123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Alle producten voor een ultieme zomer

Vlekkenreinigers

Vlekkenreiniger kopen?

Op deze pagina bestelt u vlekkenreinigers van Bissell waarmee u iedere (stoffen) ondergrond eenvoudig vuil- en vlekvrij maakt. Filter op type om het juiste apparaat of de geschikte accessoires te vinden of selecteer aan de hand van de toepassing (geschikt voor) of de soort.


Bissell vlekkenreinigingsmiddel Spot & Stain Pet voor SpotClean serie (1 liter) SBI00134
vergroten
Omschrijving Last van vervelende geurtjes en vlekken door uw huisdieren? Gebruik dit Spot & Stain Pet vlekkenreinigingsmiddel in combinatie met een van de vlekkenreinigers van de Bissell SpotClean-serie. Hiermee verwijdert u vervelende huisdiergeuren, worden permanente geuren voorkomen en haalt u ook hardnekkige vlekken weg. Bovendien wordt er hiermee een extra frisse geur achtergelaten.  

De fles heeft een inhoud van 1 liter. Het middel is zeer geconcentreerd, zodat er maar een klein beetje nodig is voor een groot effect. De formule bestaat voor meer dan 30% uit water. 
Specificaties
Merk: Bissell Geschikt voor: Bissell SpotClean
Type: Vlekkenreiniger accessoires Inhoud: 1 l
Soort: Reinigingsmiddel
Dit product mag maximaal 1 keer besteld worden.
Morgen in huis
€ 13,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 11,53 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Bissell borstelopzetstuk voor SpotClean serie (15 cm) SBI00127
vergroten
Omschrijving Voeg dit borstelopzetstuk van Bissell toe aan uw vlekkenreiniger van de SpotClean-serie om (grotere) vlekken eenvoudig te verwijderen. Dit hulpstuk is 15 cm breed en heeft een krachtige werking. Beweeg hiermee voorzichtig over de vlek om deze snel weg te halen. U kunt het opzetstuk ook bevestigen aan de slang van uw vlekkenreiniger, voor een vergrote functionaliteit. 
Specificaties
Merk: Bissell Geschikt voor: Bissell SpotClean
Type: Vlekkenreiniger accessoires Breedte: 15 cm
Soort: Borstelopzetstuk Aantal: 1 stuks
Bestel mee: Vlekkenreinigingsmiddel

Bissell vlekkenreinigingsmiddel Spot & Stain Pet (1 liter) € 13,95

Dit product mag maximaal 1 keer besteld worden.
Morgen in huis
€ 24,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 20,62 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Bissell borstel Power Turbo voor SpotClean serie SBI00130
vergroten
Omschrijving Met dit borstelopzetstuk van Bissell verwijdert u eenvoudig allerlei (hardnekkige) vlekken van verschillende ondergronden, zoals het tapijt of de bank. Bevestig de borstel aan uw vlekkenreiniger van de Bissell SpotClean-serie en beweeg hiermee voorzichtig over de vlek om deze permanent en snel weg te halen. Zo gaat u voor een perfect resultaat. De Power Turbo borstel heeft een extra krachtige werking.
Specificaties
Merk: Bissell Geschikt voor: Bissell SpotClean
Type: Vlekkenreiniger accessoires Aantal: 1 stuks
Soort: Borstelopzetstuk
Bestel mee: Vlekkenreinigingsmiddel

Bissell vlekkenreinigingsmiddel Spot & Stain Pet (1 liter) € 13,95

Productimpressie
Bissell borstel Power Turbo voor SpotClean serie
vergroten
Dit product mag maximaal 1 keer besteld worden.
€ 29,95 (Tijdelijk uitverkocht) (Inclusief 21% BTW)
( € 24,75 Exclusief 21% BTW )
Bissell vlekkenopvanger voor SpotClean serie SBI00132
vergroten
Omschrijving Gebruik deze vlekkenopvanger voor uw Bissell vlekkenreiniger van de SpotClean-serie. De vlekkenopvanger slaat het opgezogen vuil op, zodat het niet in de slang of de machine terecht kan komen. Zo kunt u de vuilresten gemakkelijker verwijderen. De kleine tank is namelijk zeer eenvoudig te legen en zorgt ervoor dat u de machine eenvoudig schoon houdt.
Specificaties
Merk: Bissell Geschikt voor: Bissell SpotClean
Type: Vlekkenreiniger accessoires Aantal: 1 stuks
Soort: Vlekkenopvanger
Bestel mee: Vlekkenreinigingsmiddel

Bissell vlekkenreinigingsmiddel Spot & Stain Pet (1 liter) € 13,95

Dit product mag maximaal 1 keer besteld worden.
Morgen in huis
€ 24,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 20,62 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar

Bestel Bissell vlekkenreinigers online

Met de vlekkenreinigers van Bissell worden hardnekkige vlekken permanent verwijderd van (stoffen) oppervlakken. Lees hieronder meer over ons assortiment of bestel hierboven direct de juiste producten. Als u vandaag een bestelling plaatst, ontvangt u uw nieuwe vlekkenreiniger morgen al in huis.

Wat kan ik doen met een vlekkenreiniger?

U gebruikt een vlekkenreiniger om hardnekkige vlekken, die niet met een doekje en schoonmaakmiddel weg te halen zijn, toch te verwijderen van stoffen oppervlakken, zoals tapijt, trapbekleding, vloerbedekking, autobekleding of stoffen meubels. Met de apparaten kunt u de vlekken wegschrobben en het vuil opzuigen. Zo gaat u voor diepe en effectieve reiniging en bereikt u altijd het perfecte resultaat.

Welke vlekkenreinigers zijn er?

Op 123schoon.nl vindt u verschillende vlekkenreinigers van Bissell. Lees hieronder meer over ons assortiment:

 • Bissell Stain Eraser vlekkenreiniger: Met deze snoerloze vlekkenreiniger bent u extra flexibel. De Bissell Stain Eraser werkt namelijk op een lithium-ion-accu en is licht van gewicht, zodat u het apparaat voor iedere huishoudelijke klus kunt gebruiken en altijd gemakkelijk mee kunt nemen. De batterij is in 4 uur opgeladen en de vlekkenreiniger kan dan 15 minuten lang op zeer krachtige wijze reinigen.
 • Bissell SpotClean ProHeat vlekkenreiniger: De Bissell SpotClean ProHeat is voorzien van HeatWave-technologie, waardoor het water waarmee u de oppervlakken reinigt verwarmd wordt én warm wordt gehouden. Met dit warme water bereikt u een beter resultaat. Doordat er een aantal opzetstukken wordt meegeleverd, kunt u hiermee allerlei verschillende vlekken verwijderen.
 • Bissell SpotClean Pro vlekkenreiniger: De Bissell SpotClean Pro kenmerkt zich door zijn bredere borstelkop en grotere, langere slang met meer vermogen. De motor is de krachtigste van zijn soort, waardoor hiermee de meest effectieve reiniging bereikt wordt. Door de grotere tank hoeft u de vlekkenreiniger bovendien minder vaak bij te vullen.

Hoe gebruik ik een vlekkenreiniger?

 1. Vul de uitneembare watertank met warm water en een reinigingsvloeistof.
 2. Spray het mengsel op de schoon te maken ondergrond.
 3. Gebruik de ingebouwde borstel om de vlekken van het materiaal te schrobben.
 4. Zuig het vuil op.

Met deze vier stappen gaat u voor onmiddellijke en permanente vlekverwijdering. Zo kunt u hiermee gemakkelijk, zonder al te veel inspanning, voor een verbluffend resultaat gaan. Doordat u het borstelopzetstuk bovendien kunt verwisselen, kunt u de vlekkenreiniger aanpassen aan iedere huishoudelijke klus. En na gebruik wast u het mondstuk gewoon uit onder de kraan, zodat het voor de volgende keer ook weer gereed is.

Accessoires voor uw vlekkenreiniger nodig?

Naast de apparaten zelf kunt u op deze pagina ook andere accessoires voor uw vlekkenreiniger bestellen. Zo kunt u hier terecht voor de reinigingsmiddelen die u aan de vlekkenreinigers moet toevoegen. Wij verkopen zowel universele reinigingsmiddelen als gespecialiseerde middelen, bijvoorbeeld voor het weghalen van vlekken door huisdieren.

Daarnaast vindt u op deze pagina ook diverse opzetstukken voor uw vlekkenreiniger. Door de zuigmond te verwisselen, kunt u de vlekkenreiniger voor verschillende huishoudelijke klussen geschikt maken.

Op deze pagina heeft u alles gelezen over de Bissell vlekkenreinigers. Heeft u hier nog vragen over of komt u er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op, dan kunnen we u verder helpen.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten