123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Volledig assortiment van Scrub Daddy

Rupsen bestrijden

Rupsen bestrijdingsmiddelen kopen?

Bestel hier voordelig middelen om rupsen te bestrijden. Rupsen kunnen namelijk veel schade aanrichten aan planten waardoor deze minder goed groeien en zelfs kunnen sterven. Koop het middel vandaag nog en ontvang deze morgen al in huis.


Ecostyle RupsVrij (3x 2,5 gram)  SEC01024
vergroten
Omschrijving Ecostyle RupsVrij is hét middel om rupsen te bestrijden op uw planten. De rupsen eten van de bladeren en wanneer deze zijn bespoten met het middel, krijgen zij de werkzame stoffen binnen. De vraatzucht stopt binnen enkele uren en na 3 tot 5 dagen sterven de rupsen. In de verpakking zit 3 keer 2,5 gram (oplosbaar in water), goed voor 100 m2.

RupsVrij is onschadelijk voor bijen en vogels en kan worden gebruikt tegen rupsen, kleine wintervlinder en koolwitjes in uw sier-, moes- of fruittuin.
Specificaties
Merk: Ecostyle Geschikt voor: Rupsen
Type: Ongediertebestrijding Gewicht: 7,5 kg
Soort: Poeder Extra info: Veiligheidsinformatie
Nu bestellen is maandag in huis
€ 8,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 7,40 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Ecostyle Spruzit-R tegen insecten op sierplanten (concentraat, 100 ml)  SEC01019
vergroten
Omschrijving Ecostyle Spruzit-R kunt u gebruiken om sier-, kamer- en kuipplanten te beschermen tegen bladluis, trips en witte vliegen. Besproei de planten zowel aan de boven- als de onderzijde. Spruzit-R is een contactmiddel en daarvoor is het belangrijk dat alle aanwezige insecten goed geraakt worden. Het maakt overigens niet uit of de planten binnens- of buitenshuis staan. Voor optimaal effect past u de behandeling 's avonds of op bewolkte dagen toe, de werkzame stof kan door veel zon sneller zijn werking verliezen.

In de verpakking 100 ml concentraat, goed voor ongeveer 10 liter aan spuitvloeistof. Het product bevat 100% natuurlijk werkzame stoffen die veilig zijn in gebruik. 
Specificaties
Merk: Ecostyle Geschikt voor: Insecten
Type: Ongediertebestrijding Inhoud: 100 ml
Soort: Spray Extra info: Veiligheidsinformatie
Nu bestellen is maandag in huis
€ 12,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 10,70 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Ecostyle RupsVrij (25 gram)  SEC01025
vergroten
Omschrijving Last van rupsen op uw planten? Gebruik dan Ecostyle RupsVrij, hét middel om rupsen effectief te bestrijden. De rupsen eten van de bladeren en wanneer deze zijn bespoten met het middel, krijgen zij de werkzame stoffen binnen. De vraatzucht stopt binnen enkele uren en na 3 tot 5 dagen sterven de rupsen. In deze grootverpakking zit 25 gram (oplosbaar in water), goed voor 335 m2.

RupsVrij kan worden gebruikt tegen rupsen, kleine wintervlinder en koolwitjes in uw sier-, moes- of fruittuin en is onschadelijk voor bijen en vogels.
Specificaties
Merk: Ecostyle Geschikt voor: Rupsen
Type: Ongediertebestrijding Gewicht: 25 kg
Soort: Poeder Extra info: Veiligheidsinformatie
Nu bestellen is maandag in huis
€ 17,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 14,83 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar

Rupsen voordelig bestrijden

Bestrijd rupsen voordat uw planten worden opgegeten. Dit kan er namelijk voor zorgen dat uw planten beschadigen, minder goed groeien of zelfs afsterven. Lees hieronder meer over rupsen of bestel hierboven direct het rupsen bestrijdingsmiddel waar u naar op zoek bent.

Symptomen van een rupsenplaag

Rupsen zijn snelle vermenigvuldigers. De larven nemen in een korte tijd veel plantaardig voedsel op om zo snel mogelijk te groeien. De larven eten dus de bladeren van de planten op en zo kunnen delen van de plant zelfs helemaal kaal worden. Welke planten de rupsen het liefst opeten? Dat ligt aan de soort vlinder die het wordt. Zo zijn koolwitjes gek op divers koolsoorten en de sint-jacobsvlinder eet veel jacobskruiskruid. De diverse soorten rupsen maakt het soms lastig om een rupsenplaag aan te pakken.

Ons assortiment om rupsen te bestrijden

In ons assortiment vindt u diverse, zeer effectieve artikelen om rupsen te bestrijden zonder uw planten te beschadigen.

  • RupsVrij: Hiermee bestrijdt u rupsen die uw planten opeten. U bespuit uw planten met het middel. Als rupsen dit middel binnenkrijgen, gaan de werkzame stoffen van start waardoor de rupsen geen honger meer hebben. Zij sterven na 3 tot 5 dagen. Het middel bevat natuurlijke werkzame stoffen en is dus niet schadelijk voor planten.
  • Spruzit-R: Dit middel spuit u direct op de rupsen, die vervolgens zullen overlijden. Het middel beschermt de bladeren en is geschikt voor binnen- en buitenplanten.

Bestrijd rupsen met Ecostyle

De producten in ons assortiment zijn van Ecostyle. Ecostyle vindt het belangrijk om mens en milieu zo min mogelijk verstoren, maar wilt u toch een handje helpen bij het bestrijden van rupsen. Het merk zorgt ervoor dat het probleem wordt opgelost door samen te werken met de natuur en niet er tegen. Daarom zijn de producten ook niet schadelijk voor uw planten en bloemen.

Rupsen voorkomen

U kunt ook kleine aanpassingen maken aan uw tuin om de kans dat rupsen uw tuin betreden te verkleinen. Rupsen houden bijvoorbeeld niet van sterk geurende planten, zoals salie en bieslook. Ook is het verstandig om jonge plantjes af te dekken, deze zijn namelijk erg in trek bij rupsen en vlinders. Ook kan het plaatsen van een extra vogelhuisje geen kwaad. Vogels zijn de natuurlijke vijand van rupsen en dit zou uw tuin minder aantrekkelijk maken voor vlinders om eitjes te leggen.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Waar komt een rups vandaan?

Rupsen komen als larven uit eitjes die worden gelegd door een vlinder. Deze eitjes liggen op planten, waar de larven van zullen eten als deze uit de eitjes komen. De eitjes liggen bij elkaar en zijn vaak wit van kleur. De larven eten veel plantaardige voedingsstoffen in een korte periode en groeien zo uit tot een rups, die zich uiteindelijk ontpopt tot een vlinder.

Wat eten rupsen het liefst?

Rupsen eten het liefst blaadjes. Welke blaadjes de rups het liefst eet, hangt af van welke soort rups het is. Is het een rups die later ontpopt tot een koolwitje? Dan eet deze rups het liefste van bladeren van diverse koolsoorten. Zo is het favoriete eten van elke rups anders.

Waar leggen rupsen eieren?

Rupsen leggen geen eieren. Vlinders leggen eieren waar uiteindelijk larven uit komen die uitgroeien tot rupsen en zich vervolgens ontpoppen tot vlinders. Vlinders leggen hun eieren op planten. De eitjes zijn vaak wit en liggen samen in groepen op de bladeren.
 

Heeft u vragen over ons assortiment? Of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op. Dan kunnen wij u helpen.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten