123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

James

James producten kopen?

Op deze pagina bestelt u voor een voordelige prijs de schoonmaakmiddelen van James. Deze interieurreinigers, vloerreinigers, tapijtreinigers en meer zijn onmisbaar als het gaat om effectieve reiniging van allerlei vloeren en meubelstoffen.

1 - 0 van 0

Bestel voordelig schoonmaakmiddelen van James

James schoonmaakmiddelen voor vloeren en meubelstoffen

In onze webshop vindt u een ruim assortiment aan reinigers van het Nederlandse merk James. De schoonmaakmiddelen zijn bij uitstek geschikt voor het reinigen en verwijderen van vlekken op allerlei vloeren en meubelstoffen. Lees hieronder meer over de vloerreinigers van James of bestel bovenaan deze pagina direct het product dat u nodig heeft.

Alle reinigers van James

Met dank aan dagelijks onderzoek heeft James veel kennis en kunde over onderhoud en reiniging van onder andere vloeren, stoffen meubelen en tapijten. James biedt dankzij hun specialisme een ruim aanbod aan effectieve reinigers voor diverse oppervlakken. Al deze reinigers vindt u terug in ons assortiment. De verschillende soorten reinigers worden hieronder toegelicht.

  • James vloerreiniger: reinig harde vloeren met de vloerreinigers van James. Hier vindt u vlekverwijderaar, onderhoud- en reinigingsproducten voor diverse harde vloeren. Geschikt voor vloeren zoals laminaat, PVC, keramische tegels en meer.
  • James tapijt en meubelstof reiniger: reinig tapijt, vloerkleden en stoffen meubels met James. Hier vindt u geschikte middelen voor vlekverwijdering, reiniging en onderhoud van zowel synthetische als natuurlijke stoffen.
  • James interieurreiniger: reinig uw interieur met James. Hier vindt u geschikte middelen voor vlekverwijdering, onderhoud, reiniging en bescherming. Deze producten zijn geschikt voor onder andere vloeren, stoffen bekleding, tapijten, textiel en (kunst)leer.
  • James startersets: met een starterset heeft u meteen alles in huis voor uw schoonmaakklus. De sets bestaan uit James producten die speciaal zijn geselecteerd om uw taak zo makkelijk mogelijk te maken. Zo kunt u meteen aan de slag met de juiste producten.

James starterset: direct klaar voor elke klus

Met een James starterset heeft u meteen alles in huis voor uw schoonmaaktaak. In een set zitten meerdere James schoonmaakproducten die door experts zijn geselecteerd om het oppervlak dat u wilt reinigen perfect schoon te maken. Bij elke set ontvangt u een badstoffen handdoekje. Hieronder worden de startersets kort toegelicht, zodat u meteen weet welke starterkit er aansluit bij uw klus.

  • Starterset Tapijt & Meubelstof: dé eerste hulp bij vlekken op tapijten, vloerkleden of stoffen meubels.
  • Starterset Textiel (premium): verwijder diverse hardnekkige vlekken en onderhoud uw textiel met deze set. Met de premium set ontvangt u zelfs een vezelbeschermer.
  • Starterset/Schoonmaakset Harde Vloeren: ideaal voor grondige reiniging, vlekverwijdering en dagelijks onderhoud van harde vloeren.

James in de aanbieding kopen

Het goedkoop aanschaffen van James schoonmaakmiddelen doet u met onze aanbiedingen. Ontvang kortingen op onze al laag geprijsde James producten. Hiermee bespaart u een heleboel geld. Perfect als u een voorraad wilt aanleggen of gewoon op zoek bent naar de beste deal. Ontvang ook aanbiedingen op de jerrycans, ideaal voor op de werkplek.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Waar kan ik James schoonmaakmiddelen voor gebruiken?

James biedt schoonmaakmiddelen voor het grondig verwijderen van allerlei vlekken op harde vloeren zoals laminaat, vinyl, PVC en linoleum alsook op tapijt, vloerkleden en meubelstoffen. Bij 123schoon vindt u niet alleen een ruim assortiment aan vloerreinigers, wij bieden ook handige startersets en aanbiedingen.

Voor welke vloeren is een James vloerreiniger geschikt?

De vloerreinigers van James kunt u gebruiken op harde vloeren zoals laminaat, vinyl, PVC, linoleum en tegels. Daarnaast bieden ze ook speciale reinigers voor tapijt en karpet. Naast de handige startersets en de basisreinigers zijn er ook vlekkensprays en vezelbeschermers te koop.

Hoeveel schoonmaakmiddel van James moet ik gebruiken?

Op iedere verpakking van een James reiniger kunt u de aanbevolen dosering nalezen. Als u die richtlijnen volgt werkt het product optimaal om de vlekken van uw vloer, tapijt of karpet te verwijderen. Het wordt dan ook afgeraden om meer dan de benodigde dosering te gebruiken. Hiermee voorkomt u ook dat er onnodig schoonmaakmiddelen in de afvalstroom terechtkomen.
 

Heeft u vragen over ons James assortiment? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.