123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Stofzuiger luchtverfrissers

Stofzuiger luchtverfrissers kopen?

Op deze pagina vindt u ons assortiment luchtverfrissers voor de stofzuiger. Door deze geurstaafjes in de stofzak te plaatsen of de geurkorrels op te zuigen, ontstaat er een verfrissende geur tijdens het stofzuigen. Filter op type of geur om snel het juiste product te bestellen.


1 - 6 van 6

Bestel stofzuiger luchtverfrissers voor een scherpe prijs

Op deze pagina leest u alles over stofzuiger luchtverfrissers, leggen we uit waarvoor u deze kunt gebruiken en vertellen we meer over ons assortiment. Bestel hier bovendien direct al onze luchtverfrissers voor een scherpe prijs.

Wat is een stofzuiger luchtverfrisser?

Met een stofzuiger luchtverfrisser gaat u voor een frisse en schone geur tijdens het stofzuigen. Dit is nodig omdat er door het opgezogen stof en vuil in de stofzuigerzak of het stofreservoir een muffe geur kan ontstaan, die tijdens het stofzuigen uitgeblazen wordt. Een stofzuiger luchtverfrisser neutraliseert deze geur en zorgt ervoor dat er in plaats daarvan een fris parfum door de ruimte verspreid wordt.

Welke stofzuiger luchtverfrissers zijn er?

Er zijn stofzuiger luchtverfrissers beschikbaar in de vorm van geurstaafjes en geurkorrels. De werking van beide varianten is anders. Ook heeft u de keuze uit verschillende geuren. Op 123schoon.nl vindt u een ruim assortiment en bestelt u de stofzuiger luchtverfrissers voor een scherpe prijs.

 

Wat is het verschil tussen geurstaafjes en geurkorrels? Dat leggen we hieronder uit:

  • Geurstaafjes: Geurstaafjes kunnen in de stofzuigerzak, de opvangbak of het stofzuigerreservoir geplaatst worden, of kunnen worden opgezogen tijdens het stofzuigen. Vervolgens worden ze bij iedere stofzuigbeurt in werking gesteld en verspreiden ze continu een prettige geur.
  • Geurkorrels: Geurkorrels kunnen worden opgezogen en komen zo in de stofzuigerzak of het stofreservoir terecht. Hier zorgen ze ervoor dat vervelende geurtjes voorkomen worden en gaan ze een ‘broei-effect’ tegen. Tijdens het stofzuigen wordt bovendien een heerlijke geur door de ruimte verspreid. 

Verder heeft u de keuze uit verschillende geuren, zoals citroen, lavendel of bloemen. Ook een neutrale geur kan gekozen worden. Zo zorgt u ervoor dat de ruimte altijd ruikt zoals u het lekker vindt.

Welke stofzuiger luchtverfrisser heb ik nodig?

Voor een stofzuiger met zak kunt u het beste geurstaafjes kiezen en deze rechtstreeks in de stofzuigerzak plaatsen. Voor zakloze stofzuigers en robotstofzuigers raden we het aan om voor geurkorrels te kiezen. Deze worden door de stofzuiger opgezogen en komen zo in het stofreservoir terecht.


Op deze pagina heeft u alles gelezen over stofzuiger luchtverfrissers. Heeft u hier nog vragen over of komt u er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op; wij helpen u graag.