123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Scrub Daddy Special Edition

Scrub Daddy Special Edition sponzen kopen?

Op deze pagina bestelt u al onze special edition sponzen van Scrub Daddy. Deze sponzen brengen u in de kerstsfeer, maken Halloween net iets leuker of zijn perfect voor de zomer. Geniet zo altijd van het handige FlexTexture-materiaal van deze sponzen, die zacht worden in warm water en hard in koud water. U gebruikt ze voor lichte reiniging én voor het verwijderen van hardnekkige vervuilingen.

 

Bestel voordelig Scrub Daddy Special Edition sponzen

Een Scrub Daddy spons als geschenk geven of gewoon toe aan een feestelijke variant van de Scrub Daddy spons. Hiervoor zijn deze Special Edition sponzen van Scrub Daddy het ideale schoonmaakartikel. Deze sponzen werken net als de originele Scrub Daddy sponzen, en bestaan uit FlexTexture-materiaal dat hard wordt onder de koude kraan en zacht wordt onder de warme kraan. De Special Edition varianten zijn echter voorzien van feestelijke of thematische vormen.
 

Bestway frame zwembad voor kinderen Bestway frame zwembad voor kinderen

De voordelen van een special edition Scrub Daddy spons

Het gebruiken van een special edition Scrub Daddy spons heeft diverse voordelen. Deze zetten wij hieronder voor u op een rijtje:
 

 FlexTexture-materiaal: dankzij dit materiaal worden de sponzen hard in koud water en zacht in warm water. Dit maakt de spons ideaal voor bijna alle schoonmaakklussen.
 Goede grip: met dank aan de oogjes in het design heeft u altijd goed grip.
 Origineel design:
de special edition sponzen hebben unieke vormen. Hierdoor haalt u niet alleen een veelzijdige spons in huis, maar ook een echte blikvanger.
 Reinigt met alleen water: zelfs als u reinigt met alleen water wordt alles stralend schoon. Dit is te danken aan het unieke FlexTexture-materiaal.
 Makkelijk schoon te maken en vrij van geurtjes: door de spons uit te spoelen onder warm water houdt u deze schoon en vrij van nare geurtjes. U kunt een zeer vervuilde spons ook in de vaatwasser wassen.
 Krasvrij: dit is getest op meer dan 20 oppervlakten, zoals anti-aanbak pannen..

De unieke thema’s van de special edition sponzen

De Scrub Daddy special edition sponzen worden vaak uitgebracht in een bepaald thema. In ons assortiment vindt u verschillende thema’s met de bijbehorende Scrub Daddy sponzen, zoals:

 
Thema Scrub Daddy sponzen
Halloween
Kerst
Dieren
Lente
1 april
Valentijn


Deze unieke thema's maken de sponzen ideaal als blikvanger in uw huis of als een bijzonder cadeau voor een verjaardag of tijdens de feestdagen.

Alles over het unieke FlexTexture-materiaal

Deze special edition sponzen zijn, net zoals de originele Scrub Daddy sponzen, gemaakt van het unieke FlexTexture-materiaal. Dit materiaal wordt hard als de spons koud water opneemt. Hiermee boent u eenvoudig hardnekkige vlekken van diverse oppervlaktes, zoals pannen, bestek en tafels. Bij het gebruiken van warm water wordt de spons zacht. Dat maakt de spons handig voor het verwijderen van verschillende soorten vuil.

Het gebruiken van een special edition Scrub Daddy spons

Scrub Daddy sponzen zijn zo ontworpen om schoonmaken zo eenvoudig mogelijk te maken. Dit ziet u ook terug in de special edition sponzen. Elke spons is voorzien van ogen, zodat u altijd goed grip heeft tijdens het schoonmaken. De speciale sponzen zijn ook voorzien van een mond. Deze kunt u gebruiken om bestek mee schoon te schrobben. Ook zijn alle sponzen voorzien van kleine karteltjes. Hiermee maakt u zelfs de kleintje kiertjes en gaatjes stralend schoon.

 

Naast het handige design, maakt u dankzij het unieke FlexTexture-materiaal zeer eenvoudig schoon. Doordat de spons hard wordt in koud water verwijdert u zo zelfs de meest hardnekkige vlekken. U kunt de spons ook gebruiken voor delicate oppervlaktes door de spons zacht te maken met warm water. Dit is ideaal voor het reinigen van oppervlaktes die u echt niet wilt beschadigen, zoals de bakplaat of een pan met anti-aanbak laag.

Het schoonmaken van een Scrub Daddy special edition spons

Special edition sponzen van Scrub Daddy zijn ook erg makkelijk schoon te maken. Dit doet u door de spons uit te spoelen onder warm water en vervolgens uit te knijpen. Zo maakt u de spons niet alleen schoon, maar zorgt u er ook voor dat de spons vrij is van vervelende geurtjes.

 

Als u een zeer vervuilde spons heeft, kunt u deze ook in de vaatwasser plaatsen. Leg de spons op het bovenste rek van uw vaatwasser en laat de spons mee wassen met uw vaat. Uw Scrub Daddy spons is daarna weer schoon, fris en klaar voor gebruik.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen de gewone Scrub Daddy en de special edition?

De Special Edition sponzen werken precies hetzelfde als de normale Scrub Daddy spons maar hebben een unieke vorm, vaak met een thema, waardoor het leuke geschenken zijn voor dagen als Halloween of Valentijn.

Welke verschillende special edition Scrub Daddy sponzen zijn er?

Het Scrub Daddy Special Edition assortiment bestaat uit sponzen met kerstthema (kerstboom, sneeuwvlok), liefdesthema (hartjes) en seizoenthema’s (lente en zomer).
 

Waar koop ik Scrub Daddy special edition sponzen?

Op 123schoon.nl koopt u voordelig Scrub Daddy special edition sponzen. U heeft keuze uit een breed assortiment aan special edition sponzen. Als u vandaag bestelt dan ontvangt u de spons morgen al in huis.
 

Wilt u meer weten over het assortiment Special Edition sponzen van Scrub Daddy? Of heeft u wellicht vragen over de rest van ons Scrub Daddy assortiment? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.