123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 3,5 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Drukspuit

Drukspuit kopen?

Op deze pagina kunt u een drukspuit kopen voor het vernevelen of reinigen van verschillende oppervlakken. Filter op type, toepassing (geschikt voor) of capaciteit om altijd de juiste drukspuit te vinden.


Gloria fijnsproeier voor vernevelen CleanMaster Extreme EX05 (0,5 liter)  SGO00041
vergroten
Omschrijving Deze Gloria CleanMaster Extreme fijnsproeier is geschikt voor het vernevelen van allerlei oppervlakken met ontvettende middelen. Voeg aan de tank namelijk reinigings- of desinfectiemiddelen toe om oppervlakken eenvoudig te kunnen reinigen of ontsmetten. De sproeier heeft een ruime inhoud van 0,5 liter en is geschikt om gevuld te worden met (alkalische) middelen met een pH-waarde van 4 tot 11. 

Bestaande uit een stabiele en stevige kunststofhouder (gemaakt van polyethyleen) en een ergonomisch ontworpen handgreep is dit product verder niet alleen betrouwbaar, maar ook comfortabel. Zo wordt uw gebruikersgemak hiermee gegarandeerd.

De traploos verstelbare hollekegelsproeikop zorgt er daarnaast voor dat u altijd genoeg middel gebruikt en dat u verschillende sproeistanden kunt uitkiezen. De precisiepomp heeft bovendien een dubbele werking, zodat één keer pompen gelijk staat aan twee keer sproeien. En dankzij de transparante zichtstreep kunt u altijd controleren of er nog genoeg reinigingsmiddel in de sproeier zit en weet u zeker of bijvullen nodig is. 
Specificaties
Merk: Gloria Capaciteit: 0.5 l
Type: Fijnsproeier Afmetingen: 11,5 x 27 x 9 cm (bxhxd)
Geschikt voor: Vernevelen vloeistoffen Gewicht: 120 gr
Kleur: Blauw-wit
Nu bestellen is morgen in huis
€ 9,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 8,22 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Gloria fijnsproeier voor vernevelen CleanMaster Extreme EX10 (1 liter)  SGO00042
vergroten
Omschrijving Gebruik deze Gloria CleanMaster Extreme fijnsproeier voor het vernevelen en reinigen van diverse oppervlakken met ontvettende middelen. De fles is namelijk te vullen met geschikte reinigings- of desinfectiemiddelen, waarna het schoonmaken of ontsmetten hiermee eenvoudig gaat. De sproeier heeft een ruime inhoud van 1 liter, en dankzij de transparante zichtstreep kunt u altijd duidelijk zien wanneer de tank bijgevuld dient te worden. Dit product is geschikt voor (alkalische) middelen met een pH-waarde van 4 tot 11.

Dit product is daarnaast betrouwbaar en zorgt voor een hoog gebruikersgemak. Dit komt niet alleen doordat er bij het maken van de tank gebruik gemaakt is van stevig polyethyleen, maar ook door de voetring (die ultieme stabiliteit garandeert) en door de ergonomisch ontworpen handgreep. De fles is oliebestendig en sterk.

Verder is sproeikoop traploos verstelbaar, zodat u verschillende sproeistanden kunt uitkiezen om de sproeier voor iedere toepassing geschikt te maken. Het feit dat de pomp een dubbele werking heeft, wat betekent dat één keer pompen gelijk staat aan twee keer sproeien, verhoogt het gemak ook. Zo gaat schoonmaken, reinigen en ontsmetten van diverse oppervlakken hiermee eenvoudig.
Specificaties
Merk: Gloria Capaciteit: 1 l
Type: Fijnsproeier Afmetingen: 12 x 33 x 10,5 cm (bxhxd)
Geschikt voor: Vernevelen vloeistoffen Gewicht: 160 gr
Kleur: Blauw-wit
Nu bestellen is morgen in huis
€ 9,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 8,22 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Gloria drukspuit hobby 100 (1 liter)  SGO00020
vergroten
Omschrijving Met deze drukspuit van Gloria kunt u eenvoudig uw woning, balkon of tuin schoonmaken. De compacte drukspuit is ideaal om gewoon in de hand te houden. Door het ergonomische ontwerp voelt het vasthouden hiervan zeer comfortabel.

De drukspuit bestaat uit een verstelbare sproeier. Deze kan ingedrukt worden of vastgezet worden om continu te sproeien. Verder is de drukspuit voorzien van een veiligheidsventiel. Hiermee verspreidt u bijvoorbeeld bestrijdingsmiddelen met een zeer fijne verneveling. De spuit dient wel altijd omgespoeld te worden na gebruik met zuren of giftige middelen. 

In de drukspuit past 1 liter. Door de transparante strook ziet u altijd of deze bijgevuld dient te worden. De grote opening maakt hervullen zeer eenvoudig.
Specificaties
Merk: Gloria Kleur: Geel-blauw
Type: Drukspuit Capaciteit: 1 l
Geschikt voor: Vernevelen vloeistoffen Materiaal: Kunststof
Nu bestellen is morgen in huis
€ 14,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 12,36 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Gloria drukspuit voor vernevelen CleanMaster Performance PF12 (1,25 liter)  SGO00043
vergroten
Omschrijving Deze drukspuit van Gloria is geschikt voor het vernevelen van diverse oppervlakken. Aan de ruime tank van 1,25 liter kunt u namelijk verschillende reinigings- en desinfectiemiddelen toevoegen, om ontsmetting of professionele reiniging eenvoudiger te maken. Check met de transparante zichtstreep bovendien altijd of bijvullen noodzakelijk is. De spuit is geschikt voor (alkalische) middelen met een pH-waarde van 2 tot 9. 

Deze drukspuit is uitgerust met FKM-afdichtingen, waardoor deze bestand is tegen chemicaliën, extreme temperaturen en veroudering. De tank is gemaakt van stevig kunststof en is voorzien van een al net zo krachtige kunststof pomp. Door de voetring blijft de spuit verder altijd stabiel staan, waardoor dit een betrouwbare optie is. Ook het afblaas- en veiligheidsventiel dragen bij aan het verhogen van de veiligheid.

De drukspuit heeft daarnaast een maximale werkdruk van 3 bar en kan dus een langere tijd een gelijkblijvend sproeibeeld produceren. Het sproeibeeld is wel verstelbaar, zodat u dit kunt aanpassen aan de toepassing. Zo kiest u zelf hoeveel reinigingsmiddel er steeds uit de tank moet komen. En door de ergonomisch gevormde handgreep is het reinigen van de oppervlakken hiermee tot slot ook een zeer comfortabele ervaring. 

Meer informatie:
Handleiding (PDF)
Specificaties
Merk: Gloria Afmetingen: 20 x 32,5 x 13 cm (bxhxd)
Type: Drukspuit Gewicht: 0,68 kg
Geschikt voor: Vernevelen vloeistoffen Materiaal: Kunststof
Kleur: Blauw-wit Handleiding: PDF
Capaciteit: 1.25 l
Nu bestellen is morgen in huis
€ 27,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 22,73 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Gloria drukspuit voor sproeibare houtbeschermingsolie en glazuren (1,25 liter)  SGO00038
vergroten
Omschrijving Deze Gloria drukspuit is ideaal voor het snel, eenvoudig en veilig onder handen nemen van verschillende houten oppervlakken. Sproeien in plaats van borstelen zorgt voor extra gemak én vaak voor een mooier resultaat. U kunt de drukspuit gebruiken voor het verspreiden van sproeibare houtbeschermingsolie of (op water gebaseerde) glazuren over diverse houten oppervlakken.

Deze drukspuit heeft een vulinhoud van 1,25 liter en is door het kleine en compacte formaat eenvoudig mee te dragen. Het ergonomisch ontworpen handvat zorgt ervoor dat elke klus hiermee op een comfortabele wijze geklaard wordt. De drukspuit heeft verder een maximale bedrijfsdruk van 3 bar en zorgt er, door zijn vlakstraalsproeier met een sproeihoek van 110°, voor dat er een optimale en gelijkmatige verdeling is van het middel dat u gebruikt.

Er is niet alleen sprake van stevige FKM-afdichtingen, maar ook van een extra sterke kunststof tank. Door het afblaas- en veiligheidsventiel worden een hoge betrouwbaarheid en veiligheid gegarandeerd en de voetring zorgt ervoor dat de fles altijd stabiel blijft staan. En door de transparante zichtstreep weet u bovendien altijd wanneer bijvullen nodig is. 
Specificaties
Merk: Gloria Capaciteit: 1.25 l
Type: Drukspuit Afmetingen: 39,5 x 31 x 13 cm (bxhxd)
Geschikt voor: Houtbeschermingsolie en glazuren Gewicht: 560 gr
Kleur: Geel-blauw Materiaal: Kunststof
Productimpressie
Gloria drukspuit voor sproeibare houtbeschermingsolie en glazuren (1,25 liter)
vergroten vergroten vergroten
Nu bestellen is morgen in huis
€ 27,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 23,10 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Gloria drukspuit voor sproeibare houtbeschermingsolie en glazuren (5 liter)  SGO00037
vergroten
Omschrijving Gaat u uw houten schuur, hek of andere houten oppervlak onder handen nemen? Deze Gloria drukspuit is dan perfect! Deze spuit is geschikt voor het verspreiden van sproeibare houtbeschermingsolie of (op water gebaseerde) glazuren over diverse oppervlakken, en dat op een eenvoudige, snelle én veilige manier. Door de schouderriem kunt u de spuit met tank bovendien eenvoudig meedragen, zodat dit het comfort en de flexibiliteit biedt die bij vele klussen gewenst is. De ergonomisch ontworpen knijpkraan zorgt ook voor een hoog gebruikersgemak. 

De meegeleverde container heeft een tankinhoud van 5 liter. Door de maximale druk van 3 bar wordt er altijd een goed resultaat bereikt, in een niet al te lange tijd. De sproeihoek van 110° zorgt er verder voor dat er een gelijkmatige verdeling van de beschermingsolie of het andere product is over het te behandelen oppervlak. 

Het vlakstraalmondstuk is voorzien van stevige FKM-afdichtingen, die een hoge betrouwbaarheid bieden. Ook de tank zelf is gemaakt van extra sterk materiaal (kunststof), en er is tevens sprake van een hoge rendementspomp. Dankzij de grote vultrechter kunt u de tank daarnaast eenvoudig bijvullen als deze leeg is. De zichtstreep laat duidelijk zien wanneer dit nodig is. En afblaas- en veiligheidsventielen zorgen tot slot voor een hogere veiligheid. 
Specificaties
Merk: Gloria Capaciteit: 5 l
Type: Drukspuit Afmetingen: 18,5 x 18,5 x 16,5 cm (bxhxd)
Geschikt voor: Houtbeschermingsolie en glazuren Gewicht: 1,39 kg
Kleur: Geel-blauw Materiaal: Kunststof
Productimpressie
Gloria drukspuit voor sproeibare houtbeschermingsolie en glazuren (5 liter)
vergroten
Nu bestellen is morgen in huis
€ 31,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 26,40 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Gloria drukspuit voor vernevelen Performance PF50 (5 liter)  SGO00044
vergroten
Omschrijving Deze handige drukspuit van Gloria is geschikt voor het vernevelen van diverse oppervlakken. Hiervoor kunnen verschillende reinigings- en desinfectiemiddelen gebruikt worden, ook zure of alkalische reinigingsmiddelen met een zeer geringe pH-waarde (van 2 tot 9) of koolwaterstoffen. Er is sprake van een tankinhoud van 5 liter en de transparante zichtstreep maakt duidelijk wanneer bijvullen nodig is. 

De FKM-afdichtingen zijn bestand tegen chemicaliën en extreme temperaturen. Er is verder gebruik gemaakt van krachtig en stevig kunststof en oliebestendig materiaal. De tank is daarnaast voorzien van een kunststof spuitstok met zuurbestendige vlakstraalsproeier en een gewapende PVC-slang, allemaal ook gemaakt van hoogwaardig materiaal. De voetring en het afblaas- en veiligheidsventiel zorgen er bovendien voor dat ultieme stabiliteit en veiligheid gegarandeerd worden. 

De maximale werkdruk van 3 bar zorgt ervoor dat er een hoog sproeibeeld is, voor snelle en eenvoudige reiniging. Ook voor grotere klussen is dit product dus geschikt, doordat er steeds een grote hoeveelheid reinigings- of desinfectiemiddel uit de spuit komt.

Door de kunststof verlengglans (met een lenge van 50 cm) kunt u overal goed bij, en in combinatie met de ergonomische knijpkraan biedt dit een comfortabele ervaring. Doordat u de tank tot slot op de schouder kunt dragen is deze makkelijk en flexibel mee te nemen naar diverse klusjes. 

Meer informatie:
Handleiding (PDF)
Specificaties
Merk: Gloria Afmetingen: 19 x 54,5 x 17,5 cm (bxhxd)
Type: Drukspuit Gewicht: 1,8 kg
Geschikt voor: Vernevelen vloeistoffen Materiaal: Kunststof
Kleur: Blauw-wit Handleiding: PDF
Capaciteit: 5 l
Nu bestellen is morgen in huis
€ 69,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 57,44 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Gloria drukspuit compressor 1.5-2.5 bar (excl. 18V Bosch accu en oplader)  SGO00039
vergroten
Omschrijving Deze drukspuit compressor van Gloria is te gebruiken voor Gloria drukspuiten met een capaciteit van minder dan 3 liter en zorgt ervoor dat de gewenste druk tijdens het sproeien exact wordt aangehouden. Zo hoeft u niet meer handmatig te pompen, maar kunt u continu blijven sproeien of benevelen. Met het bedieningspaneel kunt u de compressor eenvoudig instellen op de juiste druk. Gebruik het apparaat zo om langdurig een waterdruk van 1,5 of 2,5 bar te behouden. 

Deze drukspuit compressor werkt op een 18V accu, die niet meegeleverd wordt. U kunt bij ons een 18V accu (2,5 Ah) of een 18V accu (4 Ah) aanschaffen. Op het bedieningspaneel ziet u vervolgens altijd nauwkeurige informatie over de actuele laadstatus van de accu.
Specificaties
Merk: Gloria Kleur: Zwart-blauw
Type: Compressor Afmetingen: 14 x 21,5 x 10,5 cm (bxhxd)
Geschikt voor: Gloria drukspuiten > 3L Gewicht: 770 gr
Productimpressie
Gloria drukspuit compressor 1.5-2.5 bar (excl. 18V Bosch accu en oplader)
vergroten vergroten vergroten
Nu bestellen is morgen in huis
€ 84,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 69,83 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% BTW)

Populaire producten