123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Quick'n Brite

Quick'n Brite schoonmaakmiddelen kopen?

Bestel voordelig schoonmaakmiddelen van Quick'n Brite, zoals allesreiniger pasta, vloeibare reiniger en allesreiniger in een sprayflacon. Deze producten zijn te gebruiken voor elke schoonmaakklus in huis en zorgen ervoor dat uw huis er weer spic en span uitziet.


Bestel Quick ‘n Brite voordelig online

Quick ‘n Brite is over komen waaien vanuit Amerika en vanwege de reinigende eigenschappen is het ook hier in Nederland een gewild product geworden. Quick ‘n Brite maakt geen gebruik van chemicaliën, oplosmiddelen of schadelijke schuurmiddelen. Lees hieronder verder en kom nog meer te weten over de producten van Quick ‘n Brite of bestel de producten direct hierboven.

Wat is Quick ‘n Brite?

Quick ‘n Brite is een merk dat is geïntroduceerd in Amerika dat als missie heeft om schoonmaken zo eenvoudig mogelijk te maken. De producten zijn simpel, maar hebben een zeer krachtige werking die alle vlekken aan kan. De producten van Quick ’n Brite zijn allesreinigers die geschikt zijn voor verschillende oppervlakken zonder deze te beschadigen. Quick ‘n Brite heeft verschillende producten, maar de bestanddelen zijn bij ieder artikel hetzelfde. Zo kunt u hetzelfde product in bijvoorbeeld een allesreinigende pasta kopen of in een handige sprayflacon, net wat uw voorkeur heeft. Zo heeft Quick ‘n Brite dus voor iedereen een geschikt schoonmaakproduct.

De voordelen van Quick ’n Brite

De producten van Quick ’n Brite hebben een aantal voordelen, namelijk:


 Veilig voor het milieu
 Veilig te gebruiken in de buurt van kinderen en huisdieren
 Zacht voor de huid
 Veilig te gebruiken op alle oppervlakken, ook op kwetsbare materialen
 Zeer geconcentreerd

Voor welke oppervlakken is Quick ‘n Brite geschikt?

Quick ‘n Brite is veilig te gebruiken op alle oppervlakken en zal deze niet beschadigen. Tevens is het product geschikt voor hardnekkige vlekken, maar ook voor simpel te verwijderen vlekken is dit product perfect te gebruiken. Met de allesreinigers van Quick ‘n Brite kunt u bijvoorbeeld de barbecue schoonmaken, maar met hetzelfde product kunt u ook prima de ramen schoonmaken of vlekken uit uw kleding verwijderen. Hieruit blijkt hoe veelzijdig de allesreinigers zijn.

Vlekken verwijderen met Quick ‘n Brite

Hoe u een oppervlak schoonmaakt, is natuurlijk afhankelijk van het type vlek dat u wilt schoonmaken en van welk product u gebruikt. Voor zeer moeilijke vlekken wordt geadviseerd om de pasta onverdund te gebruiken. Voor overige vlekken zijn de sprayflacon en de vloeibare allesreiniger te gebruiken. (Onderstaande adviezen zijn op basis van een verdunning op 1 liter water.)

 

Zware vlekken:

  1. Breng Quick ‘n Brite direct (onverdund) aan op de vlek met een vochtige spons of doek
  2. Wrijf het product met de borstel of spons grondig over de vlek
  3. Afspoelen of schoonvegen met een natte doek
  4. Eventueel afdeppen met een droge doek

Medium vlekken:

  1. Gebruik een medium oplossing (3 eetlepels) en breng dit aan met een natte spons of doek
  2. Wrijf goed in en spoel vervolgens af
  3. Afnemen met een droge doek of door aan de lucht te laten drogen

Lichte vlekken:

  1. Breng een lichte oplossing (2 eetlepels) aan op de vlek met een natte spons of doek
  2. Spoel af en neem vervolgens af met een droge doek

Milieuvriendelijke producten van Quick ‘n Brite

De allesreinigers van Quick ‘n Brite zijn krachtig en kunnen zelfs de hardnekkigste vlekken aan, maar zijn toch 100% biologisch afbreekbaar en veilig voor het milieu. De producten bevatten geen giftige chemicaliën, geen schadelijke schuurmiddelen en zijn ook veilig te gebruiken in de buurt van kinderen en huisdieren. Daarnaast zijn de producten van Quick ‘n Brite zeer geconcentreerd, waardoor u weinig nodig heeft om een vervuild oppervlak of een vlek schoon te krijgen, dit is ook nog eens erg duurzaam.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Kan ik Quick ’n Brite gebruiken op leer?

Jazeker, controleer wel eerst op een klein hoekje of het leer wel kleurecht is. Doe dit op een niet zichtbaar plekje om te kijken hoe het leer reageert op het middel. Gebruik Quick ’n Brite niet op onbehandeld leer.

Is Quick ’n Brite schadelijk voor de gezondheid?

Nee, Quick ‘n Brite is biologisch afbreekbaar en 100% organisch. Mocht u het product per ongeluk binnenkrijgen dan is dit niet gevaarlijk. Spoel na inname van een Quick ’n Brite product zo snel mogelijk met veel water.

Kan ik Quick ’n Brite gebruiken op kleding?

Ja, de producten van Quick ’n Brite zijn veilig te gebruiken op kleding. Afhankelijk van de vlek, kunt u hier zowel de pasta als de spray voor gebruiken. Voor hardnekkige vlekken adviseren wij om de pasta direct op de vlek aan te brengen en deze in te wrijven.
 

Heeft u vragen over Quick ’n Brite of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.