123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste reinigers tegen groene aanslag

Opblaaspomp

Opblaaspomp kopen?

Bestel op deze pagina een opblaaspomp voor het opblazen van zwembaden, zwembadartikelen of opblaasspeelgoed. Hier vindt u zowel luchtpompen als voetpompen met verschillende adapters, zodat u voor ieder opblaasbaar artikel een geschikte pomp kunt vinden.


Bestway Voetpomp Air Step (1,4 liter volume, Bestway)  SBE00086
vergroten
Omschrijving Met deze voetpomp van Bestway blaast u al uw opblaasbare zwembadspullen eenvoudig en snel op. De pomp is namelijk speciaal gemaakt om een maximale luchtstroom te verzekeren. Daarnaast heeft de pomp een flexibele slang én worden er drie ventieladapters meegeleverd, zodat u zeker weet dat de pomp op vrijwel ieder ventiel past. Naast opblazen kan de pomp bovendien ook leegzuigen. Het product heeft een formaat van 28 bij 22 cm en een volume van 1,4 liter.
Specificaties
Merk: Bestway Kleur: Zwart-geel
Type: Pomp
Productimpressie
Bestway voetpomp Bestway opblaasbare eenhoorn Bestway opblaasbare eenhoorn
vergroten vergroten vergroten
€ 6,95 (Tijdelijk uitverkocht) (Inclusief 21% BTW)
( € 5,74 Exclusief 21% BTW )
Bestway Luchtpomp Airhammer (1,85 liter volume, Bestway)  SBE00088
vergroten
Omschrijving Met deze luchtpomp van Bestway heeft u in een mum van tijd al uw zwembadspullen, zoals opblaasbare zwembaden en zwemspeelgoed, opgeblazen. Deze pomp heeft namelijk een grote luchtkamer en is speciaal geschikt om een maximale luchtstroom te verzekeren. Daarnaast heeft de pomp een flexibele slang én worden er drie ventieladapters meegeleverd, zodat u zeker weet dat de pomp op vrijwel ieder ventiel past. Naast opblazen kan de pomp bovendien ook leegzuigen. De pomp heeft een hoogte van 36 cm en een volume van 1,85 liter.
Specificaties
Merk: Bestway Kleur: Zwart
Type: Handpomp
Productimpressie
Bestway luchtpomp Bestway luchtpomp
vergroten vergroten
Nu bestellen is maandag in huis
€ 7,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 6,57 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Bestway Luchtpomp airhammer 37 cm (Bestway)  SBE00116
vergroten
Omschrijving Met deze luchtpomp van Bestway heeft u in een mum van tijd al uw zwembadspullen opgeblazen. Deze pomp heeft namelijk een grote luchtkamer en is speciaal geschikt om een maximale luchtstroom te verzekeren. Daarnaast heeft de pomp een flexibele slang én worden er drie ventieladapters meegeleverd, zodat u zeker weet dat de pomp op vrijwel ieder ventiel past. Naast opblazen kan de pomp bovendien ook leegzuigen. De pomp heeft een hoogte van 37 cm en een volume van 2,8 liter.
Specificaties
Merk: Bestway Kleur: Zwart
Type: Luchtpomp
Productimpressie
Bestway luchtpomp Bestway luchtpomp
vergroten vergroten
Dit product mag maximaal 1 keer besteld worden.
Nu bestellen is maandag in huis
€ 11,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 9,88 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Bestway Luchtpomp Airhammer (3,5 liter volume, Bestway)  SBE00089
vergroten
Omschrijving Blaas uw opblaasbare zwembad, zwembadspeelgoed of andere zwembadspullen snel en eenvoudig op met deze luchtpomp van Bestway. De pomp heeft een grote luchtkamer en pompt zowel bij opwaartse als bij neerwaartse bewegingen lucht in de zwembadaccessoires. Zo is er altijd sprake van een optimale luchtstroom.

Door de flexibele slang en de drie ventieladapters profiteert u hiermee bovendien van een grote flexibiliteit. Hierdoor past de pomp namelijk op vrijwel ieder ventiel en kunt u deze gebruiken voor vele opblaasbare artikelen. Verder kunt u met deze pomp ook lucht uit het artikel halen, zodat niet alleen oppompen maar ook opbergen mogelijk gemaakt wordt. De pomp heeft een hoogte van 48 cm en een volume van 3,5 liter.
Specificaties
Merk: Bestway Kleur: Zwart
Type: Handpomp
Nu bestellen is maandag in huis
€ 15,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 13,18 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Bestway Elektrische luchtpomp voor 220/240V of 12V (Bestway)  SBE00090
vergroten
Omschrijving Deze elektrische pomp van Bestway is perfect voor het opblazen of leegpompen van uw opblaasbare zwembad, luchtbed of andere opblaasfiguren. Doordat er drie verschillende opzetstukken worden meegeleverd is deze pomp voor vrijwel alle ventielen geschikt. 

Deze luchtpomp heeft een adapter die geschikt is voor 220/240V én voor 12V. Ook is de pomp CE/EAC/GS en E-merk gecertificeerd.
Specificaties
Merk: Bestway Handleiding: PDF
Type: Electrische pomp Extra info: uw oude apparaat
Kleur: Zwart
Productimpressie
Bestway elektrische luchtpomp
vergroten
Dit product mag maximaal 1 keer besteld worden.
€ 16,95 (Tijdelijk uitverkocht) (Inclusief 21% BTW)
( € 14,01 Exclusief 21% BTW )
Bestway Elektrische luchtpomp op batterijen (Bestway)  SBE00091
vergroten
Omschrijving Deze elektrische pomp van Bestway werkt op batterijen. De batterijen in deze pomp zijn snel en makkelijk oplaadbaar met een USB-telefoonoplader of powerbank. Met de luchtpomp blaast u opblaasbare zwembaden, luchtbedden, zwemringen, strandballen en andere opblaasfiguren op. 

Er worden drie verschillende opzetstukken meegeleverd en hierdoor is deze pomp voor vrijwel alle ventielen geschikt. Bovendien kunt u met deze pomp zowel opblazen als snel laten leeglopen. Meegeleverd worden vier 1500 mAh oplaadbare batterijen.
Specificaties
Merk: Bestway Batterijen inbegrepen: ja
Type: Electrische pomp Extra info: uw oude apparaat
Kleur: Zwart
Productimpressie
Bestway elektrische luchtpomp
vergroten
Nu bestellen is maandag in huis
€ 29,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 24,38 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Bestway Voetpomp Air Step (1.6 liter volume, Bestway)  SBE00084
vergroten
Omschrijving Blaas met deze voetpomp van Bestway al uw zwembandjes, luchtbedden, strandballen en andere opblaasbare zwemspullen op. Dit doet u zonder te bukken, met behulp van uw voet, waardoor dit een stuk comfortabeler is. 

De pomp verzekert daarnaast een maximale luchtstroom, zodat het opblazen altijd snel en effectief gebeurt. Bovendien is er sprake van een flexibele slang en worden er drie ventieladapters meegeleverd. Dit zorgt ervoor dat u de pomp voor vrijwel ieder ventiel kunt gebruiken. 

Deze pomp kan niet alleen gebruikt worden om zwembadproducten op te blazen, maar ook om ze na gebruik weer leeg te zuigen. Het product heeft een formaat van 28 bij 22 cm en een volume van 1,6 liter.
Specificaties
Merk: Bestway Kleur: Zwart-geel
Type: Pomp
€ 9,95 (Tijdelijk uitverkocht) (Inclusief 21% BTW)
( € 8,22 Exclusief 21% BTW )

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten