123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Lenor wasmiddel

Lenor wasmiddel kopen?

Bestel hier alles van Lenor: wasverzachter, wasmiddel en geurparels. Neem ook een kijkje bij onze wasmiddel aanbiedingen van Lenor om extra voordelig uit te zijn. Vandaag besteld, is morgen in huis.

1 - 0 van 0

Bestel voordelig Lenor wasmiddel

Lenor innoveert constant hun wasmiddelen om ervoor te zorgen dat uw kleding na het wassen extreem zacht en fris is. Ook staat Lenor bekend om het diverse aanbod aan geuren. Dit wordt allemaal waargemaakt terwijl Lenor ernaar streeft om minder plastic te verbruiken en milieuvriendelijkere ingrediënten te gebruiken In ons assortiment vindt u verschillende wasmiddelen.

Lenor wasmiddelen: ons assortiment

Het assortiment van Lenor bestaat uit diverse wasmiddelen. Deze worden hieronder uitgelicht:

  • Lenor wasverzachter: De wasverzachters van Lenor laten uw was niet alleen zijdezacht aanvoelen, ook zorgen ze ervoor dat de was minder snel kreukt en makkelijker te strijken is. Elke wasverzachter laat zijn eigen heerlijke geur achter op uw wasgoed.
  • Lenor pods: Met de pods gaat u voor een krachtige reiniging. De capsules zijn al voorgedoseerd, voor een perfect resultaat. De pods verwijderen met gemak de meest hardnekkige vlekken en laten een heerlijke geur achter op uw was en in de wastrommel.
  • Lenor Unstoppables: De geurparels van Lenor geven uw was een extra frisse boost. De parels maskeren nare geurtjes en zorgen ervoor dat uw was dagenlang fris blijft ruiken. De geurparels gaan perfect samen met de wasverzachters van Lenor.
  • Lenor droogtrommeldoekjes: Deze doekjes zorgen ervoor dat de was net zo fijn aanvoelt alsof dit buiten is opgedroogd. Met droogtrommeldoekjes blijft het wasgoed dat uit de droger komt kreukvrij en heerlijk fris.

Lenor in de aanbieding kopen

Wilt u graag een ruime voorraad aanleggen? Met de aanbiedingen van Lenor bespaart u een hoop geld. Bij ons vindt u geregeld een aanbieding van Lenor waarmee u een veel bespaart. Zo heeft u altijd uw favoriete wasmiddel in huis. Bestel de huidige aanbiedingen hier.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe gebruik ik Lenor Unstoppables?

Lenor geurparels zijn erg makkelijk in gebruik. Leg de parels in de trommel en leg uw vuile kleding hierboven op. De hoeveelheid parels kunt u zelf bepalen, afhankelijk van hoe erg u de geur aanwezig wilt hebben. De aanbevolen dosering is 18 gram, dit kan worden afgemeten door de dop te vullen tot de tweede streep.

Welke Lenor producten kan ik gebruiken voor de witte was?

Alle wasverzachters en geurboosters van Lenor zijn geschikt voor de witte was. De All-in-One pods Zeebries en Jasmijn zijn geschikt voor universeel gebruik. De Gouden Orchidee en Amethist capsules zijn uitsluitend gemaakt voor de gekleurde was.

Kunnen Lenor geurparels in de droger?

Het is mogelijk om de geurparels van Lenor in de droger te plaatsen. Idealiter worden hier (Lenor) droogtrommeldoekjes voor gebruikt.
 

Heeft u vragen over Lenor wasmiddelen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.