentraat: verdun glasreinigerconcentraat in een emmer met lauwwarm water. Zeem de ramen zoals u gewend bent en ervaar een streeploos schoon resultaat.

Hoe werkt glasreiniger?

In ons assortiment vindt u drie verschillende soorten glasreinigers, namelijk concentraat, doekjes en spray. Alle drie de soorten hebben dezelfde uitkomst, schoon glas. Hoe u deze glasreinigers gebruikt verschilt per soort.

Glasreinigingsdoekjes zijn direct klaar voor gebruik. De doekjes zitten kant en klaar in de verpakking. Pak een doekje uit de verpakking en wrijf deze over het vervuilde glas. Nadrogen is niet nodig. De vloeistof van de doekjes is sneldrogend en laat geen vlekken en strepen achter.

Glasreinigingsconcentraat moet verdund worden in lauwwarm water. Raadpleeg voor gebruik altijd de verpakking om te bepalen hoeveel concentraat u moet oplossen. Gebruik een glasdoek voor het aanbrengen van de verdunning op het glas. Gebruik voor het afnemen een raamwisser. Neem na afloop de kozijnen af met een droge doek om vlekken of houtrot te voorkomen.

Voor de spray heeft u enkel een glasdoek nodig. Spray het glasreinigingsmiddel direct op het glas of in de doek. Wrijf vervolgens over het gehele glas totdat u geen vieze of vette plekken meer ziet. Na afloop hoeft u het glas niet meer af te nemen. De spray droogt snel en zorgt voor een streeploos resultaat.

Let op: gebruik altijd een schone doek die het glas niet beschadigd. Gebruik bijvoorbeeld een microvezel- of glasdoek voor het beste resultaat.

Accessoires voor het reinigen van glas

Voor het reinigen van glazen heeft u naast een goede glasreiniger, ook nog wat andere artikelen nodig.

Glasreinigingsconcentraat dient opgelost te worden in lauwwarm water. Om te voorkomen dat u constant naar de keuken moet lopen, kan een emmer hierbij goed van pas komen. Het afnemen van de verdunning kunt u het beste doen met een raamwisser.

Wanneer u een spray gebruikt, heeft u al minder overige producten nodig. U hoeft namelijk geen concentraat te verdunnen. Nadat u de spray op het glas heeft gesprayd, kunt u deze afnemen met een glasdoek. Deze doek voorkomt vlekken, strepen en krassen in het glas. Al deze producten vindt u in ons assortiment.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Waar koop ik glasreiniger?

Op 123schoon.nl vindt u een uitgebreid assortiment met diverse glasreinigers van o.a. Ajax, HG, Elbow Grease en nog veel meer. Koop bij ons eenvoudig het gewenste product en wanneer u voor 23:59 uur besteld, ontvangt u de glasreinigers morgen al in huis.

Kan ik spiegels schoonmaken met glasreiniger?

Ja, een spiegel is in de basis gewoon glas. Om een spiegel te reinigen spuit u een kleine hoeveelheid glasreiniger rechtstreeks op de spiegel of in een doek. Wrijf de vloeistof vervolgens in en geniet van een schitterend spiegelbeeld.

Hoe maak ik glas schoon zonder strepen?

De meeste glasreinigers in ons assortiment bevatten een kleine hoeveelheid azijn of alcohol. Azijn en alcohol zorgen ervoor dat de glasreiniger streeploos schoonmaakt. Om er helemaal zeker van te zijn dat u na afloop geen vlekken of strepen ziet, neemt u het glas af met een glasdoek.
 

Heeft u nog vragen over glasreinigers of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.