123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Finish glansspoelmiddel

Finish glansspoelmiddel kopen?

Bestel Finish glansspoelmiddel voor een vaat die streeploos en brandschoon uit de vaatwasser komt. Bescherm hiermee uw borden, bestek en glazen tegen kalkaanslag en kalkvlekken. Vandaag besteld, is morgen in huis.


Bestel goedkoop de Finish glansspoelmiddelen

Zorg voor een extra schone vaat met Finish glansspoelmiddel. Lees hieronder meer over de werking van deze vaatwasmiddelen of bestel glansspoelmiddelen bij ons direct voor een lage prijs.

Wat is Finish glansspoelmiddel?

Finish glansspoelmiddel is nodig om uw vaat streeploos schoon te krijgen. Tijdens het wassen van de vaat kan er een witte aanslag ontstaan of vettige watersporen terechtkomen op uw vaat. Met glansspoelmiddel wordt dit water weggehaald. Hierdoor komen uw borden, glazen en bestek net zo glanzend en schoon uit de machine als gewenst. In Finish All-in-1 vaatwastabletten zit al glansspoelmiddel, maar ook dan kunt u dit extra toevoegen, bijvoorbeeld als u merkt dat de vaat niet goed genoeg droogt.

Finish Quick Dry Formule

Finish glansspoelmiddel bevat een Quick-Dry-formule. Water wordt tijdens de laatste spoelbeurt van de vaat gehaald, voor een extra droog resultaat. Zo hoeft u de vaat niet ook nog eens met de hand te drogen.

Alles waar u Finish glansspoelmiddel voor kunt gebruiken

Gebruik Finish glansspoelmiddel om kalkaanslag op glazen tegen te gaan en kalkvlekken te voorkomen. Ga voor een glanzend resultaat en voorkom waterdruppels of sporen van opgedroogd water.

 

Daarnaast kunnen de losgekomen etensresten aan het einde van het wasprogramma, tijdens de laatste spoelbeurt, weer op uw vaat terechtkomen. Finish glansspoelmiddel creëert een beschermende laag op de vaat, waardoor vuil zich minder gauw hecht. Met glansspoelmiddel gaat u dus gegarandeerd voor het schoonste resultaat.

De Finish glans protector

Deze handige hangertjes met glansspoelmiddel beschermen uw vaat tegen corrosie. De reiniger voorkomt dat servies troebel wordt en decoraties op servies vervagen. U hangt simpelweg Ide protector aan de binnenkant van de vaatwasser. Vervolgens gaat deze zo’n 50 wasbeurten mee.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe vaak moet ik Finish glansspoelmiddel bijvullen?

Vul Finish glansspoelmiddel bij als het lampje voor glansspoelmiddel op uw vaatwasser brandt. Of als u merkt dat de vaat er minder glanzend uitziet. Controleer het speciale reservoir regelmatig om te zien of er nog voldoende glansspoelmiddel in zit.

Wat doet Finish glansspoelmiddel?

Glansspoelmiddel van Finish beschermt uw glazen, borden en meer tegen kalkaanslag en strepen. Dankzij het middel komt de vaat stralend schoon uit de vaatwasser en is het niet nodig om de vaat met de hand af te drogen.

Wat is Finish glans protector?

Dit zijn hangertjes met glansspoelmiddel die uw vaat beschermen tegen corrosie en vervaging. Plaats de protector aan de binnenkant van de vaatwasser en de protector doet tot 50 wasbeurten zijn werk.
 

Op deze pagina heeft u alles gelezen over Finish glansspoelmiddel. Heeft u hier nog vragen over? Neem dan contact met ons op; wij helpen u graag.