123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Opblaaspomp

Opblaaspomp kopen?

Bestel op deze pagina een opblaaspomp voor het opblazen van zwembaden, zwembadartikelen of opblaasspeelgoed. Hier vindt u zowel luchtpompen als voetpompen met verschillende adapters, zodat u voor ieder opblaasbaar artikel een geschikte pomp kunt vinden.


Bestel voordelig een opblaaspomp voor uw zwembad

Bij ons vindt u diverse opblaaspompen voor onder andere uw zwembad, zwembadartikelen of opblaasspeelgoed. We verkopen onder andere een voetpomp, handpomp en elektrische pomp. Bekijk hierboven ons assortiment of lees hieronder meer over de opblaaspompen die u kunt vinden in onze webshop.

Zwembad opblaaspomp assortiment

U kunt ons assortiment opsplitsen in drie soorten opblaaspompen, namelijk een voetpomp, handpomp en elektrische pomp. Onze voetpomp is eenvoudig te gebruiken. U krijgt drie ventilatieadapters meegeleverd. Sluit de juiste adapter aan en gebruik uw voet om uw zwembad(artikel) op te blazen. De voetpomp kan naast opblazen ook iets leegzuigen.

 

De handpomp kunt u gebruiken door het handvat vast te pakken en steeds omlaag te duwen. U kunt deze pomp gebruiken voor het opblazen van uw zwembad, uw zwembadartikelen en zwemspeelgoed. Ook deze pomp krijgt drie ventilatieadapters meegeleverd. Een andere soort luchtpomp die wij verkopen is vergelijkbaar met een fietsbandpomp. U zet uw voeten op de onderkant van de pomp om het te stabiliseren en net zoals bij een fietspomp gaat u steeds op en neer. Ook de handpompen zijn in staat om lucht uit een artikel te halen.

 

Tot slot vindt u bij ons ook elektrische opblaaspompen. Wij verkopen onder ander andere een elektrische luchtpomp die op stroom werkt. De adapter die wordt meegeleverd is geschikt voor 220/240V en 12V. Daarnaast verkopen wij ook nog een elektrische pomp die werkt op batterijen. De batterijen zijn snel en makkelijk op te laden met een USB-telefoonoplader of powerbank. Let wel op dat u alleen oplaadbare batterijen gebruikt in deze opblaaspomp. Ook deze elektrische pompen beschikken over drie ventilatieadapters.

Zwembad opblaaspomp toepassingen

De opblaaspompen in ons assortiment zijn te gebruiken voor veel verschillende toepassingen, deels vanwege de drie ventilatieadapters. Zo’n opblaaspomp is kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor het opblazen van een zwembad. Ook kunnen onze opblaaspompen de lucht uit een zwembad halen. Een opblaaspomp is ook te gebruiken voor:

  • Opblaasspeelgoed;
  • Luchtbedden;
  • Zwemringen;
  • Strandballen;
  • En alle andere opblaasbare zwembadartikelen.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Welke pomp gebruik ik voor een opblaasbaar zwembad?

Als u voor comfort en gemak wil gaan, dan zou het handig kunnen zijn om een voetpomp te kopen. Hiermee hoeft u niet te bukken en kunt u makkelijk met uw voet het zwembad oppompen. Voor nog meer gemak kunt u ook een elektrische opblaaspomp kopen. Indien u het niet erg vindt om wat moeite te doen kunt u ook een handpomp kopen.

Hoe zorg ik ervoor dat de zwembadpomp op mijn zwembad past?

De zwembad opblaaspompen beschikken over meerdere ventieladapters. De voetpomp, handpomp en elektrische pomp hebben drie verschillende ventieladapters, zodat de pomp op vrijwel ieder ventiel aangesloten kan worden.
 

Heeft u nog vragen over het testen en meten van uw zwembadwater of over ons assortiment test- en meetmiddelen? Neem dan contact met ons op, zodat we u kunnen helpen.