123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Dreft wasmiddel

Dreft wasmiddel kopen?

Bestel wasmiddelen van Dreft en ga voor brandschone kleding. Net als de Dreft afwasmiddelen kenmerken de wasmiddelen zich door hun hoge kwaliteit en doelgerichte reiniging. Ga zo altijd voor een perfect resultaat. En bestelt u de wasmiddelen vandaag nog, dan ontvangt u ze morgen al in huis.

1 - 0 van 0

Dreft wasmiddelen voordelig kopen

Dreft wasmiddelen zijn perfect voor uw universele, bonte en zwarte was. In het ruime assortiment vindt u verschillende soorten wasmiddelen voor al uw wasgoed. Lees hieronder meer over ons assortiment of bestel de wasmiddelen bij ons direct voor een lage prijs.

Verschillende varianten Dreft wasmiddel

In ons assortiment vindt u Dreft wasmiddel in verschillende soorten Elke variant heeft zijn eigen voordelen en dit wordt hieronder toegelicht:

  • Vloeibaar wasmiddel: Dreft verkoopt wasmiddel geschikt voor universeel gebruik, bonte was en zwarte was. Het vervagen van kleuren, pluizen en krimpen van wasgoed wordt door het middel effectief voorkomen. Natuurlijk maken de middelen uw wasgoed stralend schoon en laat het deze lekker ruiken.
  • Waspoeder: de waspoeders beschermen de vezels van uw wasgoed effectief en voorkomt pluizen. Het maakt niet uit op welke temperatuur u wast. Op elke temperatuur ontstaat er een namelijk een perfect resultaat.
  • Capsules: de capsules hebben een 4-in-1 werking. De capsules reinigen uw wasgoed, beschermen de vezels, parfumeren uw was en beschermen de kleuren. De Eco variant is ook nog eens goed voor het milieu door een vermindering van palmolie en de toevoeging van biologisch afbreekbare ingrediënten. De capsules zijn voorgedoseerd.
  • Wasverzachter: de wasverzachters van Dreft laten uw wasgoed zijdezacht aanvoelen en heerlijk ruiken. Ook blijft uw kleding er langer mooi uitzien.

De voordelen van Dreft wasmiddel, wasverzachter en waspoeder

Het gebruiken van Dreft wasmiddel, waspoeder en wasverzachter heeft veel voordelen. Deze worden hieronder nog een keer op een rijtje gezet:

 Beschermt uw wasgoed.
 Wasgoed ziet er altijd uit als nieuw.
 Milieuvriendelijke keuze
 Kleuren worden beschermd.
 Langdurige frisheid.
 Beschadigingen worden voorkomen.

Dreft wasmiddelen in de aanbieding kopen

Helemaal goedkoop uit zijn? Omdat wij de Dreft wasmiddelen ook regelmatig in de aanbieding hebben, kan dit. Bespaar een hoop geld en betaal soms maar € 0,20 per wasbeurt. Bekijk onze speciale pagina met aanbiedingen om direct voordelig een voorraad wasmiddel aan te leggen.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Waarom moet ik kiezen voor Dreft wasmiddel, wasverzachter of waspoeder?

Dreft beschermt uw wasgoed en de kleuren hiervan. Na elke wasbeurt ziet uw was er weer uit als nieuw en ruikt het heerlijk fris. De wasmiddelen van Dreft zijn erg mild, hierdoor zorgen ze nooit voor beschadigingen van uw wasgoed.

Welke soorten Dreft wasmiddel zijn er?

Dreft verkoopt vloeibaar wasmiddel, capsules, waspoeder en wasverzachter. De meeste wasmiddelen van Dreft zijn geschikt voor universeel gebruik. Toch zijn er een paar middelen die speciaal zijn ontwikkeld voor het reinigen van zwarte en bonte was. Zo zit er altijd een wasmiddel bij dat aansluit bij uw behoefte.
 

Heeft u vragen over Dreft wasmiddel of twijfelt u of het de juiste keus voor u is? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.