123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Wasmand

Wasmand bestellen?

Berg uw vuile wasgoed moeiteloos op voordat u deze in de was gooit met behulp van een wasmand. Op deze pagina vindt u wasmanden van A-merken als Joseph Joseph en Rotho. Keuze uit dubbele wasmanden, dichte wasmanden en open wasmanden. Vandaag besteld? Dan ontvangt u het morgen al in huis.


1 - 5 van 5

Koop hier voordelig uw wasmanden

Draagt u vaak stapels wasgoed van de ene naar de andere ruimte of ligt uw wasgoed op verschillende plekken? Bekijk dan eens de wasmanden in ons assortiment. Wij bieden verschillende soorten wasmanden aan zodat er voor iedereen een geschikte wasmand is. Selecteer hierboven direct het gewenste product of lees hieronder meer over wasmanden.

Functie van een wasmand

Met behulp van een wasmand kunt u uw wasgoed ordenen en opbergen, hiermee voorkomt u dat het wasgoed in huis rondslingert op verschillende plaatsen. Daarnaast zijn wasmanden zo ontwikkeld om het draagcomfort te verhogen. Hierdoor hoeft u uw was niet meer met de hand naar de wasmachine te brengen, maar kunt u eenvoudig meer was tegelijk meenemen.

In ons assortiment bieden wij verschillende soorten wasmanden aan, namelijk:

  • Twee compartimenten wasmand: deze wasmand bestaat uit twee compartimenten waardoor het zeer gemakkelijk is om uw was te scheiden. Daarnaast beschikken deze wasmanden ook over draagtassen waardoor het gemakkelijker wordt om uw was naar de wasmachine te brengen.
  • Klassieke open wasmand: deze wasmand is gemaakt van stevig kunststof en leent zich dus perfect voor het verzamelen en verplaatsen van grote hoeveelheden was naar de wasmachine. Daarnaast beschikt deze wasmand over twee handgrepen voor een hoog draagcomfort.
  • Wasmand met draagzak: door de geïntegreerde waszak hoeft u niet meer de hele wasmand mee te nemen naar de wasmachine maar enkel de waszak. De waszak is luchtdoorlatend en voorkomt daarmee vervelende geurtjes van uw wasgoed.
  • Wasmand met deksel: deze klassieke wasmand is voorzien van een deksel en bevat daarnaast ventilatiegaatjes om te voorkomen dat er nare geurtjes kunnen ontstaan in uw wasmand. Door de deksel is uw was ook af te schermen en ligt uw wasgoed niet in het zicht.

Grootte van de wasmand

Er zijn verschillende soorten wasmanden en deze zijn er vaak ook in verschillende volumes. Het kan daardoor soms lastig zijn om te bepalen welke grootte u nu nodig heeft voor in huis. Voor het volume van een wasmand is een vuistregel, namelijk:

  • Alleenstaande: 25 tot 30 liter
  • Stellen en kleine gezinnen: 50 tot 70 liter
  • Grote gezinnen: ca. 100 liter

Deze volumes zijn gebaseerd op de gemiddelde hoeveelheid wassen die mensen hebben. Alleenstaande hebben vaak alleen wasgoed van zichzelf en draaien ook minder vaak een was. Stellen en kleine gezinnen (tot 3 personen) hebben vaak al iets meer was, dit komt omdat er ook meer beddengoed en handdoeken worden gebruikt.

Grote gezinnen hebben het meeste wasgoed. Vooral gezinnen met kinderen hebben grote hoeveelheden was waar dus ook grotere wasmanden voor nodig zijn. Daarnaast zitten veel kinderen ook op een teamsport en komt de wastas regelmatig mee naar huis. Daarvoor zijn grote wasmanden met een volume van ca. 100 liter een ideale oplossing.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe groot moet een wasmand zijn?

Voor alleenstaande of mensen met zeer weinig was is een wasmand van 25-30 liter voldoende. Gezinnen en stellen hebben vaak een grotere wasmand nodig met een volume van 50-70 liter en voor gezinnen met zeer veel was kan zelfs een wasmand met een volume van 100 liter nodig zijn.

Waar kan ik een wasmand kopen?

Op de webshop van 123schoon.nl vindt u een ruim assortiment met wasmanden in alle soorten en maten. Zo is er voor iedereen een geschikte wasmand te vinden die volledig voldoet aan uw wensen.

Waarom gebruik maken van een wasmand?

Een wasmand verhoogt het draagcomfort en maakt het makkelijker om wasgoed van de ene naar de andere ruimte te verplaatsen. Daarnaast is een wasmand ook een handig verzamelpunt voor uw wasgoed en voorkomt het dat uw was op meerdere plekken in het huis ligt.
 

Heeft u nog vragen over wasmanden of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.