123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Ajax

Ajax schoonmaakmiddelen kopen?

Op deze pagina bekijkt u ons ruime aanbod aan Ajax schoonmaakmiddelen. Hier vindt u onder meer allesreinigers, keukenreinigers en glasreinigers. Filter op type en capaciteit om altijd de juiste producten te bestellen. 


1 - 14 van 14

Ajax schoonmaakmiddelen voordelig bestellen

Met de schoonmaakmiddelen van Ajax worden huishoudelijke taken een stuk makkelijker gemaakt. Daarnaast zijn de schoonmaakmiddelen van Ajax niet alleen goed voor een hygiënisch schoon huis, maar dragen ze ook bij aan een beter milieu. Meer weten over de schoonmaakmiddelen van Ajax? Lees hieronder verder of bestel uw gewenste producten direct hierboven.

Schoonmaakmiddelen voor iedere ruimte

Ons assortiment van Ajax biedt diverse schoonmaakmiddelen voor verschillende ruimtes. Hieronder een greep uit ons assortiment van Ajax:

  • Allesreiniger: met deze allesreiniger van Ajax koopt u een schoonmaakmiddel voor alle schoonmaakklussen en soorten vuil. Deze allesreiniger maakt namelijk niet alleen schoon maar heeft ook een extra ontvettende werking, waardoor vrijwel alle soorten vervuiling worden aangepakt. De allesreiniger kan verdund worden gebruikt, bijvoorbeeld voor het dweilen van oppervlakken, of onverdund voor het schoonmaken van zwaar vervuilde oppervlakken.
  • Keukenreiniger: met deze keukenreiniger van Ajax maakt u uw keuken weer stralend schoon. De krachtige keukenreiniger is geschikt om vet en ander hardnekkig vuil te verwijderen van oppervlakken, zodat ze weer gaan glanzen, er netjes uitzien én van een lekkere frisse geur worden voorzien.
  • Badkamerspray: met deze Ajax Badkamerspray maakt u de badkamer sneller dan ooit schoon. Met dit middel reinigt en spoelt u in één beweging vlekken en vuil weg. Daarnaast wordt de vorming van kalkaanslag tegengegaan. De veelzijdige reinigingsspray voor de badkamer zorgt zo voor een langdurig schoon resultaat.
  • Glasreiniger: met deze glasreiniger spray van Ajax worden ramen, douchecabines en andere glazen oppervlakken weer stralend schoon. Ga voor het beste en meest glanzende resultaat. Met de spray wordt ook een heerlijke frisse geur op de oppervlakken achtergelaten, zodat het niet alleen zichtbaar schoner is, maar ook direct lekkerder ruikt. Schrobben en naspoelen is niet nodig.
  • Showerspray: met Ajax Shower Power spray maakt u de badkamer sneller schoon dan ooit. Met dit middel reinigt en spoelt u in één beweging. Bovendien wordt de vorming van kalkaanslag tegengegaan. De veelzijdige reinigingsspray voor de douche zorgt voor een langdurig schoon resultaat.

Voordelen van schoonmaken met Ajax

Het gebruiken van schoonmaakmiddelen van Ajax in het huishouden heeft een aantal voordelen, namelijk:

 Zeer efficiënt bij het verwijderen van vuil en vlekken
 Breed assortiment aan schoonmaakmiddelen
 Voor alle oppervlakken een geschikt product
 Snel en makkelijk in gebruik
 Aangename geuren

Duurzaam schoonmaken met Ajax

De schoonmaakmiddelen van Ajax zijn zeer duurzaam . De verpakkingen van de producten zijn gemaakt met materialen en processen die zo min mogelijk impact hebben op de wereld om ons heen. De ingrediënten van de schoonmaakmiddelen zelf zijn veilig voor mens, dier en milieu.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Kan ik met Ajax dweilen?

Ja, met de allesreiniger van Ajax kunt u ook de vloer dweilen. Ajax allesreiniger wordt het beste op een glanzende vloer gebruikt, op laminaat kunnen strepen achterblijven. Gebruik de allesreiniger verdund in een emmer warm water en gebruik vervolgens een dweil om uw vloer te reinigen.

Hoe gebruik ik Ajax?

Hoe u Ajax gebruikt is afhankelijk van het oppervlak dat u wilt reinigen. Voor ieder oppervlak heeft Ajax een geschikt product. De badkamer schoonmaken? Gebruik dan de badkamerspray van Ajax. Ruiten zemen? Gebruik dan de glasreiniger van Ajax.

Wat is de beste allesreiniger van Ajax?

De allesreinigers van Ajax hebben allemaal dezelfde ingrediënten en werken dus even goed, het enige verschil tussen de verschillende allesreinigers is de geur. Het is dus aan u welke u het lekkerste vindt ruiken.
 

Heeft u nog vragen over de schoonmaakmiddelen van Ajax of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.