123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Muizen bestrijden

Artikelen om muizen mee te bestrijden kopen?

Op deze pagina vindt u diverse producten om muizen mee te bestrijden. Muizen knagen niet alleen alles kapot, ze zijn ook zeer onhygiënisch en nemen diverse ziektes met zich mee. Daarom is het verstandig om de beestjes direct te bestrijden of te weren. Bestel vandaag nog en ontvang het artikel morgen al in huis.


Muizen voordelig bestrijden

Muizen in uw huis kunnen zorgen voor schade, nare geurtjes en het kan zelfs invloed hebben op uw gezondheid. Neem daarom direct actie als u vermoed t dat u last heeft van muizen. Lees hieronder meer over muizen en het bestrijden van deze beestjes of bestel hierboven het artikel waar u naar op zoek bent.

Zo weet u dat u muizen heeft

Muizen kunnen een hoop schade achterlaten en ziektekiemen met zich meebrengen. Hieronder zetten wij op een rijtje hoe u de aanwezigheid van muizen in huis kunt herkennen.

  • Muizenkeutels
  • Knaagschade
  • Krassende geluiden
  • Poot- en staartafdrukken
  • Nare geur in afgesloten ruimtes
  • Muizennesten

Hoe komen muizen in mijn huis?

Muizen komen binnen via kiertjes, gaatjes, een openstaande deur of kruipen zelfs onder uw dakpannen door. De diertjes werken zich door de kleinste gaatjes en zijn daarom vaak lastig buiten de deur te houden. Muizen zijn voornamelijk op zoek naar etensresten en plekken om een nestje te bouwen. Met gemak knagen de dieren door vuilniszakken of verpakkingsmateriaal om voedsel te bemachtigen. Een schoon huis is dan ook vaak niet genoeg om de komst van muizen te voorkomen. Voedsel moet goed worden weggelegd en verpakt om muizen te weren.

Het bestrijden van muizen: ons assortiment

In ons assortiment vindt u de volgende artikelen om muizen te bestrijden.

  • Muizenval: er zijn twee soorten muizenvallen in ons assortiment. De muizenvallen met klem die worden geactiveerd als de muis hierop stapt. De klem raakt de beestjes op het lichaam en de muis zal hieraan overlijden. Daarnaast zijn er ook meer diervriendelijke muizenvallen. Deze bestaan uit doosjes die dichtgaan zodra de muis in de val zit. Zo is de muis opgesloten en niet dood.
  • Lokbox: deze lokbox bevat voor de muizen giftige lokpasta dat de muis opeet en meeneemt naar zijn nest. Zo maakt u korte metten met meerdere muizen tegelijkertijd. De boxen zijn herbruikbaar en sluit u bovendien makkelijk af, zodat deze ongevaarlijk zijn voor huisdieren en kinderen. 
  • Ultrasoon geluid: het geluid verstoort het natuurlijke gedrag van de muis. Hierdoor zullen de beestjes deze ruimte vermijden. Het geluid is hoorbaar voor sommige mensen, maar dit is niet schadelijk. Honden en katten zullen geen last hebben van het geluid.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Waarom heb ik een muis in huis?

Muizen leven in huizen waar ze genoeg ruimte hebben om zich ongezien voort te bewegen, een veilig nestje kunnen maken en waar ze genoeg voedsel kunnen vinden. Zelfs als voedsel goed verpakt is, kunnen muizen met hun scherpen tanden hierdoorheen knagen. Hierdoor kunnen muizen zich makkelijk overal huisvesten.

Hoe kom ik het snelst van muizen af?

Muizen kunt u vangen met een muizenval, u kunt een lokbox gebruiken of u kunt gebruik maken van een ultrasoon geluidsdoosje. Een muizenval is ideaal als u last heeft van één of een kleine groep muizen. Met een lokdoos pakt u eenvoudig grotere groepen muizen aan. Gebruik een ultrasoon geluidsdoosje om muizen te weren uit bepaalde ruimtes. Welk middel het beste werkt, ligt dus aan de omvang van de plaag en de grootte van uw huis.

Waar kan een muis niet tegen?

Muizen kunnen niet tegen ultrasoon geluid. Dit geluid is in de meeste gevallen niet hoorbaar voor mensen, honden en katten, maar is wel hoorbaar voor muizen. Hierdoor raakt hun natuurlijke gedrag verstoord en zullen zijn de kamer met dit geluid niet meer betreden. Deze geluidsdoosjes vindt u voordelig op 123schoon.nl.
 

Heeft u vragen over ons assortiment? Of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op. Dan kunnen wij u helpen.