123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Eraser Daddy

Eraser Daddy sponzen kopen?

Op deze pagina vindt u ons ruime aanbod aan Eraser Daddy sponzen. Deze wondersponzen zijn gemaakt van melamine en zijn perfect voor het verwijderen van vlekken en strepen. U gebruikt ze voor het reinigen van tegels, porselein, glas, laminaat en andere materialen.

 

Bestel Eraser Daddy sponzen online

Op zoek naar een spons voor het reinigen van kwetsbare oppervlakken en het behalen van een krasvrij en streeploos resultaat? Dan is de Eraser Daddy de ideale spons. Deze spons van Scrub Daddy bestaat uit twee lagen: een stevige maar zachte laag vervaardigd uit melamine voor voorzichtige handelingen en een hardere schuurlaag (nog steeds krasvrij) voor het verwijderen van meer hardnekkig vuil.

 

De sponzen hebben door de rechthoekige, golvende vorm een grote schoonmaakoppervlakte en zijn per twee stuks verpakt.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is Eraser Daddy?

Eraser Daddy is een Scrub Daddy spons met rechthoekige vorm en golvende randen. Deze spons is voorzien van twee zijden. Een zijde bestaat uit melamine; een materiaal dat zacht is en ideaal is voor streeploze schoonmaakresultaten. De andere zijde is daarentegen robuuster en harder (nog steeds krasvrij) en daarmee meer geschikt voor het wegschrobben van hardnekkigere vlekken en vuil.

Wat is het verschil tussen Eraser Daddy en Scrub Daddy?

Eraser Daddy is vervaardigd uit melamine en is ontworpen voor het schoonmaken van fragiele oppervlakken. Scrub Daddy bestaat uit FlexTexture dat andere eigenschappen heeft afhankelijk van de temperatuur van het water waarmee het in contact komt, en is meer een algemene spons.

Voor wat voor oppervlakken kan ik Eraser Daddy gebruiken?

Eraser Daddy is voor vrijwel alle oppervlakken geschikt maar is voornamelijk ontworpen voor het schoonmaken van gladde, kwetsbare oppervlakken. Denk aan glas, porselein en bijvoorbeeld tegels en laminaat.
 

Heeft u vragen over de Eraser Daddy? Of wilt u wellicht meer weten over de rest van ons Scrub Daddy assortiment? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.