123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Vileda

Vileda schoonmaakartikelen kopen?

Op deze pagina vindt u ons volledige assortiment van Vileda schoonmaakartikelen. Van raamwissers tot schoonmaaksets, u kunt het hier allemaal bestellen. De producten zijn voor zowel particulier als professioneel gebruik geschikt en worden morgen al geleverd.


Ergonomisch en effectief schoonmaken met Vileda

Schoonmaken is een grote taak en niemand komt er onderuit. Door schoon te maken met de producten van Vileda wordt het uitvoeren van lastige schoonmaakklusjes echter wel gemakkelijker, sneller én is het comfortabeler. Lees hieronder meer over Vileda of bestel hierboven direct alles dat u nodig heeft.

Wat is Vileda?

Vileda is een Duits bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het maken van schoonmaakproducten. Het merk bestaat dan ook al meer dan 65 jaar, genoeg tijd om een van de beste te worden in het creëren van goede, kwalitatieve huishoudelijke producten. In meer dan vijftig landen is Vileda daarom al een toonaangevend merk.

De voordelen van Vileda

Vileda staat bekend om haar producten, die innovatief en ergonomisch schoonmaken mogelijk maken. Gezondheids- en veiligheidsaspecten spelen in het creëren van deze producten dan ook een grote rol. Dit betekent dat de producten zo ontworpen zijn dat u hierdoor bijvoorbeeld minder hoeft te bukken, minder hoeft in te spannen en makkelijker op moeilijke plekken kunt komen. Hierdoor wordt een slechte houding tijdens het schoonmaken voorkomen. Minder rugpijn na het schoonmaken dus!

Naast ergonomisch en innovatief staat Vileda ook voor het maken van hoogwaardige producten. De producten moeten duurzaam zijn en bovendien zijn vervaardigd door middel van de nieuwste technologieën. Daarnaast wordt er door Vileda gerichte analyses gemaakt van bijvoorbeeld klanttevredenheid en houden zij hierdoor veel rekening met de behoeften van klanten. Hierdoor hebben Vileda-producten een lange levensduur en voldoen ze aan hoge kwaliteitsnormen.

Het ruime assortiment van Vileda

Het assortiment van Vileda bestaat uit verschillende schoonmaakproducten. Met onze producten kunt u bijvoorbeeld:

  • Uw vloeren schoonmaken: Er is een uitgebreid aanbod aan verschillende microvezeldweilen, stoomreinigers, bezems en moppen. De dweilen en bezems zijn vaak voorzien van een lange steel, zodat u niet hoeft te bukken. Hiermee maakt u de vloeren glanzend schoon, zonder dat u achteraf last heeft van uw gewrichten.
  • Uw ramen schoonmaken: Met diverse raamwissers worden al uw ruiten weer streeploos schoon. Sommige varianten gaan gepaard met lange stelen, zodat u ook de hoogste ramen moeiteloos kunt bereiken.
  • Afval opruimen: Ook vuiligheid, stof en kruimels worden opgeruimd met bijvoorbeeld een stoffer en blik.

Met al deze producten (die ergonomisch verantwoord, kwalitatief hoogwaardig en zeer duurzaam zijn) is schoonmaken kinderspel.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Kan een Vileda mop gewassen worden?

De franje-mop van Vileda kunt u wassen in de wasmachine of met de hand. Dit moet worden gedaan op een temperatuur van maximaal 30 graden en zonder wasverzachter en zonder bleekmiddel. De mop van de spin en clean kan gewassen worden in de wasmachine op temperaturen tot 60 graden.

Hoe werkt de Vileda spin en clean?

De Vileda spin en clean heeft een unieke emmer met een reinigingsrol. Deze zorgt ervoor dat tijdens het spoelen al het vuil dat aan de mop kleeft wordt verwijderd. De dweil heeft een ingebouwde centrifuge systeem die in werking wordt gezet door de steel. Tijdens het schoonmaken is de wendbare kop ideaal om diverse lastige hoeken en zelfs plinten schoon te maken.

Hoe werkt de Vileda vloerwisser twist en go?

Deze vloerwisser heeft een geïntegreerd uitwringsysteem. Hiermee wringt u het water uit de vloerwisser zonder dat u hoeft te bukken. De vloerwisser heeft microvezels en schuurvezels om zo grondig mogelijk uw vloer te kunnen reinigen.
 
Heeft u vragen over Vileda-producten of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.