123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Zwembad reinigingsponsjes

Zwembad reinigingssponsjes kopen?

Bent u op zoek naar reinigingssponsjes voor het schoonmaken van de zwembadfolie van uw opblaasbare zwembad of opzetzwembad? Bekijk op deze pagina ons assortiment. In combinatie met een rand- of basisreiniger verwijdert u zo eenvoudig de vervuilingen uit uw bad.


Voordelig zwembad reinigingssponsjes kopen

Met zwembad reinigingssponsjes reinigt u eenvoudig uw zwembad. De sponsjes zijn ideaal voor het reinigen van vette randen op waterniveau of om zwembadfolie te schrobben. De sponzen bestaan uit twee kanten, een schuurkant en een zachtere kant. Met dank aan de handige inhammen, is de spons makkelijk vast te houden tijdens het schoonmaken. De sponzen zijn ideaal in gebruik met rand- en basisreiniger.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Waar gebruik ik een zwembad reinigingsspons voor?

Een zwembad reinigingsspons is ideaal voor het schrobben van zwembadfolie en het reinigen van vette, vieze zwembadranden op waterniveau. Op zoek naar een zwembad reinigingsspons? Bekijk ons assortiment op 123schoon.nl.

Hoe vaak moet ik een zwembad reinigingsspons gebruiken?

Een zwembad reinigingsspons komt van pas als u het zwembad gaat reinigen met basis- of randenreiniger. De spons is dankzij de twee zijdes en handige grip eenvoudig te gebruiken voor deze klusjes.
 

Wilt u meer weten over zwembad reinigingssponsjes? Of heeft u nog andere vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.