123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Glorix

Glorix schoonmaakmiddelen kopen?

Bestel hier voordelig de schoonmaakmiddelen van Glorix. Hiermee maakt u niet alleen zichtbaar vieze oppervlakken schoon, maar verwijdert u ook onzichtbaar vuil. Vandaag besteld? Dan ontvangt u het morgen al in huis.

1 - 0 van 0

Glorix voordelig kopen

Maak uw huis weer spic en span met de schoonmaakmiddelen van Glorix. Kies hierboven voor het soort schoonmaakmiddel waar u naar op zoek bent en bestel deze direct. Indien u meer wilt weten, kunt u hieronder meer over Glorix lezen.

Wat is Glorix?

Glorix is een hygiëne expert voor klussen in en rondom uw huis. Glorix bestaat al ruim 100 jaar en verkoopt schoonmaakmiddelen in 35 landen wereldwijd. Glorix verkoopt gele bleek, allesreiniger toiletblokken en meer. Alles om zichtbaar en onzichtbaar vuil tegen te gaan. Glorix is niet alleen goed voor u, maar ook voor de wereld. Het bedrijf heeft namelijk het Domestos Red Cross Alliance ontwikkelt om in diverse landen de hygiëne te verbeteren en zo een positieve invloed te hebben op de gezondheid van miljoenen mensen.

Glorix: ons assortiment

In ons assortiment vindt u diverse artikelen van Glorix, zoals:

  • Glorix bleek: ideaal voor het reinigen van sanitair, zoals het toilet. De bleek is beschikbaar in diverse geuren, zowel al bleekmiddel en als bleek-spray.
  • Glorix wc reiniger: hier vindt u krachtige reinigingsgels voor het toilet. Dit middel is namelijk 3 keer dikker dan normale bleek, waardoor hardnekkig vuil eenvoudig wordt verwijderd. De wc reinigers werken zelfs onder water, zodat u hiermee direct voor een complete reiniging gaat. 
  • Glorix toiletblokken: hiermee houdt u uw toilet langdurig fris tussen de spoelbeurten door. De toiletblokken zorgen elke spoelbeurt voor een hygiënische reiniging. Het schuim verwijdert vervuilingen, kalkaanslag en zorgt voor een stralende glans. De blokken zijn beschikbaar in diverse geuren.
  • Glorix hygiënische doekjes: dit zijn multifunctionele doekjes waarmee u diverse oppervlakken in uw huis schoonmaakt. De doekjes zijn vrij van bleek en daardoor geschikt voor bijna alle oppervlakken.

Glorix in de aanbieding kopen

Ook voor iedereen die een klein budget heeft en graag wil besparen, is Glorix geschikt. U vindt bij ons geregeld Glorix artikelen in de aanbieding waarmee u een hoop bespaart. Ook ideaal voor als u een voorraad wilt aanleggen. Zo geniet u altijd van een schoon huis.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Is Glorix bleek?

Niet alle Glorix producten zijn bleek. Glorix verkoopt wel bleek en ook zitten er bleekmiddelen in de wc reiniger en in de toiletblokken van Glorix. Bleek is namelijk ideaal voor het reinigen van sanitair. Op zoek naar Glorix bleek? Bestel het voordelig op 123schoon.nl.

Is Glorix milieuvriendelijk?

De middelen van Glorix zijn vrij van chloor, wat deze artikelen milieuvriendelijker maakt dan gelijksoortige producten. Op zoek naar producten van Glorix? Deze vindt u voordelig op 123schoon.nl.

Waar is Glorix goed voor?

Glorix bleek is geschikt voor het reinigen van sanitaire oppervlakken, zoals het toilet of de wasbak. De toiletreiniger van Glorix is speciaal ontwikkelt voor een perfect hygiënische reiniging van uw toilet. Daarnaast zijn de toiletblokken er om uw toilet tussen de spoelbeurten door op te frissen en schoon te maken. Met de multifunctionele doekjes van Glorix kunt u diverse oppervlakken schoonmaken.
 

Heeft u vragen over onze Glorix artikelen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.