123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

WS Products

WS producten voor tuintegels bestellen?

Op deze pagina vindt u ons assortiment van WS Products. Deze reinigers en impregneermiddelen zijn speciaal op de markt gebracht voor het onderhoud van uw (tuin)tegels, oprit of andere bestrating en het verwijderen van groene aanslag of kalkuitbloei.


WS producten voordelig kopen

Onderhoud tegels, terrassen, opritten en andere bestrating rondom uw huis met de reinigers en impregneermiddelen van WS. Lees hieronder meer over WS Products of bestel hierboven direct het artikel dat u nodig heeft.

Wat is WS Products?

WS Products biedt speciale reinigers aan om uw tuin te reinigen en deze een nieuw leven in te blazen. Het merk staat voor duurzaamheid, effectiviteit en gebruiksvriendelijkheid. De middelen zijn namelijk hoog geconcentreerd. Hierdoor gaan de producten zeer lang mee en maakt u hier op een extreem effectieve wijze meer oppervlak mee schoon dan met andere vergelijkbare middelen.

De soorten reinigers en impregneermiddelen voor bestrating en tuintegels van WS

In ons assortiment vindt u reinigers, coatingmiddelen en impregneermiddelen van WS. Deze zijn ideaal voor het onderhouden van de bestrating rondom uw huis. Hieronder zetten wij de producten en de werking hiervan voor u op een rijtje, zodat u kiest voor het meest bijpassende middel voor uw klus.

  • WS Nanocoat: dit middel vormt een vuilafstotende laag op waterdichte oppervlakken en beschermt tegen het aanhechten van organische vervuiling, mos en algen.
  • WS Imperial black: dit middel verdiept de kleuren en herstelt het uiterlijk van uw zwarte of antracietkleurige tegels. Daarnaast wordt er een beschermlaag gecreëerd op het oppervlak, waardoor groene aanslag en vuil zich niet kan hechten.
  • WS Seal & Protect: dit middel brengt een beschermlaag aan die de hechting van groene aanslag en vuil grotendeels voorkomt. Daarnaast zorgt het middel voor een verdieping van kleuren en voorkomt het vervaging van de kleuren van tegels.
  • WS Kalkuitbloei verwijderaar: dit middel verwijdert witte aanslag, zoals kalkuitbloei en cementsluier moeiteloos van (terras)tegels en andere oppervlakken.
  • WS Advance: met dit middel wordt het reinigen van terrassen en opritten erg eenvoudig. Het middel heeft een krachtige, reinigende werking dat onder andere ideaal werkt als primer voor impregneermiddelen.
  • WS Green Clean: dit middel verwijdert effectief en snel groene aanslag van tegels, terrassen en andere oppervlakken. Het oppervlak hoeft alleen verneveld te worden; hard schrobben is niet nodig.

De voordelen van de middelen van WS

Het gebruiken van de reinigers, impregneermiddelen en coatingmiddelen van WS heeft veel voordelen, namelijk:

 De middelen zijn hoog Hi geconcentreerd, waardoor deze lang mee gaan.
 Tegels, bestrating, terrassen, opritten en andere oppervlakken ogen na gebruik weer als nieuw.
 De middelen werken zeer effectief in vergelijking met soortgelijke producten.
 

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Waarom zijn de reinigingsmiddelen van WS het beste voor uw tuintegels en bestrating?

WS biedt verschillende artikelen aan die helpen bij het reinigen van tegels, terrassen, opritten en andere oppervlakken buitenshuis. Hiermee verwijdert u eenvoudig witte aanslag, groene aanslag of gaat u voor een algemene reiniging. De middelen zijn zeer geconcentreerd, waardoor de producten langdurig meegaan. De reinigingsmiddelen van WS laten uw bestrating weer ogen als nieuw.

Hoe onderhoud ik mijn bestrating en tuintegels met middelen van WS?

WS biedt verschillende impregneermiddelen aan die uw tegels, opritten, terrassen en andere oppervlakken vuil- en waterafstotend maken. WS biedt meerdere middelen aan voor diverse ondergronden, zodat er altijd iets tussen zit voor uw ondergrond. De middelen zorgen ervoor dat groene aanslag, vuil en water zich niet kan hechten.
 

Heeft u vragen over de WS producten in ons assortiment of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.