123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Wasverzachter

Wasverzachter bestellen?

Hieronder vindt u ons brede assortiment aan wasverzachters van diverse A-merken. Kies hieronder het merk waar u naar op zoek bent. Bestel vandaag nog en ontvang zo de wasverzachters morgen al in huis.

1 - 0 van 0

Bestel wasverzachters voordelig online

Met wasverzachter kiest u voor zacht, soepel en prettig geurend wasgoed, wasbeurt na wasbeurt. Lees op deze pagina meer over wasverzachters in ons assortiment of klik hierboven direct op een merk naar voorkeur.

Wat is wasverzachter?

Wasverzachter maakt uw wasgoed, met behulp van wasactieve stoffen, soepel en zacht. Deze stoffen hechten zich goed aan uw kleding en blijven deels achter na de wasbeurt. Om uw wasgoed een aangename geur te geven is er vaak parfum toegevoegd aan de wasverzachters. In onze webshop bieden wij verschillende soorten wasmiddel aan. Zo vindt u in ons assortiment bijvoorbeeld wasverzachters voor mensen met een gevoelige huid, hypoallergene wasverzachters en wasverzachters zonder parfum en kleurstoffen.

Op onze webshop vindt u een groot assortiment met wasverzachters van bekende merken zoals Robijn, Silan, Neutral, Lenor en nog veel meer merken. Wilt u extra voordelig wasverzachter bestellen? Bekijk dan onze pagina met wasverzachter aanbiedingen.

Wasverzachter gebruiken

De meeste wasmachines beschikken over een wasmiddellade waar het wasverzachter aan toegevoegd kan worden. Kijk of de wasmiddellade een vakje bevat met een ster of een bloem, meestal is dit vakje bedoeld voor wasverzachter. Controleer altijd in de handleiding of dit op uw wasmachine ook van toepassing is.

Het doseeradvies is over het algemeen gebaseerd op een gewicht van 4 of 5 kg aan wasgoed. Voor deze hoeveelheid wordt dan 35 ml geadviseerd. Voor de juiste hoeveelheid wasverzachter controleert u altijd de advieshoeveelheid op de verpakking van de wasverzachter. Het kan namelijk voorkomen dat een merk meer of minder wasverzachter adviseert. Voor grote hoeveelheden wasgoed kunt u de hoeveelheid wasverzachter naar bevinden aanpassen.

Wat zijn de voordelen van wasverzachter?

Het gebruiken van wasverzachter in uw wasroutine heeft een aantal voordelen, namelijk:

  • Zachtere kleding: wasverzachter maakt uw kleding zachter en soepeler en daardoor is kleding ook vriendelijk voor de huid.
  • Heerlijke geur: door de toevoeging van parfum zal uw kleding na de was aangenaam ruiken en zal de geur ook lang aanhouden.
  • Bescherming van kleding: de formule van wasverzachter houdt de vezels in uw kleding niet alleen zacht en soepel, maar beschermt deze ook. Dit vermindert schade aan uw kleding tijdens het wasproces.
  • Kleurbescherming: wasverzachter bevat beschermende en gladmakende deeltjes die de kleuren in kleding beschermen.
  • Ontkrimpen van kleding: wasverzachter kan helpen met het ontkrimpen van uw kleding. Leg de kleding in een warme emmer water en voeg hier een beetje wasverzachter aan toe. Laat dit een nacht staan en trek de kleding daarna weer voorzichtig in model.
  • Vermindert de kans op statische kleding: door de verzachtende werking van de wasverzachter wordt de statische elektriciteit van je kleding vermindert.
  • Helpt de kleding sneller te drogen: de hydrofobe eigenschappen van wasverzachter reageren op de vezels, waardoor water efficiënter uit kleding spoelt.
  • Kleding is gemakkelijker te strijken: wasverzachter maakt vezels gladder en kreukels minder aanwezig.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoeveel wasverzachter moet ik gebruiken?

Hoeveel wasverzachter u moet gebruiken is afhankelijk van de hoeveelheid wasgoed en het merk dat u gaat gebruiken. De meeste wasverzachterflessen beschikken over een handige doseerdop waarmee u de ideale hoeveelheid wasverzachter kunt afmeten. Raadpleeg altijd de verpakking om te controleren hoeveel wasverzachter u nodig heeft voor een wasbeurt.

Kan ik wasverzachter ook rechtstreeks in de wastrommel doen?

Wasverzachter dient altijd gebruikt te worden in het daarvoor bestemde vakje in de wasmiddellade. Wanneer wasverzachter los in de wastrommel wordt gebruikt is er een kans dat de wasverzachter vlekken achterlaat in de kleding. Daarnaast zal de wasverzachter niet goed gedoseerd worden en direct wegspoelen met het standaardwasprogramma.
 

Heeft u nog vragen over wasverzachters of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.