123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Dreft

Dreft vaatwasmiddelen kopen

Bestel hier uw vaatwastabletten en afwasmiddelen van Dreft. De producten werken ontvettend en verwijderen zelfs de meest hardnekkige en aangekoekte vlekken. Ga goedkoop voor een brandschone vaat. Selecteer uw favoriete Dreft product door te kijken naar onze sortering op aanbieding, per type, per soort of voor zakelijk gebruik. Vandaag besteld, is morgen in huis.

Dreft aanbiedingen

Dreft per type

Dreft per soort

Dreft voor zakelijk gebruik

1 - 0 van 0

Bestel Dreft afwasmiddelen en vaatwastabletten online

Bekijk hier meer dan 30 afwasmiddelen en vaatwastabletten van Dreft en ga voor een brandschone vaat. Hieronder leest u meer over ons assortiment en helpen we u bij het maken van de juiste keuze.

Dreft afwasmiddelen en vaatwastabletten

Bij ons vindt u voor een lage prijs alle populaire afwasmiddelen en vaatwastabletten van Dreft (internationaal bekend als Fairy). U heeft de keuze uit verschillende geuren, soorten en verpakkingsinhouden. Klik bovenaan de pagina door naar Dreft aanbiedingen, Dreft afwasmiddelen of Dreft vaatwastabletten. Of lees hieronder meer over ons assortiment.

Dreft afwasmiddelen

Voor de handafwas gebruikt u Dreft afwasmiddelen. Deze zijn gemaakt met een ultrageconcentreerde formule. Een fles Dreft gaat gemiddeld 2 keer zo lang mee als een fles afwasmiddel van een ander merk. Slechts één druppel van het sterk schuimende middel is genoeg voor een hele afwasbeurt. De afwasmiddelen werken ontvettend, zijn mild voor de huid en verwijderen alle (aangekoekte) vervuilingen van uw vaat. Dreft afwasmiddelen zijn beschikbaar in verschillende geuren, en in grote verpakkingen van 890 ml of kleine verpakkingen van 330 ml.

Dreft vaatwastabletten

Dreft All in One vaatwastabletten hebben een alles-in-één-werking. Ze bevatten dus vaatwaspoeder, onthardingszout én glansspoelmiddel. Zo wordt uw vaat hiermee stralend schoon, komt het glanzend en zonder druppelsporen uit de vaatwasser en wordt kalkaanslag in de machine voorkomen. Toegevoegde glasbescherming en glanstoevoegingen beschermen ook uw glazen en borden. Naast de reguliere Dreft All in One vaatwastabletten vindt u bij ons ook Dreft Platinum en Dreft Platinum Plus vaatwastabletten. Door de verbeterde reinigingskracht werken deze nóg efficiënter. Lees meer over de verschillende soorten op de pagina van de Dreft vaatwastabletten.

Dreft in de aanbieding

Bestel Dreft in de aanbieding en profiteer van kortingen tot wel 60%. Wij bieden zowel afgeprijsde afwasmiddelen als goedkope vaatwastabletten aan. Met de bulkaanbiedingen kunt u langdurig vooruit. Zo legt u in één klap een kwartaal- of jaarvoorraad aan.

Dreft vaatwasmiddelen

Kies voor uw handafwas Dreft afwasmiddelen. Bestel Dreft All in One vaatwastabletten als u gebruikmaakt van een vaatwasser. Op 123schoon.nl vindt u zowel afwasmiddelen als vaatwastabletten in verschillende geuren en soorten. Zo vindt u altijd wat u zoekt.

De voordelen van Dreft

Dreft afwasmiddelen en vaatwastabletten werken ontvettend en verwijderen alle (aangekoekte) etensresten, ook zonder voorspoelen. Door hun ultrageconcentreerde formule of alles-in-één-werking zijn de middelen altijd efficiënt. Ga voor het schoonste resultaat.

Dreft afwasmiddel én Dreft vaatwastabletten verwijderen vetresten en zorgen voor een mooie glans. De verpakkingen van Dreft zijn daarnaast recyclebaar en gebruiksvriendelijk. Genoeg redenen om voor Dreft te kiezen! Bekijk hier alle voordelen:


 Sterk ontvettend
 Schoonste resultaat
 Gaat 2 keer langer mee
 Gebruiksvriendelijk
 Recyclebare verpakkingen
 Beschikbaar in verschillende geuren

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat zit er in Dreft afwasmiddel?

De belangrijkste bestanddelen van Dreft afwasmiddel zijn oppervlakte-actieve stoffen voor een reinigende en ontvettende werking en diverse parfums voor een lekkere frisse geur.

Is Dreft slecht voor je huid?

Bij normaal gebruik als afwasmiddel is Dreft niet slecht voor je huid. Het kan dan ook geen kwaad om met Dreft een handafwas te doen. Het is alleen niet verstandig om Dreft afwasmiddel regelmatig onverdund als alternatief voor zeep te gebruiken bij het handenwassen; Dreft bevat tenslotte ontvettende bestanddelen en deze kunnen bij veelvuldig gebruik ook het vet dat van nature op de huid zit aantasten.

Is Dreft milieuvriendelijk?

Dreft producten worden gemaakt met behulp van hernieuwbare elektriciteit, en zijn in die zin een stuk minder belastend voor het milieu. Het is echter niet zo dat alle producten van Dreft volledig biologisch afbreekbaar zijn, en het is dan ook niet goed als de middelen van Dreft bijvoorbeeld in het grondwater terecht komen.
 

Op deze pagina heeft u alles gelezen over Dreft afwasmiddelen en vaatwastabletten. Komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op; wij helpen u graag.