123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Minky

Minky producten kopen?

Op deze pagina bestelt u voordelig de antibacteriële schoonmaakpads en -doeken van Minky. Speciaal voor iedere reiniging is er een aparte pad of doek. Deze unieke artikelen zorgen ervoor dat bacteriën zich niet kunnen verspreiden. Dankzij de verschillende kleurtjes en patronen herkent u snel welke pad u kunt gebruiken voor uw schoonmaakklus.

1 - 0 van 0

Bestel Minky voor een lage prijs

Minky is een grote speler binnen de verkoop van schoonmaakpads- en doeken. Het is voor Minky van groot belang om op innovatieve wijze ervoor te zorgen dat bacteriën zich niet kunnen verspreiden. De unieke kleuren en patronen maken het mogelijk om de doekjes moeiteloos van elkaar te onderscheiden. Zo reinigt u eenvoudig en hygiënisch met Minky.

De unieke 2-in-1 producten van Minky

De schoonmaakpads en doeken van Minky zijn uniek dankzij de twee zijdes. Met de ene kant kunt u hardnekkig vuil, kalkaanslag, vet en meer viezigheden wegschrobben. De andere kant is geschikt voor het achterlaten van een glanzend en streeploos schoon resultaat. Zo heeft u maar één pad of doek nodig voor het uitvoeren van meerdere schoonmaak taken.

De antibacteriële bescherming van Minky

De schoonmaakpads en doeken van Minky hebben een antibacteriële werking. Hierdoor kunnen bacteriën zich niet nestelen. Zo blijft het langer schoon en fris. Met de unieke kleuren en patronen wilt Minky voorkomen dat u één pad of doek gebruikt voor verschillende schoonmaakklussen. Voor elke schoonmaaktaak of ruimte heeft Minky een uniek product ontwikkelt, zodat u kruisbesmetting kunt voorkomen en u extra hygiënisch schoonmaakt . Zo heeft Minky doeken en pads voor het reinigen van de keuken, badkamer, auto en meer.

Een Minky pad of doek reinigen

Een Minky pad of doek kunt u reinigen met warm water en sop. Zolang de pad vochtig is, kunt u deze terug brengen naar de juiste vorm. Het doek verandert niet van vorm tijdens het reinigen. Het beste is om de pad of het doek na het reinigen volledig te laten drogen voordat u deze weer gebruikt. Zo blijft het langdurig schoon en fris. Het wordt afgeraden om de producten van Minky te wassen in de wasmachine.

Duurzaam schoonmaken met Minky Bamboe

Minky heeft ook duurzame producten in hun assortiment. Dit zijn de Minky Bamboe schoonmaakdoeken. Deze doeken zijn 100% biologisch afbreekbaar. Ook is de verpakking van de doeken volledig recyclebaar. Verder werken de doeken zoals u van Minky gewend bent.

De voordelen van Minky

Het gebruiken van een Minky pad of doek heeft veel voordelen. Hieronder worden deze nogmaals op een rijtje gezet.

 Unieke reinigingskracht door de schrob- en polijst kant.
 Milieuvriendelijke keuze;Eén pad of doek voor meerdere schoonmaak taken.
 Effectieve antibacteriële bescherming.
 Elke doek en pad is makkelijk van elkaar te onderscheiden door de unieke kleuren en patronen.
 Heeft een duurzame en recyclebare variant.
 Makkelijk te reinigen.
 

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is Minky?

Minky is een merk dat unieke schoonmaakpads en schoonmaakdoeken verkoopt. Deze artikelen hebben een antibacteriële bescherming waardoor bacteriën zich niet kunnen nestelen in de pads en doeken. De artikelen hebben twee zijdes. Met één kant schrobt u met gemak vuil van verschillende oppervlakken. De andere kant zorgt dat het oppervlak en weer streeploos schoon uitziet. Minky heeft ook een milieuvriendelijke lijn aan schoonmaakproducten.

Is Minky duurzaam?

Minky verkoopt duurzame schoonmaakdoeken van bamboe. Deze doeken zijn 100% biologisch afbreekbaar. Ook is de hele verpakking volledig recyclebaar. Echt goed voor het milieu dus.

Wat zijn de voordelen van Minky?

Minky heeft een unieke reinigingskracht door de twee zijdes die schrobben en polijsten met één pad of doek mogelijk maken. De artikelen van Minky hebben een antibacteriële bescherming laag dat geen bacteriën vasthoudt. Minky ontwerpt unieke pads en doeken met verschillende kleuren en patronen voor verschillende schoonmaakklussen om zo kruisbesmetting te voorkomen. Met Minky maakt u altijd hygiënisch schoon. Ook heeft Minky een duurzame variant van de schoonmaakdoeken.

Hoe reinig ik mijn Minky pad of doek?

Reinig een Minky pad of doek met warm water en sop. Als de pad nog vochtig is, kunt u deze kneden naar de originele vorm. Idealiter laat u de pad of het doek na het reinigen helemaal drogen voordat u deze weer gebruikt. Zo blijft het product langer schoon en fris.
 

Heeft u vragen over ons Fabulosa assortiment? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.