123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Scrub Daddy schoonmaakmiddelen

Scrub Daddy schoonmaakmiddelen kopen?

Op deze pagina kunt u terecht voor alle schoonmaakmiddelen van Scrub Daddy. Hier vindt u onder meer afwasmiddelen en allesreinigers, die geleverd worden met Scrub Daddy of Scrub Mommy sponzen. Met deze combinatie van producten kunt u verschillende oppervlakken op effectieve wijze reinigen. Bestel ze bij ons voor een scherpe prijs en ontvang ze morgen al in huis.


Bestel Scrub Daddy schoonmaakmiddelen online

Maakt u gebruik van een van de verschillende Scrub Daddy sponzen, en wilt u een zo goed mogelijk schoonmaakresultaat behalen? Overweeg dan de schoonmaakmiddelen van Scrub Daddy. In ons assortiment vindt u onder andere Wonder Wash-Up (het afwasmiddel van Scrub Daddy), de Scrub Daddy allesreiniger spray, en Power Paste, een schoonmaakmiddel dat inclusief Scrub Mommy spons wordt geleverd en geschikt is voor het verwijderen van hardnekkig vuil op vrijwel alle oppervlakken.

 

Ook vindt u in ons assortiment de Wonder Wash-Up Combo, bestaande uit een fles Wonder Wash-Up, een Scrub Daddy én een Scrub Mommy spons, zodat u alle benodigdheden heeft voor een schone vaat.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Welk Scrub Daddy schoonmaakmiddel gebruik ik waarvoor?

Wonder Wash-up is een afwasmiddel en is geschikt voor alle soorten vaat. Power Paste is een korrelige pasta die gebruikt kan worden voor het verwijderen van aangekoekte resten en andere hardnekkige vervuilingen. De Scrub Daddy Magic Multi-Surface Cleaner is een allesreiniger spray die geschikt is voor de algemene schoonmaak.

Kan ik de Dish Daddy vullen met Wonder Wash-up?

Ja, het Wonder Wash-up afwasmiddel is bij uitstek geschikt om de Dish Daddy afwasborstel te vullen. Alle schoonmaakmiddelen van Scrub Daddy zijn ontworpen om in samenwerking met Scrub Daddy sponzen of borstels gebruikt te worden.
 

Wilt u meer weten over ons assortiment Scrub Daddy schoonmaakmiddelen, of heeft u wellicht vragen over het gebruik van deze middelen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.