123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Finish ECO 0%

Finish ECO 0% kopen

Bestel op deze pagina uw Finish ECO 0% vaatwastabletten en ontvang deze morgen nog in huis. Deze duurzame vaatwastabletten verwijderen zelfs de meest hardnekkige vlekken maar op een duurzame manier. Lees hieronder meer over de vaatwastabletten van Finish ECO 0% of bestel ze direct hieronder.


Bestel Finish ECO 0% tegen bodemprijzen

De vaatwastabletten van Finish ECO 0% maken uw vaat stralend schoon zonder toegevoegde fosfaten, parfums of bewaarmiddelen en bieden dezelfde prestaties als de Finish All in 1 vaatwastabletten. Lees hieronder meer over de vaatwastabletten van Finish ECO 0% of bestel de producten direct hierboven.

Voordelen van Finish ECO 0%

Finish ECO 0% vaatwastabletten bieden dezelfde waskracht zoals u gewend bent van de Finish All-in 1 tabletten. De vaatwastabletten hebben een aantal unieke voordelen, namelijk:

  • Geven actief zuurstof af voor een hygiënische reiniging
  • Verwijderen vet en bevorderen de glans
  • Breken eiwit- en zetmeel gebaseerde vlekken (vlees, eieren, pasta, bloem) af
  • Zorg en bescherming van uw machine
  • Biologisch afbreekbaar
  • In water oplosbare film om de tabletten

Schoon en duurzaam wassen met Finish ECO 0%

Finish ECO 0% vaatwastabletten zijn ecologisch verantwoord en gemaakt met de kracht van de natuur. Dit houdt in dat de vaatwastabletten geen toegevoegde fosfaten, bewaarmiddelen en parfums bevatten. Daarnaast is er zoveel mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Finish ECO 0% beschikt over het Europese Ecolabel, hiermee voldoet het aan strenge milieueisen op productie, ingrediënten en verpakking. De verpakking van de vaatwastabletten is recyclebaar en de ingrediënten zijn maar liefst 54% afbreekbaar.

Finish ECO 0% glansspoelmiddel

Naast ECO 0% vaatwastabletten biedt Finish ook glansspoelmiddel 0% aan. Finish ECO 0% biedt een formule aan zonder fosfaten, kleurstoffen, parfum en milieuschadelijke conserveringsmiddelen. Dankzij de krachtige formule van het glansspoelmiddel zijn vlekken, krassen en afzettingen verleden tijd en kunt u dagelijks genieten van een stralende vaat. Dit product is EU Ecolabel-gecertificeerd.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe bewaar ik de Finish ECO 0% vaatwastabletten?

Bewaar de Finish ECO 0% vaatwastabletten zoveel mogelijk in de originele verpakking en voorkom direct contact met zonlicht en water. Mocht u de originele verpakking hebben weggegooid dan raden wij aan om een de Finish ECO 0% vaatwastabletten in een donkere afgesloten ruimte of doos te bewaren.

Moet ik de vaatwastabletten van Finish ECO 0% uit de verpakking halen?

Nee, dit is niet nodig. De kleine verpakkingen die om de vaatwastabletten heen zitten zijn 100% oplosbaar in water en beschermt de tablet tegen kleine druppels water. Het hydrofiele film die om de tabletten heen zit voorkomt ook dat de tabletten gaan brokkelen.

Kan ik Finish ECO 0% vaatwastabletten gebruiken voor de handafwas?

Nee, de vaatwastabletten van Finish ECO 0% zijn speciaal ontworpen voor gebruik in de vaatwasser. Hierbij worden de tabletten geleidelijk opgelost en dit gebeurt bij de handafwas niet waardoor de tablet mogelijk niet goed oplost en uw afwas niet goed reinigt.
 

Heeft u nog vragen over de vaatwastabletten van Finish ECO 0% of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.