123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Zwembaden

Opblaas zwembaden en opzetzwembaden kopen

Wij bieden een uitgebreid assortiment aan diverse zwembaden, zoals opzetzwembaden en opblaasbare zwembaden. Ook voor peuterzwembaden en familiezwembaden bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast vindt u bij ons ook alle accessoires die u voor uw tuinzwembad nodig kan hebben. Al onze producten zijn van de hoogste kwaliteit en worden razendsnel bij u thuis geleverd.

Tuin zwembaden

Bij het uitkiezen van een zwembad voor in de tuin zijn er een aantal zaken waar u rekening mee dient te houden. Er zijn namelijk verschillende soorten zwembaden op de markt. Deze kunnen onder andere verschillen qua grootte, vorm of het materiaal dat er gebruikt is. Hieronder leest u een paar tips voor het kopen van een zwembad voor in de tuin.

De verschillen tussen een opzetzwembad en opblaasbaar zwembad

Een opblaasbaar zwembad is razendsnel opgezet. Deze heeft namelijk alleen een opblaasbare rand waardoor deze binnen enkele minuten klaar is voor gebruik. Eenvoudig en snel opgezet dus. Een opzetzwembad is extra stevig, omdat deze gestabiliseerd wordt door een frame. Hierdoor kost het opzetten meer tijd, maar staat het zwembad stabieler. Ook kan deze blijven staan in de winter.

Bestaan er tuin zwembaden voor kinderen?

Als u een tuin zwembad voor kinderen zoekt heeft is de diepte en robuustheid van het zwembad een belangrijke factor. Bij ons vindt u speciale kinderzwembaden waarbij hier rekening mee gehouden is. Het meest ondiepe zwembad is 20 cm en het diepste zwembad is 76 cm. Deze zwembaden voor kinderen zijn gemaakt van stevig materiaal en zijn zeer betrouwbaar.

 

Daarnaast zijn er ook speciale babyzwembaden of peuterzwembaden voor jongere kinderen en kinderzwembaden voor de wat oudere kinderen. Ook leuk zijn speelzwembaden, die meestal een bepaald thema hebben. Al deze zwembaden pompt u makkelijk op met een voetpomp, handpomp of elektrische pomp.

Handige zwembadaccessoires

Er zijn verschillende accessoires die u kunt gebruiken bij het opzetten van een zwembad, het onderhouden van het zwembad, het schoonhouden van het zwembad en het verlengen van de levensduur. Denk hierbij aan zwembad tegels, een afdekzeil, zwembadtrap of zwembad filter. Bij ons vindt u een ruim assortiment aan accessoires. Lees hieronder meer informatie over de beschikbare accessoires voor een opblaasbaar of opzetzwembad:

  • Zwembad tegels voor uw zwembad: Om te zorgen dat oneffenheden op de grond geen beschadigingen achterlaten op het zwembad is een grondzeil belangrijk.
  • Afdekzeil voor uw zwembad: Bescherm het zwembadwater tegen blaadjes, ongedierte en andere invloeden van buitenaf door het bad 's avonds af te dekken met een afdekzeil.
  • Zwembadtrap: Bij een hoger zwembad is een zwembadtrap noodzakelijk om in en uit het bad te kunnen klimmen.
  • Zwembad filter pomp: Met een pomp wordt het zwembadwater gefilterd op kleine stofdeeltjes en bijvoorbeeld zand. In filterpompen horen vervangbare cartridges.
  • Zwembadreiniging: Met onze ruime assortiment aan zwembadreinigers onderhoudt u uw zwembad te allen tijde. Gebruik bijvoorbeeld anti-alg of chloortabletten om het zwembadwater gezond te houden. Hoe u uw zwembadwater goed kunt onderhouden leest u in onze blog met handige tips over zwembadreinigers.

Bij sommige van onze zwembaden worden diverse accessoires meegeleverd. Deze kunt u vinden in de productbeschrijving. Check daarom goed welke accessoires u nog nodig heeft!

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Kan ik een zwembad vullen met regenwater?

Het vullen van een zwembad met regenwater raden wij af. Het is beter om leidingwater te gebruiken. Dit heeft te maken met de afwijkende zuurgraad en de hoeveelheid kalk en ijzer in regenwater en grondwater. Hierdoor neemt de kans op vervuilingen in het zwembadwater snel toe. Leidingwater is makkelijker schoon te houden, waardoor u langer van uw zwembad kunt genieten.

Wat is de beste plek voor een zwembad?

De beste plek voor een opblaas- of opzetzwembad is een zonnige plek met voldoende ruimte en zonder overhangende bomen of andere begroeiing. Zo warmt het water van nature op, is er voldoende ruimte voor het zwembad om uit te kunnen zetten, en wordt het water minder snel vies door bijvoorbeeld vallende bladeren of vogelpoep.

Hoe vaak water verversen in een zwembad?

Bij goed onderhoud hoeft u een opblaas- of opzetzwembad alleen te vullen met water als het seizoen begint. Wel kan het nodig zijn om het water zo nu en dan bij te vullen, omdat er (vooral op hele warme dagen) veel water verloren kan gaan door verdamping.
 

In onze ruime assortiment van zwembaden vindt u altijd wat u zoekt. De producten uit onze webshop zijn snel geleverd en van de hoogste kwaliteit. Hiermee beleeft u deze zomer het meeste zwemplezier. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.