123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Vegen

Alles voor het vegen kopen?

Bestel hier alles wat u nodig heeft tijdens het reinigen van verschillende vloeren. Bekijk onze ruime collectie van bezemkoppen, luiwagens of bezemstelen, of koop een geschikte stoffer en blik. En vandaag besteld? Dan ontvangt u uw nieuwe product morgen al in huis.

1 - 0 van 0

Bestel voordelig artikelen voor het vegen

Ondanks alle moderne schoonmaakartikelen en -middelen is een goede bezem en stoffer en blik nog altijd onmisbaar in het huishouden. Snel wat etensresten of stof opvegen in de huiskamer, of even het terras aanvegen voordat de visite er is? Taken waarvoor een veger geschikt is en snel resultaat levert.

 

Daarom vindt u in ons assortiment een breed scala aan verschillende vegers: bezems, stoffers (en uiteraard de blikken) en luiwagens van diverse merken voor het schoonmaken van oppervlakken binnen en buiten. Op deze pagina leggen wij u uit wat u precies in ons assortiment kunt vinden, en geven wij de antwoorden op een aantal veelgestelde vragen.

Vegers in ons assortiment

Bezemsets, bezemstelen en bezemkoppen

Bezems zijn er in verschillende samenstellingen. Zo kunt u in ons assortiment complete bezemsets vinden die bestaan uit een steel met bezemkop, maar u kunt ook een losse bezemsteel of een losse bezemkop aanschaffen. Dit is handig als de huidige steel van uw bezem versleten of gebroken is, of als u de haren op de bezemknop verweerd en vervormd zijn.

Luiwagens

In ons assortiment vindt u 123schoon-huismerk luiwagens van verschillende groottes. Luiwagens worden gebruikt om robuuste oppervlakken die niet snel krassen schoon te boenen. Denk aan de bestrating van uw oprit of de betegeling in uw tuin. Luiwagens worden meestal gebruikt in combinatie met water en zeep, maar kunnen ook gecombineerd worden met een geschikt schoonmaakmiddel.

Stoffers en blikken

Voor het snel opruimen van kleine hoeveelheden vuil of voor het wegruimen van bij elkaar geveegd vuil kunt u een stoffer en blik gebruiken. In ons assortiment vindt u stoffer en blik combinaties van kunststof en van hout, en ook combinatie met een lange steel die staand gebruikt kunnen worden.

Voegenborstels

Deze borstels hebben vaak stalen of harde plastic haren, zodat u eenvoudig voegen van bijvoorbeeld tegels kunt schoonmaken. Vaak zijn deze borstels erg dun en hebben een handgreep waardoor u, ondanks het kleinere formaat, de borstel eenvoudig kunt gebruiken.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is een goede bezem voor binnen?

Wanneer u binnen met een bezem wilt schoonmaken is het verstandig om een bezem met zachte haren te gebruiken, zodat er geen krassen op het schoon te maken oppervlak ontstaan. De meeste kamerbezems zijn voorzien van deze zachtere haren. Dit advies geldt ook voor stoffers; kies voor een stoffer met zachte haren.

Welke bezem is geschikt voor het terras?

Voor het schoonmaken van een terras is een hardere bezem handig. Het is echter wel belangrijk te bedenken wat u precies wilt doen. Wilt u bijvoorbeeld zand en bladeren bij elkaar vegen om uw terras er netjes uit te laten zien, of wilt u de tegels op uw terras echt spik en span boenen? Voor het aanvegen van uw terras is een standaard buiten bezem met houten steel en harde haren aan te raden. Voor het schoonboenen kunt u beter gebruik maken van een luiwagen in combinatie met water en zeep of een speciaal schoonmaakmiddel.

Wat is een luiwagen?

Een luiwagen is een ander woord voor schrobbezem. Zo’n soort bezem wordt gebruikt om vloeren en oppervlakken met een harde, krasvrije bovenlaag schoon te schrobben, bijvoorbeeld met gebruik van zeep en/of water. Zo verwijdert u bijvoorbeeld aanslag van uw bestrating of betegeling.
 

Wilt u meer weten over ons assortiment van bezems, luiwagens en stoffers en blikken? Of heeft u vragen over de informatie op deze pagina? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.