123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Bekijk het volledige assortiment van Scrub Daddy

Dreft

Dreft vaatwasmiddelen kopen?

Bestel hier vaatwastabletten en afwasmiddelen van Dreft. De producten werken ontvettend en verwijderen zelfs de meest hardnekkige en aangekoekte vlekken. Ga goedkoop voor een brandschone vaat. Vandaag besteld, is morgen in huis.

Bestel Dreft afwasmiddelen en vaatwastabletten online

Bekijk hier meer dan 30 afwasmiddelen en vaatwastabletten van Dreft en ga voor een brandschone vaat. Hieronder leest u meer over ons assortiment en helpen we u bij het maken van de juiste keuze.

Welke Dreft afwasmiddelen en vaatwastabletten zijn er?

Bij ons vindt u voor een lage prijs alle populaire afwasmiddelen en vaatwastabletten van Dreft (internationaal bekend als Fairy). U heeft de keuze uit verschillende geuren, soorten en verpakkingsinhouden. Klik bovenaan de pagina door naar Dreft aanbiedingen, Dreft afwasmiddelen of Dreft vaatwastabletten. Of lees hieronder meer over ons assortiment.

Dreft afwasmiddelen

Voor de handafwas gebruikt u Dreft afwasmiddelen. Deze zijn gemaakt met een ultrageconcentreerde formule. Een fles Dreft gaat gemiddeld 2 keer zo lang mee als een fles afwasmiddel van een ander merk. Slechts één druppel van het sterk schuimende middel is genoeg voor een hele afwasbeurt. De afwasmiddelen werken ontvettend, zijn mild voor de huid en verwijderen alle (aangekoekte) vervuilingen van uw vaat. Dreft afwasmiddelen zijn beschikbaar in verschillende geuren, en in grote verpakkingen van 890 ml of kleine verpakkingen van 330 ml.

Dreft vaatwastabletten

Dreft All in One vaatwastabletten hebben een alles-in-één-werking. Ze bevatten dus vaatwaspoeder, onthardingszout én glansspoelmiddel. Zo wordt uw vaat hiermee stralend schoon, komt het glanzend en zonder druppelsporen uit de vaatwasser en wordt kalkaanslag in de machine voorkomen. Toegevoegde glasbescherming en glanstoevoegingen beschermen ook uw glazen en borden. Naast de reguliere Dreft All in One vaatwastabletten vindt u bij ons ook Dreft Platinum en Dreft Platinum Plus vaatwastabletten. Door de verbeterde reinigingskracht werken deze nóg efficiënter. Lees meer over de verschillende soorten op de pagina van de Dreft vaatwastabletten.

Dreft in de aanbieding

Bestel Dreft in de aanbieding en profiteer van kortingen tot wel 60%. Wij bieden zowel afgeprijsde afwasmiddelen als goedkope vaatwastabletten aan. Met de bulkaanbiedingen kunt u langdurig vooruit. Zo legt u in één klap een kwartaal- of jaarvoorraad aan.

Welke Dreft vaatwasmiddelen heb ik nodig?

Kies voor uw handafwas Dreft afwasmiddelen. Bestel Dreft All in One vaatwastabletten als u gebruikmaakt van een vaatwasser. Op 123schoon.nl vindt u zowel afwasmiddelen als vaatwastabletten in verschillende geuren en soorten. Zo vindt u altijd wat u zoekt.

Wat zijn de voordelen van Dreft?

Dreft afwasmiddelen en vaatwastabletten werken ontvettend en verwijderen alle (aangekoekte) etensresten, ook zonder voorspoelen. Door hun ultrageconcentreerde formule of alles-in-één-werking zijn de middelen altijd efficiënt. Ga voor het schoonste resultaat.


Dreft afwasmiddel én Dreft vaatwastabletten verwijderen vetresten en zorgen voor een mooie glans. De verpakkingen van Dreft zijn daarnaast recyclebaar en gebruiksvriendelijk. Genoeg redenen om voor Dreft te kiezen! Bekijk hier alle voordelen:

 Sterk ontvettend
 Schoonste resultaat
 Gaat 2 keer langer mee
 Gebruiksvriendelijk
 Recyclebare verpakkingen
 Beschikbaar in verschillende geuren

Op deze pagina heeft u alles gelezen over Dreft afwasmiddelen en vaatwastabletten. Komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op; wij helpen u graag.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)