123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

WC reinigers

WC reinigers kopen?

Op deze pagina vindt u ons ruime aanbod aan WC reinigers. Hier bestelt u toiletreinigers, toiletblokjes of urinoirblokken van alle grote merken, voor een schoon en glanzend toilet. Bestel vandaag nog om de producten morgen al in huis te ontvangen.

1 - 0 van 0

Bestel goedkope WC reinigers

Bent u op zoek naar WC reinigers? Dan bent u op deze pagina aan het juiste adres. Hier hebben we ons ruime assortiment op een rijtje gezet en vindt u alle producten waarmee u eenvoudig voor een hygiënisch en schoon toilet gaat.

Alle soorten WC reinigers

Er zijn verschillende WC reinigers beschikbaar waarmee uw toilet schoongemaakt kan worden. Doorgaans wordt er een onderscheid gemaakt tussen toiletreinigers, toiletblokjes en urinoirblokken. Al deze producten zijn voor een zeer scherpe prijs te bestellen op onze website.


Wat is het verschil tussen de drie WC reinigers? Dat leggen we hieronder uit.

  • Toiletreinigers: Vloeibare toiletreinigers worden gebruikt voor de grondige schoonmaak van het toilet, meestal één of twee keer per week. Het middel is direct onder de rand van de toiletpot aan te brengen en druipt dan naar beneden, om ook de rest van de toiletpot schoon te maken. Wij verkopen een groot aantal toiletreinigers, bijvoorbeeld met of zonder bleek, met een desinfecterende werking of met een lekker geurtje. U bestelt bij ons producten van alle grote A-merken, zoals WC-Eend, Witte-Reus, Glorix, HG en Harpic.
  • Toiletblokjes: Een toiletblokje wordt in het toilet gehangen en zorgt dan voor continue reiniging. Bij het doorspoelen van het toilet wordt het middel namelijk in werking gezet. Wij verkopen diverse toiletblokjes van WC-Eend, Witte Reus en andere grote merken. De blokjes verspreiden vaak een lekkere, frisse geur, zodat u ieder toiletbezoek op een hygiënische manier afsluit.
  • Urinoirblokken: Urinoirblokken hebben eenzelfde werking als toiletblokjes, maar zijn te gebruiken voor urinoirs. Ze zorgen ervoor dat ook deze toiletten constant fris, schoon en hygiënisch blijven, en dat urine- en kalkaanslag tegengegaan worden.

Het kiezen van de juiste toiletreiniger

Welke WC reiniger u nodig heeft, hangt af van wat u ermee wilt doen. Als u een reiniger nodig heeft voor de grondige schoonmaakbeurt eens per week is een vloeibare toiletreiniger geschikt. U kiest dan voor een geur die u lekker vindt. Op zoek naar een WC reiniger voor continue reiniging? Dan is een toiletblokje of urinoirblok meer geschikt. Deze hangt u op in het toilet of in de urinoir, zodat er bij het doorspoelen een reinigend middel wordt afgegeven.

De beste manier om uw toilet te reinigen

  1. Spuit toiletreiniger in het toilet (ook onder de rand) en laat dit middel inwerken.
  2. Maak ondertussen ondertussen de doortrekknop,de klep en de boven- en onderkant van de bril schoon met een doekje en een warm sopje.
  3. Borstel de binnenkant van het toilet met de WC borstel en spoel door.
  4. Reinig de rand van de toiletpot met een badkamerreiniger.
  5. Hang een toiletblokje aan de rand van de toiletpot.

Andere sanitaire reinigers

In onze webshop koopt u naast WC reinigers ook nog andere sanitairreinigers, bijvoorbeeld voor het schoonmaken van de badkamer of de keuken. Zo zijn onze badkamerreinigers zeer krachtig en krijgt u hiermee ook uw tegels, douchekop en andere ondergronden in de badkamer stralend schoon. Bij ons vindt u dus altijd wat u zoekt.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat doet toiletreiniger?

Toiletreinigers verwijderen vuil en vet. De reinigers bevatten oppervlak actieve stoffen, waardoor deze meteen aan het werk gaan. Dankzij de zuren in toiletreinigers wordt kalkaanslag en urinesteen uit de toiletpot verwijderd. Koop voordelige toiletreinigers van diverse A-merken op 123schoon.nl.

Hoe vaak moet het toilet worden schoongemaakt?

Aangeraden wordt om het toilet één keer per week schoon te maken met een toiletreiniger. Daarnaast is het verstandig om een toiletblok in het toilet te hebben hangen om hardnekkige kalk- en urineaanslag te voorkomen.

Hoe krijg ik bruine aanslag uit de wc?

Bruine aanslag ontstaat door kalksteen en urinesteen. Vaak is het met een toiletreiniger prima te verwijderen. Spuit het middel in de toiletpot, laat het inwerken en schrob schoon met een toiletborstel. Hierna is uw toilet weet stralend schoon. Toiletreinigers en toiletborstels vindt u voordelig op 123schoon.nl.

Op deze pagina heeft u alles gelezen over WC reinigers en het gebruik hiervan. Heeft u hier nog vragen over of komt u er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op, dan kunnen wij u verder helpen.