123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Waspoederbox

Waspoederbox bestellen?

Op deze pagina vindt u diverse waspoederboxen. Gebruik een waspoederbox om waspoeder in op te slaan en te voorkomen dat er vocht bij komt en het gaat klonten. Ook houdt u hiermee altijd bij hoeveel waspoeder u nog in huis heeft. Vandaag besteld, dan ontvangt u het morgen al in huis.


Waspoederbox voordelig bestellen

Berg uw waspoeder veilig, makkelijk en stijlvol op met een waspoederbox. U leest hieronder meer over waspoederboxen of u kunt hierboven direct een waspoederbox bestellen die u nodig heeft.

Wat is een waspoederbox?

Een waspoederbox is ideaal voor het opbergen van waspoeder. Met een waspoederdoos bergt u uw waspoeder op een praktische en stijlvolle manier op én voorkomt u dat het poeder gaat klonteren. Vochtig en samengeklonterd waspoeder kan moeilijker wegspoelen als u de was gaat doen. Hierdoor blijven er restjes achter in uw wasmachine en op uw wasgoed. Een waspoederbox zorgt ervoor dat er geen vocht bij het poeder kan komen. Dit komt door het stevige, vervuilingsvrije kunststof waar de boxen van zijn gemaakt. Bovendien is een waspoederbox een handige manier om waspoeder veilig op te bergen, zodat kinderen hier niet mee in contact kunnen komen.
 

De waspoederboxen in ons assortiment zijn zo ontworpen dat u altijd kunt zien hoeveel waspoeder u nog in de doos heeft. Dit is mogelijk dankzij de transparante buitenzijde. Ook hebben de waspoederboxen een hengsel, zodat u de box eenvoudig kan verplaatsen als u de was gaat doen.

De voordelen van een waspoederbox

Het gebruiken van een waspoederbox heeft veel voordelen, namelijk:

 Gemaakt van robuuste, vervuilingsvrije kunststof.
 Kunnen tegen een stootje.
 Voorkomt vochtig en samengeklonterde waspoeder.
 Transparante buitenzijde, zodat u altijd ziet hoeveel waspoeder u nog heeft.
 Handig hengsel voor makkelijk verplaatsen van de waspoederbox.
 Beschikbaar in diverse formaten en kleuren.
 

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Waarom zou ik een waspoederbox gebruiken?

Waspoederboxen zijn ideaal voor het veilig, makkelijk en stijlvol bewaren van waspoeder. De box voorkomt dat vocht bij de waspoeder komt en dat dit gaat klonteren. Daarnaast ziet u altijd hoeveel waspoeder u nog heeft. Dankzij het handige hengsel kunt u de box ook eenvoudig verplaatsen. Op zoek naar een waspoederbox? Deze vindt u voordelig op 123schoon.nl.

Hoe voorkom ik klonteren van mijn waspoeder?

Dit kunt u doen met behulp van een waspoederbox. Deze zorgt ervoor dat er geen vocht bij uw waspoeder komt. Vocht zorgt ervoor dat waspoeder aan elkaar gaat klonteren. Op 123schoon.nl vindt u diverse waspoederboxen in verschillende formaten en kleuren. Zo zit er gegarandeerd een waspoederbox voor u bij.

Op deze pagina heeft u alles kunnen lezen over waspoederboxen. Heeft u hier nog vragen over of komt u er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op; zo kunnen we u helpen.