123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Scour Daddy

Scour Daddy sponzen kopen?

Op deze pagina vindt u ons ruime aanbod aan Scour Daddy sponzen. Deze schuursponzen hebben een robuuste buitenkant en een binnenkant die qua textuur aanpasbaar is. In warm water wordt de spons zacht, in koud water hard. Het materiaal is krasvrij. U gebruikt de Scour Daddy sponzen voor het verwijderen van hardnekkige en aangekoekte resten.

 

Bestel Scour Daddy sponzen online

Voor de echt hardnekkige vervuilingen zijn de Scour Daddy sponzen van Scrub Daddy geschikt. Scour Daddy is de schuursponsen lijn van Scrub Daddy, die bestaan uit één FlexTexture zijde en één extra robuuste zijde die gebruikt kan worden voor het verwijderen van aangekoekte resten en ander vuil dat niet goed met de standaard Scrub Daddy sponzen verwijderd kan worden.

 

Voor nog lastiger vuil op harde ondergrond kunt u de Scour Daddy Steel gebruiken; een schuurspons waarvan de robuuste zijde uit roestvrijstalen vezels bestaat. Dit maakt deze spons geschikt voor bijvoorbeeld (bepaalde oppervlakken) van sanitair en keuken. Let wel op dat deze vezels niet krasvrij zijn.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen Scour Daddy en Scrub Daddy?

Alhoewel Scour Daddy net als Scrub Daddy één zijde hebben die uit FlexTexture-materiaal bestaat, is de andere zijde van een Scour Daddy een stuk robuuster en minder flexibel. Deze zijde is bij uitstek geschikt voor het verwijderen van aangekoekte resten en zeer hardnekkig vuil.

Wat is het verschil tussen normale Scour Daddy sponzen en Scour Daddy Steel?

De robuuste zijde van de Scour Daddy Steel schuurspons bestaat uit roestvrijstalen vezels, wat de spons nog een stuk harder maakt dan de reguliere Scour Daddy sponzen. Dit maakt de Scour Daddy Steel vooral geschikt voor het reinigen van harde oppervlakken. Let op: Scour Daddy Steel is niet krasvrij.

Wat voor oppervlakken kan ik met Scour Daddy schoonmaken?

Met Scour Daddy schuursponzen kunt u vrijwel alle oppervlakken reinigen, maar de robuuste zijde van de spons is vooral geschikt voor het schoonmaken van grotere oppervlakken die lastig met een standaard Scrub Daddy spons schoon te maken zijn.
 

Wilt u meer weten over ons Scour Daddy assortiment? Of heeft u wellicht vragen over de andere sponzen, accessoires en schoonmaakmiddelen van ons Scrub Daddy assortiment? Neem dan contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen.