123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Finish vaatwaszout

Finish vaatwaszout kopen?

Bescherm uw vaatwasser en filters tegen kalkafzetting met Finish vaatwaszout. Het vaatwaszout is 99% zuiver en is daardoor erg krachtig. Bovendien beschadigt het uw servies niet. Bestel vandaag en ontvang het vaatwaszout morgen al in huis.


Bestel voordelig Finish vaatwaszout

Houd uw vaat en vaatwasser schoon met behulp van het vaatwaszout van Finish. Lees hieronder meer over vaatwaszout of bestel hierboven direct het artikel dat u nodig heeft.

Wat is Finish vaatwaszout?

Finish vaatwaszout zorgt ervoor dat de waterontharder van uw vaatwasmachine efficiënt blijft werken en beschermt uw vaat dus tegen kalkaanslag en watervlekken. Door vaatwaszout te gebruiken, verhoogt u de effectiviteit van het afwasmiddel. Vaatwaszout is dus erg handig voor als u in een gebied woont met hard water. Vaatwaszout van Finish is meer dan 99% zuiver en is speciaal gegranuleerd voor het gebruik in de vaatwasser. Het zout kunt u gebruiken samen met uw reguliere vaatwastabletten en glansspoelmiddelen.

Het gebruiken van Finish vaatwaszout

Het gebruiken van vaatwaszout van Finish is zeer eenvoudig, het werkt namelijk zo:

  1. Vul het reservoir met zout. Lees de instructies van de vaatwasser-fabrikant voor het afmeten van de geschikte dosering.
  2. Draai vervolgens de vaatwasprogramma’s naar uw keuze.
  3. Controleer regelmatig of het reservoir nog voldoende gevuld is met zout. Bij modernere vaatwassers wordt het vaak aangegeven als het reservoir leeg is.

Finish vaatwaszout in de aanbieding

Geniet van hoge kortingen bij de aankoop van onze voordeelverpakkingen van Finish vaatwaszout. Met de grote verpakkingen kunt u weer langdurig vooruit. Zo legt u in direct een kwartaal- of jaarvoorraad aan.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Waarom zou ik Finish vaatwaszout gebruiken?

Finish vaatwaszout zorgt ervoor dat de waterontharder goed blijft werken. Daarnaast verhoogt het de efficiëntie van uw vaatwasmiddelen en beschermt het uw vaat tegen kalkaanslag en watervlekken.

Hoe gebruik ik Finish vaatwaszout?

Vul simpelweg uw reservoir met Finish vaatwaszout. Lees de handleiding van uw vaatwasser voor de juiste dosering. Draai vervolgens de vaatwasprogramma’s naar uw keuze en controleer het reservoir regelmatig en vul bij indien nodig.

Hoe vaak moet ik Finish vaatwaszout in de vaatwasser doen?

Hoe vaak u vaatwaszout moet bijvullen in het reservoir ligt aan de hardheid van het water. Bij zacht water kan dit eens in de 6 maanden gedaan worden, bij harder water moet dit vaak eerder gebeuren. Controleer daarom regelmatig het reservoir. Bij modernere vaatwassers krijgt u vaak een melding als het reservoir (bijna) leeg is.
 

Op deze pagina heeft u alles gelezen over Finish vaatwaszout. En komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op; wij helpen u graag.