123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Vloeibaar wasmiddel

Vloeibaar wasmiddel kopen?

Op deze pagina bestelt u vloeibaar wasmiddel. U kunt hieronder het type wasgoed selecteren om ons complete assortiment van alle topmerken te bekijken. En vandaag besteld? Dan ontvangt u uw nieuwe product morgen al in huis.

1 - 0 van 0

Bestel goedkoop vloeibaar wasmiddel online

Met het juiste vloeibare wasmiddel krijgt u uw witte, zwarte, gekleurde of wollen was zonder problemen stralend schoon. Lees hieronder verder om meer te weten te komen over ons assortiment, het gebruik van vloeibaar wasmiddel en de grootste voordelen hiervan of bestel hierboven direct het gewenste product..

Wat is vloeibaar wasmiddel?

Vloeibaar wasmiddel is, zoals de naam uiteraard al aangeeft, wasmiddel in vloeibare vorm. Dit is in onze webshop beschikbaar in verschillende varianten, bijvoorbeeld voor universeel gebruik of voor een specifiek type wasgoed. Zo kunt u bij ons ook fijnwasmiddel bestellen, voor het wassen van delicate stoffen en de wollen was, of speciale wasmiddelen zonder parfum en kleurstoffen, voor iedereen met een gevoelige huid.

In ons uitgebreide assortiment vindt u vloeibaar wasmiddel van alle bekende merken, zoals Ariel, Persil, Robijn, Witte Reus, Fleuril en Omo. Extra voordelig wasmiddel bestellen? Kijk dan op onze pagina met wasmiddel aanbiedingen, waar u verschillende producten met hoge kortingen bestelt.

De grootste voordelen van vloeibaar wasmiddel

Het gebruiken van vloeibare wasmiddelen heeft een aantal voordelen, namelijk:
 Makkelijk te doseren: in tegenstelling tot wasmiddelcapsules, kunt u vloeibaar wasmiddel eenvoudig zelf doseren. Zo past u de hoeveelheid eenvoudig aan, aan de hand van de volheid van de trommel en de hardnekkigheid van de vlekken.
 Lost snel op: in tegenstelling tot waspoeder en wasmiddel capsules, lost vloeibaar wasmiddel een stuk sneller op in water. Hierdoor is dit ook de beste optie voor korte wasprogramma’s en voorkomt u hiermee dat er zeepresten op de kledingstukken achterblijven. Uw kleding wordt hiermee dus, ongeacht de lengte van het wasprogramma, zeer schoon.
 Beste resultaten op lage temperaturen: vloeibaar wasmiddel werkt ook op wasprogramma’s met een lage temperatuur zeer goed. Doordat het middel gemaakt is om snel op te lossen, kunnen de eco en koude wasprogramma's ook gebruikt worden, zonder dat de kwaliteit van wassen hier ten koste van gaat.
 Schonere machine: Doordat het wasmiddel snel oplost, blijft er niks achter in de wasmiddellade. Zo blijft uw machine schoner en heeft u minder kans op het ontstaan van vetluis.

Vloeibaar wasmiddel gebruiken

Voeg vloeibaar wasmiddel toe aan de wasmiddellade of gebruik een speciale wasbol om het wasmiddel direct aan de trommel toe te voegen. Als u een hoofdwas gaat draaien en de wasmiddellade gebruikt, giet het wasmiddel dan in het grootste vakje.


Een groot voordeel van vloeibaar wasmiddel is dus dat u ook op lage temperaturen een perfect resultaat bereikt. Hierbij is het wel belangrijk om te vermelden dat alleen maar wassen op lage temperaturen niet goed is voor de machine. Er kan vetluis in de trommel ontstaan. Bovendien worden bacteriën op deze manier minder snel gedood, waardoor u bijvoorbeeld last kunt krijgen van nare luchtjes. We raden het dus aan om eens in de zoveel tijd een wasje te draaien op een hogere temperatuur.

De juiste hoeveelheid vloeibaar wasmiddel bepalen

Hoeveel vloeibaar wasmiddel u moet gebruiken, hangt af van verschillende factoren, zoals de hoeveelheid wasgoed, de waterhardheid en de hardnekkigheid van de vlekken. We raden u aan om het doseeradvies op de verpakking aan te houden en aan te passen aan de hand van de situatie.


Het doseeradvies is over het algemeen gebaseerd op een gewicht van 4 tot 5 kg wasgoed. Gaat u een grotere lading wasgoed wassen, dan is het ook verstandig om de hoeveelheid wasmiddel op te schroeven. Doe dit ook als de vuilgraad van het wasgoed erg hoog is of als het water in uw regio een hogere hardheid heeft.

Welk vloeibaar wasmiddel is milieuvriendelijk?

Er zijn verschillende vloeibare wasmiddelen beschikbaar die het milieu zo min mogelijk belasten. Ecologische wasmiddelen van Ecover zijn bijvoorbeeld gemaakt van plantaardige ingrediënten en worden geleverd in een verpakking van gerecycled plastic. Ook Marcel’s Green Soap kunt u kiezen. Deze vloeibare wasmiddelen zijn voor 97% biologisch afbreekbaar en bevatten geen chemische bestanddelen.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Welke soorten vloeibaar wasmiddel zijn er?

In het uitgebreide vloeibare wasmiddel assortiment vindt u diverse soorten wasmiddel. Deze zijn onder te verdelen in vloeibaar wasmiddel voor zwarte, bonte, witte, wollen en fijne was. Door het ruime aanbod is er voor iedere was die u wil draaien een geschikt wasmiddel.

Is vloeibaar wasmiddel geschikt voor handwas?

Niet alle vloeibare wasmiddelen zijn geschikt voor handwas. Vloeibaar wasmiddel is zeer geconcentreerd en wanneer dit niet goed uitgespoeld wordt kunnen er vlekken in uw kleding achterblijven. Vloeibaar wasmiddel voor wollen en fijne kleding is vaak wel te gebruiken voor de handwas. Raadpleeg altijd de verpakking van het vloeibare wasmiddel.

Is waspoeder of vloeibaar wasmiddel beter?

Beide producten zijn goede opties voor het reinigen van uw wasgoed. Echter, heeft het gebruiken van vloeibaar wasmiddel ten opzichte van waspoeder wel een aantal voordelen. Zo beschermt vloeibaar wasmiddel de kleuren van uw textiel beter, lost het goed op in water en laat het geen resten achter in uw kleding of wasmachine.

Waar koop ik vloeibaar wasmiddel?

Op 123schoon.nl vindt u een uitgebreid assortiment met vloeibare wasmiddelen van verschillende A-merken zoals Ariel, Robijn en Reus. Van zwarte, bonte en witte was tot fijn was is er een geschikt vloeibaar wasmiddel in ons assortiment te vinden. Wanneer u vandaag voor 23:59 uur besteld, ontvangt u het product morgen al in huis.


Op deze pagina heeft u alles kunnen lezen over vloeibaar wasmiddel. Heeft u hier nog vragen over of komt u er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op; zo kunnen wij u helpen.