123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Volledig assortiment van Scrub Daddy

Muizen bestrijden

Artikelen om muizen mee te bestrijden kopen?

Op deze pagina vindt u diverse producten om muizen mee te bestrijden. Muizen knagen niet alleen alles kapot, ze zijn ook zeer onhygiënisch en nemen diverse ziektes met zich mee. Daarom is het verstandig om de beestjes direct te bestrijden of te weren. Bestel vandaag nog en ontvang het artikel morgen al in huis.


HG X muizenval (2 stuks) SHG00239
vergroten
Omschrijving De HGX muizenval vangt en doodt muizen. Het effectieve klap-systeem dient gevuld te worden met muizen lokmiddel (bijvoorbeeld pindakaas). Plaats de val vervolgens op een plek waar de muis regelmatig komt.  U kunt een dode muis in de afvalbak laten vallen zonder de muis aan te raken. De verpakking bevat twee muizenvallen die meerdere malen te gebruiken zijn.

Getoonde afbeelding van het product kan afwijken i.v.m. overgang verpakking.
Specificaties
Merk: HG Geschikt voor: Muizen
Type: Ongediertebestrijding Aantal: 2 stuks
Soort: Muizenval
Nu bestellen is maandag in huis
€ 5,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 4,92 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
HG lokbox tegen muizen SHG00289
vergroten
Omschrijving Last van muizen? Gebruik een HG lokbox. Hiermee bent u snel van uw muizenoverlast af. In de lokbox stopt u namelijk lokpasta, wat door de muizen opgegeten én meegenomen naar hun nest wordt. Zo maakt u hiermee korte metten met meerdere muizen tegelijkertijd, zonder dat u hierbij vieze muizenvallen of -klemmen nodig heeft. Bovendien is de lokbox onbeperkt navulbaar, makkelijk af te sluiten en hierdoor ongevaarlijk voor kinderen en huisdieren.

Getoonde afbeelding van het product kan afwijken i.v.m. overgang verpakking.
Specificaties
Merk: HG Geschikt voor: Muizen
Type: Ongediertebestrijding Aantal: 1 stuks
Soort: Lokdoosje Extra info: Veiligheidsinformatie
Nu bestellen is maandag in huis
€ 11,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 9,50 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Ecostyle Muis en Rat vrij (50 m2) SEC01032
vergroten
Omschrijving Last van muizen en ratten? Of wilt u preventief bestrijden? Gebruik dan Ecostyle Muis en Rat vrij. Dit apparaatje zendt een ultrasoon geluid uit dat het natuurlijke gedrag van muizen en ratten verstoort. Hierdoor zullen ze de ruimte vermijden. De variërende frequentie van het geluid zorgt voor een effectieve werking en blijft de beesten verjagen.

Plaats het apparaatje met de stekker in een stopcontact, laag bij de vloer. Het werkt direct, 24 uur per dag. Het kan zijn dat u zelf het geluid ook hoort, maar dat is niet schadelijk voor het gehoor. Katten en honden kunnen het geluid niet horen. Ook andere elektrische apparatuur hebben geen last van dit product.

In deze verpakking zit één apparaatje, goed voor een ruimte van 50 m2. 
Specificaties
Merk: Ecostyle Geschikt voor: Muis en rat
Type: Ongediertebestrijding Aantal: 1 stuks
Soort: Ultrasone verjager
Andere oppervlakte nodig?   
Nu bestellen is maandag in huis
€ 23,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 19,79 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Ecostyle Muis en Rat vrij (80 m2) SEC01034
vergroten
Omschrijving Last van muizen en ratten? Gebruik dan Muis en Rat vrij van Ecostyle. Dit apparaatje zendt een ultrasoon geluid uit dat het natuurlijke gedrag van muizen en ratten verstoort. Hierdoor zullen ze de ruimte vermijden. De variërende frequentie van het geluid zorgt ervoor dat ze niet resistent worden.

Steek de stekker in het stopcontact, laag bij de vloer. Het werkt gelijk, en dat voor 24 uur per dag. Het kan zijn dat u zelf het geluid ook hoort, maar dat is niet schadelijk. Katten en honden kunnen het geluid niet horen. Ook andere elektrische apparatuur hebben geen last van dit product.

In deze verpakking zit één apparaatje, goed voor een ruimte van 80 m2. 
Specificaties
Merk: Ecostyle Geschikt voor: Muis en rat
Type: Ongediertebestrijding Aantal: 1 stuks
Soort: Ultrasone verjager
Andere oppervlakte nodig?   
Nu bestellen is maandag in huis
€ 42,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 35,50 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Ecostyle Muis en Rat vrij op batterij (50 m2) SEC01041
vergroten
Omschrijving Met dit apparaatje van Ecostyle verjaagt u muizen en ratten op diervriendelijke wijze. Het apparaat maakt een ultrasoon geluid dat het natuurlijke gedrag en de communicatie van muizen en ratten verstoort. De omgeving wordt zo ondraaglijk voor ze en ze zullen de ruimte vermijden. De variatie in het geluid zorgt ervoor dat de dieren niet resistent worden. 

Dit apparaatje werkt op batterijen en kunt u het beste laag bij de grond plaatsen in een ruimte van maximaal 50 m2. Het geluid kan hoorbaar zijn voor mensen, maar is onschadelijk. Katten en honden kunnen het geluid niet horen. 
Specificaties
Merk: Ecostyle Geschikt voor: Muis en rat
Type: Ongediertebestrijding Aantal: 1 stuks
Soort: Ultrasone verjager
Nu bestellen is maandag in huis
€ 42,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 35,50 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Ecostyle Muis en Rat vrij (130 m2) SEC01036
vergroten
Omschrijving Last van muizen en ratten? Gebruik dan Ecostyle Muis en Rat vrij. Dit apparaatje zendt een ultrasoon geluid uit dat het natuurlijke gedrag van muizen en ratten verstoort. Hierdoor zullen ze de ruimte vermijden. De variërende frequentie van het geluid zorgt voor een effectieve werking en blijft de beesten verjagen.

Plaats het apparaatje in een stopcontact, laag bij de vloer. Het werkt direct, 24 uur per dag. Het kan zijn dat u zelf het geluid ook hoort, maar dat is niet schadelijk voor het gehoor. Katten en honden kunnen het geluid niet horen. Ook andere elektrische apparatuur hebben geen last van dit product.

In deze verpakking zit één apparaatje, goed voor een grote ruimte van 130 m2. 
Specificaties
Merk: Ecostyle Geschikt voor: Muis en rat
Type: Ongediertebestrijding Aantal: 1 stuks
Soort: Ultrasone verjager
Andere oppervlakte nodig?   
Nu bestellen is maandag in huis
€ 56,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 47,07 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar

Muizen voordelig bestrijden

Muizen in uw huis kunnen zorgen voor schade, nare geurtjes en het kan zelfs invloed hebben op uw gezondheid. Neem daarom direct actie als u vermoed t dat u last heeft van muizen. Lees hieronder meer over muizen en het bestrijden van deze beestjes of bestel hierboven het artikel waar u naar op zoek bent.

Zo weet u dat u muizen heeft

Muizen kunnen een hoop schade achterlaten en ziektekiemen met zich meebrengen. Hieronder zetten wij op een rijtje hoe u de aanwezigheid van muizen in huis kunt herkennen.

 • Muizenkeutels
 • Knaagschade
 • Krassende geluiden
 • Poot- en staartafdrukken
 • Nare geur in afgesloten ruimtes
 • Muizennesten

Hoe komen muizen in mijn huis?

Muizen komen binnen via kiertjes, gaatjes, een openstaande deur of kruipen zelfs onder uw dakpannen door. De diertjes werken zich door de kleinste gaatjes en zijn daarom vaak lastig buiten de deur te houden. Muizen zijn voornamelijk op zoek naar etensresten en plekken om een nestje te bouwen. Met gemak knagen de dieren door vuilniszakken of verpakkingsmateriaal om voedsel te bemachtigen. Een schoon huis is dan ook vaak niet genoeg om de komst van muizen te voorkomen. Voedsel moet goed worden weggelegd en verpakt om muizen te weren.

Het bestrijden van muizen: ons assortiment

In ons assortiment vindt u de volgende artikelen om muizen te bestrijden.

 • Muizenval: er zijn twee soorten muizenvallen in ons assortiment. De muizenvallen met klem die worden geactiveerd als de muis hierop stapt. De klem raakt de beestjes op het lichaam en de muis zal hieraan overlijden. Daarnaast zijn er ook meer diervriendelijke muizenvallen. Deze bestaan uit doosjes die dichtgaan zodra de muis in de val zit. Zo is de muis opgesloten en niet dood.
 • Lokbox: deze lokbox bevat voor de muizen giftige lokpasta dat de muis opeet en meeneemt naar zijn nest. Zo maakt u korte metten met meerdere muizen tegelijkertijd. De boxen zijn herbruikbaar en sluit u bovendien makkelijk af, zodat deze ongevaarlijk zijn voor huisdieren en kinderen. 
 • Ultrasoon geluid: het geluid verstoort het natuurlijke gedrag van de muis. Hierdoor zullen de beestjes deze ruimte vermijden. Het geluid is hoorbaar voor sommige mensen, maar dit is niet schadelijk. Honden en katten zullen geen last hebben van het geluid.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Waarom heb ik een muis in huis?

Muizen leven in huizen waar ze genoeg ruimte hebben om zich ongezien voort te bewegen, een veilig nestje kunnen maken en waar ze genoeg voedsel kunnen vinden. Zelfs als voedsel goed verpakt is, kunnen muizen met hun scherpen tanden hierdoorheen knagen. Hierdoor kunnen muizen zich makkelijk overal huisvesten.

Hoe kom ik het snelst van muizen af?

Muizen kunt u vangen met een muizenval, u kunt een lokbox gebruiken of u kunt gebruik maken van een ultrasoon geluidsdoosje. Een muizenval is ideaal als u last heeft van één of een kleine groep muizen. Met een lokdoos pakt u eenvoudig grotere groepen muizen aan. Gebruik een ultrasoon geluidsdoosje om muizen te weren uit bepaalde ruimtes. Welk middel het beste werkt, ligt dus aan de omvang van de plaag en de grootte van uw huis.

Waar kan een muis niet tegen?

Muizen kunnen niet tegen ultrasoon geluid. Dit geluid is in de meeste gevallen niet hoorbaar voor mensen, honden en katten, maar is wel hoorbaar voor muizen. Hierdoor raakt hun natuurlijke gedrag verstoord en zullen zijn de kamer met dit geluid niet meer betreden. Deze geluidsdoosjes vindt u voordelig op 123schoon.nl.
 

Heeft u vragen over ons assortiment? Of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op. Dan kunnen wij u helpen.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten