123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
Email: info@123schoon.nl
meer dan 3 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

BBQ reiniger

BBQ reinigers kopen?

Bestel alle producten die u nodig heeft voor het schoonmaken van uw barbecue op 123schoon.nl. BBQ reinigers zijn speciaal gecreëerd voor het verwijderen van ingebrand vet en andere vuiligheden van de roosters van barbecues en grills, waardoor u het vuil gemakkelijk weg kunt poetsen. Als u deze reinigers in onze webshop bestelt heeft u ze morgen al in huis. Op zoek naar de juiste schuursponzen voor het reinigen van de barbecue? Ook die koopt u bij ons.


Ecolab Greaselift spuitflacon voor oven/grills/afzuigkappen (750 ml)  SEC00014
vergroten
Omschrijving Deze spray van Ecolab maakt het mogelijk om ovens, barbecues, grills en afzuigkappen te reinigen, voor een stralend schone keuken. De spray heeft ontvettende eigenschappen, waarmee een razendsnel en effectief resultaat behaald wordt. Zelfs hardnekkig vuil wordt hiermee verwijderd. 

Tijdens het gebruik komen er geen gevaarlijke dampen vrij en heeft u dus geen handschoenen, veiligheidsbril of gezichtsmasker nodig (tenzij warme oppervlakken gereinigd worden). De spray is makkelijk biologisch afbreekbaar en hierdoor een goede keuze voor het milieu. In de spuitflacon zit 750 ml.
Specificaties
Merk: Ecolab Capaciteit: 750 ml
Type: Ontvetter spray
Nu bestellen is morgen in huis
€ 16,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 13,64 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
HG oven, grill- en barbecuereiniger (500 ml)  SHG00006
vergroten
Omschrijving HG oven-, grill- en barbecuereiniger is een effectief middel voor het verwijderen van aangekoekt vet van ovens, barbecues of grills. Zelfs ingebrand vet kan worden verwijderd van bijvoorbeeld een ovenplaat of rooster. De sprayflacon maakt het eenvoudig om het vette oppervlak te besproeien. Wanneer u het oppervlak verwarmt (handwarme temperatuur) zal het reinigingsmiddel nog beter werken.
Specificaties
Merk: HG Capaciteit: 500 ml
Type: Keukenreiniger Inwerktijd: 3 - 5 min
Geschikt voor: Oven, grill en barbecue
Nu bestellen is morgen in huis
€ 6,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 5,37 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
HG barbecuereiniger (500 ml)  SHG00216
vergroten
Omschrijving HG barbecue-reiniger verwijdert vuil, vet en aangebrande etensresten op effectieve wijze van barbecueroosters en -onderdelen. De reinigingsspray werkt extra goed op een (hand)warm oppervlak. Na het inwerken kunt u het losgeweekte vuil met een borstel of schuurspons verwijderen.
Specificaties
Merk: HG Capaciteit: 500 ml
Type: Reiniger Inwerktijd: 3 - 5 min
Geschikt voor: Barbecue
Nu bestellen is morgen in huis
€ 6,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 5,74 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
HG oven & grill vernieuwingskit  SHG00222
vergroten
Omschrijving De HG oven- en grill reinigingskit bevat alles wat u nodig heeft voor het schoonmaken van de oven en grill, inclusief bakplaten en roosters. De krachtige inweekgel zorgt ervoor dat zelfs hardnekkig, aangekoekt vuil los komt. De gel is zeer geschikt voor verticale oppervlakken zoals ovenwanden. De set wordt geleverd compleet met kwast, ovenspons en plastic handschoenen.

Inhoud set:
 
- Oven en Grill inweekgel
- Kwast
- Ovenspons
- Kunstof handschoenen
Specificaties
Merk: HG Capaciteit: 600 ml
Type: Keukenreiniger Inwerktijd: 5 , 30 min
Geschikt voor: Oven en grill
Nu bestellen is morgen in huis
€ 13,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 11,53 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Karcher Kärcher 2.863-139.0 grofvuil asfilter  SKA05010
vergroten
Omschrijving Deze Kärcher asfilter heeft een metalen reservoir van 20 liter. Met de metalen slang kunnen er open haarden, sauna's en grillovens worden gereinigd. Ook is deze asfilter geschikt voor het zuigen van ruwe materialen als zand en zaagsel. De filter is geschikt voor alle multifunctionele alleszuigers en stofzuigers van de Kärcher Home & Garden serie.
Specificaties
Merk: Kärcher Capaciteit: 20 l
Type: Asfilter
€ 35,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 29,71 Exclusief 21% BTW )
beperkte voorraad

Bestel BBQ reinigers voor een schone barbecue op 123schoon.nl

Gaat u binnenkort uw barbecue schoonmaken? Speciale BBQ reinigers zijn dan noodzakelijk. Deze zijn speciaal ontworpen voor het schoonmaken van het rooster van een barbecue, hebben vaak ontvettende eigenschappen en zorgen er op de meest krachtige wijze voor dat al het vuil verdwijnt. Op 123schoon.nl verkopen wij verschillende HG BBQ reinigers waarmee u de barbecue snel en toch grondig kunt schoonmaken.

Barbecue reinigen: tips en tricks

De barbecue kan het beste gereinigd worden als u deze net gebruikt heeft. Als het rooster nog een beetje warm is trekt de BBQ reiniger het beste in het vuil van het rooster. Door de hitte laten aangekoekte vet- en etensresten bovendien sneller los, zodat u deze vervolgens makkelijker kunt verwijderen. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld een speciale HG BBQ reiniger en een stevige borstel of spons. Deze zijn zo stug dat ook ingebrand vet hiermee verdwijnt.

 

Let wel op dat u een goede borstel gebruikt. Zo is het gebruiken van een staalborstel op een rooster met chroomlaag niet verstandig, omdat het chroom hiermee kan loslaten. Vervolgens kan er eten aan blijven plakken, wat niet gezond is. Het gebruik van een nylon borstel is dan een beter idee. Voor RVS roosters is het gebruik van een pannenspons een aanrader en voor gietijzeren roosters kunt u wel een staalborstel gebruiken.

 

Let op: Als u warme oppervlakken gaat schoonmaken is het belangrijk om zeer voorzichtig te werk te gaan. Gebruik bijvoorbeeld handschoenen om te zorgen dat u zich niet brandt. De handschoenen die wij verkopen zijn stevig en hittebestendig. Tegelijkertijd zijn ze ook ergonomisch zeer prettig. Dit betekent dat u hierin goed kunt blijven bewegen.

 

Wij verkopen daarnaast ook asfilters. Deze kunt u aansluiten op een nat- of droogzuiger van Kärcher. Hiermee kunt u het as uit uw barbecue eenvoudig opzuigen. Door de microfilter komt het as niet in de stofzuigerzak terecht, maar wordt dit eruit gefilterd; zo kunt u het eenvoudig weggooien. Het materiaal is bovendien hittebestendig en dus ook geschikt voor het reinigen van een verwarmde barbecue.

Andere schoonmaakproducten voor uw tuin bestellen?

Bij het barbecueën kunnen er nog wel eens ongelukjes gebeuren. Heeft u bijvoorbeeld vetspetters op uw tuintegels overgehouden aan uw laatste barbecue? Bekijk dan ons ruime assortiment van tegelreinigers, waarmee ook zware vervuilingen verdwijnen. Zijn er ook vet- of etensresten op uw tuinmeubelen terechtgekomen? Met speciale reinigers voor tuinmeubelen maakt u ook deze onderdelen van uw tuin weer helemaal schoon.

 

Wilt u graag geholpen geworden bij het kiezen van de juiste BBQ reinigers? Neem dan contact ons op, wij helpen u graag.